...


Teddieängen..

Det är här jag kommer ifrån:

www.teddieangen.com

Min mamma hette drömmen och min pappa kom från en annan kennel. Drömmen kan ni läsa om på Teddieängen, hon dog i samband med en förlossning för något år sedan.

Vi har flera gånger tänkt att åka och hälsa på alla björnisar igen men det har bara inte blivit av. Får säga till matte och husse att vi får ta och göra det nu snart!



Bild tagen från teddieangen.com

Kvällsmat..

Tjenis mina vänner!

Nu har jag käkat middag, köttsfärs och ris. Jag var så hungrig idag när jag rört på mig så mycket!
Dagarna som kommer ska det fortsätta vara såhär kallt sa husse men det gör ingenting för min päls har blivit jätte fluffig! Det är så bra för då kan jag ligga ute hur länge som helst utan att frysa, det enda som är jobbigt är att snön fastnar under mina tassar så mina hussar och mattar får hjälpa mig att ta bort den.

Dags för efterrätt (läs grisöra)! Puss på er..


29 november 2010

Hej kompisar!

Idag är det -11 grader! Efter jag varit hos husse och jobbat var jag och gick en liten promenad sedan så åkte lillhusse, lillmatte och jag till Media markt för lillhusse skulle ha en ny mobil och sedan till K-rauta för att beställa en grej till duschhållaren.

Lillhusse och jag var ute en sväng innan jag och husse skulle åka hem. Vi busade i snön och sen så kliade han mig så jag låg på rygg i snön och riktigt gosade in mig. Älskar snön!

Nu ska jag snart käka middag, hörs senare kompisar! Puss på er..


Bus..

God morgon kompisar!

Idag var det jätte kallt och skönt ute! Lillmatte kom som vanligt och hämtade mig så att vi gick till mina kompisar och lekte. Idag var det dock inte så många, de kanske tyckte det var för kallt?
Nu har jag käkat lite frulle, idag blev det lövbiff, ris och sås sen så smaade jag lite på lillmattes mackor när hon käkade sin frukost, smaskens!

Nu ska jag ta en liten powernap sen är det dags att gå ner till husse och jobba! Hörs kompisar, puss på er..




28 november 2010

Hej kompisar!

Idag har jag haft fullt upp! Först var vi på promenad i bankeryd sen åkte vi hem för att fika och då kom husse och mattes kompisar och fikade med oss. Sen var det dags för en powernap.
Nu har hela familjen (utan ockepocke) ätit middag och jag har fått min kvällspromenad! Bara ett märgben som fattas sen är min dag fulländad. Nu ska jag gå ut och lägga mig lite i snön! Puss på er..







God morgon..

Hej kompisar!

Idag är jag jätte trött! Vi kom hem runt midnatt, midnatt!! Mina vänner, ni som inte känner till mina kvällsrutier så bra, jag går alltid och lägger mig vid 21, oftast prick, aldrig över men någon gång möjligvis innan. Så när jag gått och lagt mig så är jag inte kontaktbar, inte ens om någon kommer och piper med den roligaste leksak jag har eller lockar mig med levisar (läs leversnittar) så vaknar jag inte. Att jag är uppe till midnatt är historiskt! Nu ska vi ut på långpromenad jag, husse och matte.

Hör sen! Puss på er..




27 november 2010

Hej kompisar!

Idag har jag haft fullt upp! När matte gått upp gick husse, jag och matte på en långpromenad runt rocksjön. Det var länge sedan vi var där och gick! Efter det åkte vi till, Jula, Cleas Ohlsson, Maxi m.fl. När vi åker till maxi brukar jag alltid sitta jätte fint i bilen och vänta för jag vet att jag inte får hänga med in. Men idag ville jag jätte gärna hänga med så jag skällde lite.

