Gott nytt år!

Gott nytt år kompisar!
 
 

Berget

Hej från berget i Mollan!
 


Fredag

Igår var vi iväg på middag. Då blir jag alltid så trött dagen efter när jag inte har gått och lagt mig vid kl 21.

Idag ska vi åka till Mollösund! Äntligen!

Ha en bra dag kompisar!

Puss


Sov gott!

Hej kompisar!

Hoppas att ni har haft en mysig jul! Nu är firandet slut för min del. Vi har precis kommit hem från middag hos kusinerna.

Jag och Josef har umgåtts hela julhelgen. Vi funkar så bra ihop. Men när jultomten kom blev vi rädda. Det var en läskig gubbe med vitt skägg. Tur att han bara kommer en gång om året!

Sov gott!


God Jul!

God Jul kompisar!

Puss


Ossi

Jag har fått en ny granne! Ossi 9 veckor gammal.


Lördag

Idag var vi uppe med tuppen och fixade det sista inför julen. Vi var inte ensamma på Ica.

Nu har jag precis varit på promenad och snart ska vi bära in ved. Sedan blir det en juldusch så jag blir fin till julafton.

Puss


Lov

Idag gick jag på lov! När husse hämtade mig var jag ovanligt glad. Kanske för att jag har slutat att vara skendräktig och får sova lite på nätterna.

När jag kom hem låg och ute och rullade mig i snön. Sedan fick jag kamben till middag. Kamben är bland det bästa som finns!

På kvällen kom lillmatte och lillhusse och busade med mig. Sedan gick vi en liten promenad.

Sov gott kompisar!

Puss


Grannar

Nu håller snön på att smälta/regna bort. Tråkigt! Igår träffade jag vår granne som bor några hus bort. Han har haft en newfoundlandshund som blev 12 år. Jag tror att jag har berättat om honom innan. Han killar, pratar och gosar med mig som att vi känt varandra hela livet. Mysigt! När vi kom och gick såg vi inte honom i mörkret men då ropade han "hej Elsa!" och självklart skuttade jag dit!

Puss


Gran

Igår var vi och köpte gran. Det blev trångt när jag fick dela plats med granen i bilen.

Puss


Skendräktig

Nu har det gått några veckor sedan jag löpte och då är det dags att bli skendräktig igen. När husse lämnade mig på dagis hade jag med en "valp" i bilen. När jag blev hämtad på eftermiddagen gick jag direkt till bilen och hoppade upp och tog valpen. I vanliga fall brukar vi gå en sväng vid dagis så jag kan kissa och lukta lite innan vi åker hem. På kvällen ville jag inte ens gå ut på kvällspromenad. Det är mycket att sköta nu!





I natt har jag jobbat jättemycket med alla valparna, men nu tror jag att alla är på plats.


Onsdag

Vilket fint väder det har varit idag!

Det är tufft att gå upp på morgonen när det är så mörkt ute. Tur att husse tjatar på mig på morgonen så jag kommer till dagis.

Puss


Söndag

Igår började jag dagen med att äta frukost och sedan fick jag ett märgben som jag gick ut och åt i snön. Efter det gick vi en promenad till Stallqvarn och handlade lite. Det är en mysig butik som har massor med fina grejer. Matte passade på att köpa nya julkulor i glas som hon gör varje år i den butiken.

Puss


Lördag

Idag ska vi få gäster. Därför är matte uppe med tuppen och bakar. Jag gick upp först vid halv 10 när lillhusse och lillmatte kom med frallor och fika. Innan vi åt frukost busade vi lite i snön. Det är så skoj i snön!
 
Ha en bra dag kompisar!
 
Puss
 
 

Spöke

När vi var ute såg jag ut som ett vitt litet spöke men när vi kom in smälte snön fort.

Puss


Måndag

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon. Först vid kl 11 åt jag frukost och ville gå ut på promenad. Då gick jag, husse, lillmatte och lillhusse en sväng i det härliga vädret. Det snöade på oss hela vägen. När vi kom hem låg jag kvar en stund ute.

Puss


Lördag

Igår var husse och matte iväg. Då passade jag på att hänga med Eickepicke, lillhusse och lillmatte. Min kompis Josef, han är en boxer, var också med. Vi åt oxfilé, var ute och gick i snön och busade. Det blev en sen kväll.

Puss


RSS 2.0