Skypa med extralillhusse

God morgon!

Då var det dags att åka till dagis igen men idag är det sista dagen för denna veckan, sen har husse och jag en ledig dag innan det blir helg. Visst går veckorna fort?

Jag har glömt berätta att jag skypade med extralillhusse i helgen. När husse och matte pratar med honom på datorn har jag så svårt att förstå var ljudet kommer ifrån så jag går runt i huset och letar efter extralillhusse tills matte visar datorn, då sitter jag fint och lyssnar. 

Puss


Lillhusse bus

Igår var lillhusse här och busade lite med mig:





Extralillhusse

Vill skicka en liten hälsning till extralillhusse som är i Hong Kong och pluggar och kämpar. Vi saknar dig här hemma!

Puss

ps Det gör ingenting om jag lånar din säng ibland va? ds




I våras när vi tvättade extralillhusses båt


God morgon!

God morgon!

Idag är husse och jag lediga igen, skönt att få sova ut ordentligt.

Hoppas ni har en bra dag!

Puss


Här ligger jag och väntar i bilen och vilar huvudet mot en kant


Bullbak

Hej kompisar!


Idag har vi varit på promenad, åkt bil och varit på mattes jobb och fixat lite. Vi har haft en riktig mysdag för när vi kom hem vilade jag lite och sedan bakade vi bullar, smaskis! Det var länge sendan vi gjorde det, men det jobbiga är att man måste vänta så länge innan de blir klara. Jag ligger i köket och har full koll! Degen är jätte god men jag fick bara smaka pyttelite så jag inte skulle bli dålig i magen. Men snart är de klara i ugnen!

Puss





Rocksjön

Nu har vi kommit hem från en promenad runt rocksjön, fast det blev inte hela. Jag började släpa tassarna tidigt så vi tog en genväg. Men det var soligt och skönt så nu ska jag ta en powernap ute i trädgården under min buske!

Puss


Suddig bild på mig och lillhusse


23 sptember 2011

God morgon!

Igår fick jag lite spabehandling på dagis, husse beställde lite kloklippning och så. Fast det är ju inte som hemma när vi ska klippa klorna att jag bli matad med godis varje sekund så jag ska sitta still, för på dagis serveras det minsann inte levisar.

Idag är jag ledig och det ska bli jätte skönt, jag åt ingenting igår så jag hoppas att vi gör så lite som möjligt och att husse kanske kan tvinga i mig lite mat.

Ha en bra dag kompisar, puss!


Dagis

Idag är det sista dagen på dagis för denna veckan, vi har det skoj men det är ganska skönt att vara hemma och slappa.


Lillhusse och jag

Dålig hårdag

Vissa dagar gillar jag inte att vara med på kort. Det kan vara en dålig hårdag eller att jag är trött, då ser jag ut såhär




Jag med mina nya leksaker


Leksaker

Hej kompisar!

Idag har jag varit på dagis igen. Jag har ätit lite dåligt den senaste tiden så husse och matte har varit oroliga, men jag har ju mina perioder då jag äter dåligt. Vissa dagar så får matte mata mig så jag har något i magen när jag ska till dagis så jag orkar hela dagen.

Igår var lillhusse och lillmatte här igen. Det är så skoj när de kommer för då händer det alltid något roligt. Igår hade lillhusse köpt nya leksaker till mig! I vanliga fall när de kommer och hälsar på oss springar jag först till lillmatte och sedan till lillhusse och hälsar. Men igår märkte jag att det var något så då sprang jag direkt till lillhusse och hälsade och "buffade" på plastpåsen han hade med sig.


Den första har jag nästan en likdan sedan innan men en apa som lillhusse också gav mig men den är jätte trasig och har flyttat till Mollösund så nu fick jag en likadan fast katt variant. Den andra är en apa som när man tycker på den piper högt, sträcker ut armarna och räcker ut tungan.


Smaskis

I morse gick det sakta på vår promenad. Vi gick längsmed Vättern men idag tog det dubbelt så lång tid än som det brukar. Det var nog vädret som gjorde mig trött för det har regnat hela eftermiddagen och jag brukar ju vara lite känslig när det ska bli dåligt väder.

Idag har jag fått smaka på en ny sorts kaka, det var så gott att jag smaskade högre än vanligt när jag åt och en lång stund efter.

Sedan har lillhusse och lillmatte vart här och busat lite hos mig, och så gick vi en promenad i regnet, jag som inte går ut när det regnar egentligen men när lillhusse tar med mig någonstans hänger jag alltid med!

Puss


Glupsk

Här kompisar har jag hittat en matskål för er som är glupska


Matskålen "go slow" Smart matskål som får den glupska hunden som kastar i sig mat, att istället äta lite långsammare. Finns på hundskafferiet.se


Bullar

Idag har vi varit på promenad uppe vid Axamo. Det har varit så fint väder igår och idag så det blev ett dopp i sjön och så åt jag frukost i skogen, mysigt. Efter det åkte vi och handlade lite mat och så har vi varit duktiga och klippt gräset.

När vi fikade innan gräsklippningen satt vi ute och så hade matte ställt bullfatet på trappen som går upp till vår ytterdörr, när hon sa varsågoda så var jag först fram och luktade på bullarna. Det är ju så de säger innan jag får äta. Jag föredrar att få bullarna delade innan jag äter så jag stod snällt och väntade tills någon kunde dela en åt mig.