När vi handlat så åkte vi hem för "helgfikan", mumsi! Det är nog det bästa på hela helgen. Sedan tog jag en liten powernap. Ikväll skulle husse och matte iväg så lillmatte kom jag hämtade oss så körde vi husse och matte till deras kompisar, och jag fick inte följa med? Jag brukar alltid få vara med. Men lillmatte och jag åkte istället till lillhusse han var hos en kompis som ska öppna butik och byggde, så vi hjälpte till lite. Det var så många där som gosade med mig! Nu är jag jätte trött och vill helst bara hem och sova men inte än..

Puss på er..


Jag och Ingo.

God morgon, god middag, god kväll..

God morgon kompisar! (Eller god middag för min del)

Idag gick jag upp vid 05 och väckte husse då tyckte jag vi kunde gå upp. Jag somnade ju så tidigt igår så jag vart jätte pigg. Så husse åt frukost och sen gick vi en liten sväng för att vänta tills matte vaknade. Så nu ska vi strax iväg på den riktigt helgpromenaden.

Hörs senare! Puss på er..

 
Jag och Bamse.


Goldisar..


26 november 2010

Tjena kompisar!

Idag tog jag en jätte kort powernap sen satte jag mig vid lillmatte och stirrade ut henne. Så vi gjorde pepparkaks deg, mumsi!

Efter det gick vi runt halva munkan och sen till eickepickes jobb, nu har jag slut på energi, dags att åka hem till matte och husse och käka middag.



Här bakar vi.




Lite smakprov.



Smakar bra.



Hjälper självklart till att diska.



Men bara sleven, resten får lillmatte fixa.


Puss på er..



Bus..



Här är Maja, Ajax, Java och Lady. Ajax biter Java i rumpan. Hihihi..


Tjenis..

God morgon god morgon kompisar!

Idag har jag världens energi! Igår var jag så trött så jag somnade direkt efter maten.
Tidigt i morse så väckte jag husse för jag ville gå ut i trädgården, jag kom ju på att jag inte fick någon kvällspromenix, hur kunde jag sova bort den?

Sen när lillmatte hämtade mig vid nio så sprang jag hela vägen till friaredalen till mina kompisar! Idag var vi jätte många igen, tror det blev 12 st.

Nu har jag fått i mig frukost, ris och kyckling. Dags för powernap! Puss på er..




Här är jag, Bamse, Ceasar, Maoui och Maja i dag i friaredalen.




Valpsis..


Stadsparken..

Hej Kompisar!

Nu har jag kommit hem och väntar på käk.

Efter jag legat ute i snön var jag hos husse och jobbade och hann även med en liten powernap. Sen kom lillmatte och lillhusse och hämtade mig vid halv fyra och då åkte vi till stadsparken med David, Killer och Unique. Det var jätte skojigt!

Efter det åkte vi och handlade på Ica maxi och sen körde dem hem mig. De köpte lite gottit till mig också, märgben, mumsi.
Imorgon ska lillmatte och jag ha lite "inför julbak", bilder kommer!

Puss på er..


God morgon..

God morgon mina vänner!

Nu har jag busat med mina kompisar, det var en ny hund med idag som också hette Elsa. Så när den andra Elsas husse ropade på henne så kom jag till honom, men han ropade fortfarande kom när jag redan var där, jag fattar ingenting?

Frullen har åkt ner i magen, idag blev det ägg, falukorv och ris. Min lillhusse klagar på att jag inte lägger ut dagsfärska bilder. När jag skriver om att det är snö så lägger jag in en bild från i våras och så, knäppis, jag är ju lika snygg vare sig det är snö eller ej.

Nu ska jag ut i snön igen, hörs kompisar! Puss på er..


Jag och husse, hösten 2010.




24 november 2010..

Hello buddies!

Idag har varit en toppen dag! Det är så mycket snö överallt så jag har velat vara ute i snön hela dagen.
När jag tagit min powernap berättade lillmatte att jag viftat på svansen i sömnen. Visst att dem alltid säger att jag snarkar, skälller och gnäller i sömnen men nu är jag till och med glad i sömnen. Efter powernapen var vi ute en sväng i snön innan jag skulle åka hem.

När vi kom hem skottade vi lite snö och hade det mysigt i snön. Nu väntar jag på käket, ris och falukorv med creme fraiche. 

Hörs kompisar! Puss på er..



Hösten 2010


newfoundis valp


En newfoundis valp, tänk att jag varit så liten!

God morgon..

God morgon kompisar!

I morse hade mattes bil blivit helt insnöad så de lät den stå så fick hon skjutsa husse och mig till jobbet i volvon. Idag kom lillmatte lite över nio, hon brukar alltid komma prick nio så jag satt vid dörren och väntade på henne. Hur kunde hon vara sen när det var sånt fin väder? Snö över allt, så härligt!

Nu har vi precis kommit hem från det dagliga hundbuset, jag och alla mina kompisar skuttade runt och tyckte det var jätte härligt med snö. De små fastnade i några snödrivor när vi var där och lekte!

Nu är jag helt slut, dags på powernap! Puss på er..




Jag och matte på promenad i våras.


Katt..


Jag skulle också vilja ha en kattkompis.



23 november 2010

Hej kompisar!

Idag efter jag tagit en powernap åkte jag och lillhusse till stadsparken, det är så skojigt där! Sen körde han hem mig till husse och matte.
Matte hade gjort käk till mig, kyckling med sås och ris men jag var inte så sugen idag, kanske käkar lite senare. Nu ska jag gå ut och lägga mig ute i stormen en stund och se om matte och husse kanske vi hänga med ut en sväng sen.

Ta det lugnt ute i det härliga vädret! Puss på er..




Jag i våras innan jag blev omhändertagen av frissan.

God morgon!

God morgon!

Idag började dagen med lite frukost, idag blev det ris, kyckling och ägg. När husse och jag kom till jobbet i morse så hade han glömt sina nycklar men som tur var kunde han ju ringa lillmatte så han kunde ta hennes nycklar så det löste sig. Vid nio så kom lillmatte och hämtade mig så då gick vi till mina kompisar, vi trodde först inte att det var någon som skulle komma idag för ruskvädret men det var flera stycken där!

När vi kom tillbaka så skottade lillmatte och jag lite. Sen gick vi in och nu har jag ätit en halv portion mat, två mackor med philadelphiaost, mums!

Dags för powernap, hörs sen kompisar! Puss på er..




I höstas när vi eldade i Mullsjö.

Middag..

Hejsansvejsan kompisar!

Nu har jag käkat middag, idag blev det ris och falukorv, så gott. Matte behövde inte ens mata mig! När matte kom hem från jobbet idag hälsade jag på henne lika glatt som vanligt sen gick jag med en gång till min grisöronlåda. Men matte envisades med att hon skulle ha en puss innan jag fick ett öra och hon frågade tre gånger men ni vet, när jag ska käka öra så har jag inte tid att snacka så hon fick en puss efteråt istället!

Nu ska jag på promenad med husse och matte. När vi kommer hem så ska de dricka kaffe och de betyder fika, eller iaf en liten kaka, mumsi!

Puss på er...




Trött och sandiga jag.

Shopping..

Hej kompisar!

Hittade detta matskålsunderlägget, tycker ni inte den hade passat mig?


 Retro Dog
Men en tanke slog mig, vad är besticken till efterrätten?






22 november 2010

Hej kompisar!

Idag efter jag och lillmatte varit och lekt med mina kompisar gick vi hem. När vi kom hem så la jag mig i snön en stund. Sen gick jag till husse och jobbade. Vid 16-tiden kom lillhusse och skulle hämta mig men jag var så trött idag efter buset så jag sträckte bara på mig lite och somnade om igen. Nu är vi hemma och ska strax käka middag!

Hör sen kompisar! puss på er..



Jag och husse i Mullsjö, hösten 2010.




God morgon!

Hej kompisar!

Inatt har jag sovit jätte gott, när jag vaknade var det en massor med snö! Härligt!
Nu ska jag gå ut och lägga mig lite i snön sen ska lillmatte och jag gå och leka med mina kompisar.

Hörs sen, puss på er!




Denna bilden har min matte som bakrundsbild, såklart ;)




21 november 2010

Hej kompisar!