Puss


Fredags lyx

God morgon!

Idag är jag och husse lediga som vi är alla fredagar, lyx! Idag ska vi åka och slänga lite skräp som har blivit lite av våran uppgift när vi är lediga och så ska jag umgås med lillhusse.

Igår var lillhusse och lillmatte här. Husse och matte kliar mig inte lika bra som lillmatte gör så när hon kommer hem till oss går jag direkt till henne så jag blir kliad ordentligt, tur att någon har ordentliga naglar!

Hörs kompisar, puss!


Powernap


Powernap på balkongen, tuff dag på dagis!

Blåst

God morgon!

Nu ska husse och jag åka till dagis. Hemskt vad det har blåst ute i natt, det är faktiskt mysigt, bara jag får ligga inomhus.

Puss


Ny soffa!

I helgen har jag invigt vår nya soffa. Den vi hade innan fick jag inte ligga i men nu har husse sagt att jag får ligga på min del.. Mys!


Gäsp

Igår låg jag och snusade till klockan 14. Eller jag hade kunnat sova ännu längre men jag gick upp och lade mig på den andra våningen och då frågade matte om vi inte skulle gå på promenad.

Vi åkte ut till Mullsjö och kollade när de byggde på huset, husse var också där ute och hjälpte till. Matte och jag gick en promenad och sedan tog jag ett dopp i sjön. Det har varit så varmt denna helgen att jag har flåsat såfort jag kommer ut, då är det skönt att stå i vattnet och svalka pälsen.

Annars har jag sovit ännu mer och på kvällspromenaden gick jag bara och gäspade. Det går inte att gå och lägga sig så sent som jag gjorde igår, 21 it is!

Puss



Lång lördag

Hej kompisar!

Igår hade jag fullt upp! Först var jag i stadsparken och gick med husse och matte men jag var jätte trött så det gick sakta. Sedan åkte vi hem så jag kunde ta en powernap.

Efter det kom lillhusse och lillmatte för att hälsa på. Matte och husse skulle iväg med sina vänner så lillhusse och lillmatte passade mig resten av dagen. Då åkte vi och hälsade på när eickepicke och lillhusse var och byggde på huset och sedan åkte vi och hälsade på två nya kompisar till mig, två hanhundar en på 8 år och en 5 månader.
Det var skojigt men jag var väldigt trött.

Sedan hann jag med en sväng in till extralillmatte och smaskade på en bulle. Jag kom inte hem förrän midnatt och jag som brukar gå och lägga mig vid 21, därför blev det lång sovmorgon idag!

Puss

 

Snygging

Har ni sett vilken snygging husse har på sitt skrivbord, ingen annan familjemedlem, bara mig!


Jag någon månad gammal

Soffleverans

God kväll!

Idag efter dagis åkte jag och husse och hämtade lillhusse och lillmatte. Husses och min nya soffa kommer imorgon så vi var tvungna att köra iväg den gamla. Husse har beställt en soffa som både han och jag kan ligga i, så får matte sitta i mitten om hon vill.

Jag hoppas bara inte att de kommer för tidigt och levererar soffan så de väcker mig, kom efter 9 tack! Husse och jag är lediga imorgon, som vi alltid är på fredagar, sedan ska jag nog hänga lite med lillhusse.

Hörs imorgon! Puss


Trött

Idag är jag jätte trött efter allt bus på dagis, dags för käk och sedan ska jag ta en powernap.

Puss


Hjälper matte att fixa middag till mig


Dregel

Hejsan!

Idag har jag varit på dagis fram tills 16 då husse kom och hämtade mig. De senaste gångerna när husse hämtat mig har jag haft dregel i hela frillan, det syns med andra ord att vi har det skoj!

Dags att sova så jag orkar upp imorgon igen! Puss


Provsmak på någon smaskig sås

Ovana

Jag harr fått en konstig ovana, jag står snett och äter:






Mullsjö

I morse var det jobbigt att gå upp. Även att husse och jag var lediga väckte husse mig vid 8-tiden och tyckte att vi skulle gå på promenad. Vi åkte då ut till Mullsjö där eickepicke och lillhusse var och grejade på huset, och hälsade på, sedan gick vi en promenad i skogen innan vi åkte hem, så mysigt!






Flatön

Igår började vi dagen med en promenad och frukost. När vi ätit klart åkte vi på en liten utflykt till Flatön som ligger här i närheten, det var skoj att lukta på lite ny mark!

Idag är det dags för hemfärd igen. Vi har köpt havskräftor till lillmatte och mollösundsmums till de andra. Lillhusse och lillmatte är sjuka så det är väl bäst jag kommer hem och pysslar om dem nu, att de aldrig klarar sig utan mig!

Puss


God morgon!

God morgon!

Nu har vi varit på promenad här i Mollan och självklart kissat in mitt område. Det är så mysigt att vara här och slappa. Dags för en powernap, puss!


Jag i Laholm

Mollösund

Nu har jag blivit hämtad på dagis, det var sista dagen för denna veckan. Nu ska vi bara hem och packa lite och så måste jag dricka vatten som jag inte hinner göra på dagis för att sedan åka till Mollösund!

Puss


RSS 2.0