I morse åkte vi ut till mullsjö för att gå en promenad. Matte plockade lite vitmossa som hon ska ha till adventljusstaken, nästa söndag är det ju första advent!
Sen åkte vi hem och åt helgfikan. Efter det var jag ute och hälsa på grannarna, de hade gäster så jag var tvungen att presentera mig. De var så snälla och tyckte jag var jätte söt.

När matte och husse åt eftermiddagsfika så låg jag på golvet och sov men såfort de började knapra på en kaka så vaknade jag till och började spinna som en katt. Så en liten kaka slank ner :)

Annars har det varit en slapp dag, skönt att få vila upp sig efter en tuff vecka!

Puss på er kompisar..


Puppy..

Här är en video ni bara måste se, den gick inte att lägga upp så här är länken:

Tänk att jag varit så liten!

http://www.youtube.com/watch?v=cayF-NOxA9A





Puss på er..

Spela Uno..

Här är vi i Mollan och spelar Uno:







Frillan..

Jag hittade en kompis på youtube. Det är bäst han kommer hem till mig så kan vi gå till frissan tillsammans!




20 november 2010

Hej kompisar!

När vi handlat så åkte vi hem en stund. Sen tyckte husse och matte att vi skulle åka till Mio för att köpa en spegel till hallen så jag kan spegla mig innan jag åker till jobbet. Efter det tog vi en sväng till Jula och sen direkt hem.
Husse och matte städade huset så då passade jag på att ta en powernap. När jag vaknade så lagade matte middag och då kom eickepicke hem och sen kom också lillmattte och lillhusse.

Nu är jag mätt och belåten så jag ska ta och gå ut och mysa lite i snön.. Puss på er!


Mollan..

Här är jag och Rio i Mollan sommaren 2010:





Vi har det så skojigt ihop även att jag är mycket större!




Hörs sen, puss på er!

Axamo..

God morgon!

Idag är det massa snö på backen! Jag älskar snö!

Idag gick jag upp vid 8 och käkade lite frukost, idag blev det ägg och ris. Efter det åkte vi till axamo där vi skulle gå en promenad, då åt jag massa pyller (läs hundfoder), det äter jag bara när vi ska göra något extra skojigt.
Vi gick ett spår där uppe och sedan badade jag lite i sjön, bada kan man aldrig få nog av, så härligt! Efter det blev det såklart "helgfika".
Nu ska husse, matte och jag åka och handla mat på maxi! Hörs senare kompisar och ha det så mysigt i snön..

Puss på er..



Helg..

Idag är det fredag vilket betyder att det är helg och att husse och matte är lediga. Då går vi på långa roliga promenader på morgonen och sen fikar vi när vi kommer hem, sover en stund, käkar lite gott och bara har det mysigt! Helgerna är bäst!

Här är en snygg bild när jag sover:



Hörs senare kompisar! Puss på er..


Stadsparken..

Hej Kompisar!

Idag började min dag vid 8-tiden, då gick jag upp till lillhusse och lillmatte och väckte lillhusse. Man kan ju inte sova bort hela dagen! Sedan åkte lillhusse, David, killer, uinique och jag till hundgården i stadsparken. Där var det två andra hundar som vi busade med, så skojigt.

Nu är jag helt slut så det blir en liten powernap, puss på er!



Torsdagen 18 november

Tjena kompisar!

Idag efter powernapen gick jag ner till husse och jobbade. Efter en stund kom lillhusse och hämtade mig och då åkte vi till eickepickes jobb och käkade lite pyttipanna och ägg, mumsi! Vid 17-tiden var det dags för hemfärd, då åkte husse och jag och köpte grisöron och levisar, det bästa jag vet!
Till middag fick jag ris, kyckling och kassler. Men jag var inte så sugen på ris så jag tog bara godbitarna, kycklingen och kasslern, mums!

Nu snöar det lite smått ute, hoppas det kommer massor med snö i natt, det hade varit så mysigt!

Hörs imorgon kompisar! Puss på er..



Snart är det jul!

Tjena kompisar!

Tänkte bara påminna er om att det är 36 dagar kvar till julafton, så mysigt!





Puss på er..







God morgon!

God morgon kompisar!

Nu har jag kommit hem från mitt dagliga bus med mina kompisar. Idag var det en valp där också och hon bet mig bara i kinderna hela tiden och så hängde hon efter mig som en extra svans, men hon var så söt så det var helt okej! Jag tog ett dopp i bäcken idag också, så härligt!

Nu när vi kom hem käkade jag frulle, idag blev det ris ägg och kyckling och ett grisöra till efterrätt, mums! Nu är det dags för en liten powernap, hörs sen kompisar!

Puss på er..




Djuraffären..

Hej kompisar!

Idag efter jobbet åkte husse, lillmatte och jag till djuraffären. Vi skulle kolla på en ny reflexväst så jag har en hos husse och matte och även en hos lillhusse och lillmatte. Det är så himla skoj att vara i djuraffären, allt luktar gott, massor med roliga leksaker man kan lukta på och trevlig personal som gosar med mig. Jag önskar att husse och jag kan åka dit oftare och shoppa!
Så nu har jag fått en ny snygg reflexväst. (Bild kommer)

När vi kom hem tog jag först en powernap sedan käkade jag lite middag, idag blev det ris, kyckling och lite av det de andra åt, soppa. Nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagen!

Puss på er..







Onsdag 17 november

God morgon kompisar!

Imorse blev jag väckt vid 7 tiden, åt frulle, idag blev det ris och ägg. Efter det gick jag ut i trädgården och la mig tills husse sa att vi skulle åka och jobba.
Lillmatte kom och hämtade mig lite efter 9 men hon brukar alltid komma lite innan 9 så jag satt och väntade på henne. Då var det dags att gå till friaredalen igen och leka. Lillmatte trillade på vägen så hon började blöda så jag var tvungen att pyssla om henne lite. Jag unnade mig ett dopp i bäcken idag också, så härligt!

Nu är det dags för en powernap ute i det härliga vädret, sen sa lillmatte att hon skulle duscha mig! 
Hörs sen kompisar, puss på er!


 

Kubb i Mollan..

Här är när vi spelar kubb i Mollan sommaren 2010:



Extra lillhusse, lillhusse, husse och jag.





Extra lillmatte Helen, matte och jag.



Hörs sen, puss på er!








Middag..

Hej kompisar!

Nu är jag hemma, har varit ute på en kvällspromenix och käkat middag. Idag blev det ris, grillad kyckling och entrecote, mums!  Sen blev jag kammad av lillmatte så nu är jag snygg till imorgon när jag ska busa med mina kompisar igen.

Idag är jag jätte pömsig så nu är det snart dag att hoppa i kojs!

God natt, puss på er..




Ny leksak..

Tjena kompisar!

Här är jag och min nya leksak, en jätte gosig elefant!




Nu ska jag snart ner till husse och jobba, sen vid 17 tiden är det dags att åka hem!

Ha en bra dag kompisar, pussisar..

Tisdag 16 november..

God morgon kompisar!

Hoppas allt är bra med er! Nu kom jag precis hem från mitt daliga bus med mina kompisar, jag orkade inte käka någon frulle imorse så husse tog med den till jobbet så jag kan käka den lite senare när jag blir sugen.
Idag var det iaf jätte härligt väder, solen sken, det var kallt och pricken på i:et denna morgon var att jag tog ett dopp i bäcken. Nu ska jag gå ut i trädgården och ta en liten powernap..

Puss på er..






God natt!

Tjena kompisar!

Jag åkte hem med husse vid 17 tiden sen gjorde han käk till mig, idag blev det ris och rester från igår, entrecote.
Lillmatte har tydligen köpt en ny leksak till mig, ska bli spännande och se imorgon! (Bild kommer)

Nu ska jag gå och slagga så jag orkar åka med husse till jobbet imorgon!

God natt kompisar så hörs vi imorgon! Puss på er..









Kommentar svar..


helen om Plugg..:
men pelsie får du va i lill-mattes nya soffa?




Svar: Självklart! (Om jag pluggar) Vi ligger i varsin del av soffan.. Men när kommer du hem så vi kan åka till Bob och Karin och äta lite kakor och mysa?







Plugg..

Tjena kompisar!

Just nu hjälper jag lillmatte att plugga..





Men det är utmattande så jag tar små pauser ibland..







15 november, 2010

God morgon kompisar!

I morse var det tufft att gå upp efter en fullspäckad helg. Jag och husse åkte till jobbet runt halv 8 i morse sen kom lillmatte och hämtade mig vid 9 tiden och då gick vi ner till friaredalen och lekte med mina kompisar. Jag orkade inte käka frulle i morse så husse hade tagit med sig den till jobbet så jag åt den hos lillmatte efter allt bus. Dagens frukost bestod av, ägg och skinka, smaskens!

Nu är magen full och jag är helt slut efter allt bus så nu ska jag ta en powernap, hörs senare kompisar! Puss på er..





Glömde lägga upp bild på käket igår, här är jag mitt uppe i ätandet, inte så mycket kvar men det var smaskens entrecote och bakad potatis säger man aldrig nej tack till!







Kvällens outfit..

Här kommer en kvällens outfit!




Reflexväst, behövs när man är ute och promenerar i mörkret.

Farsdag!

Hej kompisar!

I morse var husse, jag och matte ute på promenad i Mollan. Efter promenaden fikade vi, jag fick köttisar, skinka, ägg och sockerkaka, mums! Efter det gick jag ut och la mig en stund i gräset. När jag låg där ute kom en liten norsk schnauzer förbi, så vi busade en liten stund.

Nu är vi hemma i jönnet igen och jag har precis hunnit med en liten powernap med min husse! Lillmatten kom för en stund sedan och då fick jag ett märgben, smaskens!

Idag är det ju farsdag så då ska jag ta hand om min husse. Vi ska käka lite entrecote och bakad potatis, jag är inte så förtjust i potatis men det slinker ner om det är någon smaskig sås på! (Bild kommer senare)





Ha det så bra kompisar så hörs vi senare! Puss på er..




.










Favvisar..

Här är några av mina favoriter:





































Puss på er!

Bad hair day..?

Alla har dagar då frillan inte riktigt vill eller man bara inte fastnar på bild, här bjuder jag på några av min sämre "fotodagar"



































Hörs senare kompisar!

Mollösund

Hej kompisar!

I går kväll var jag på en kort kvällspromenad med matte och husse. Jag fick gå utan koppel och det gillar jag. Jag hann med att jaga två katter. Den ena katten jagade jag upp på en altan och sen ställde jag mej på bakbenen och tittade in genom altandörren. Tyckte de kunde släppt in mej...... ville ju bara jaga katt lite mer. Efter promenaden fick jag ett grisöra...mums.
Idag blev det en mycket regnig morgonpromenad. Jag har legat ute i regnet en stund men var tvungen att gå in för matte håller på att baka socker kaka....

Torsdag


Min lillmatte lyckades glömma bort min förra kod så vi gör ett nytt försök!

Igår började dagen med att lillmatte och jag var i friaredalen och busade med mina kompisar. Vi var säkert 13 stycken, så skojigt! Sen gick vi hem till lillmatte där jag åt min frukost som bestod av, ris och ägg (toppad med några pepparkakor bara för det snart är jul).
Efter det åkte lillmatte, lillhusse och jag till ica maxi och handlade mat som vi lagade hos husse och matte, det blev hemlagade köttisar med potatis, mums! Till efterrätt blev det min favorit, grisöra och som grädden på moset ett märgben!

Efter det var dagen fulländad och jag gick till kojs!

Just nu är jag iaf i Mollan med min matte och husse. Uppdateringar om hur jag har det här kommer, håll utkik kompisar!

Puss på er!


Här ligger jag och solar i mollan, sommaren 2010.





Mollan sommaren 2010.




Jag och husse i Mollan sommaren 2010.


Välkomna Kompisar!


Hej Kompisar!

Här kommer ni kunna följa mig och min vardag!

Pussisar från Puhan

RSS 2.0