Ceasar

Hej kompisar!

Idag när vi var och busade berättade Cearsars matte att han fått borelia. Han hade betett sig konstigt och en dag varit helt förslappad i halva kroppen. Nu ska han gå på antibiotika i tre veckor, hoppas det blir bättre!

Annars har jag varit hos husse och jobbat och sedan hjälpt de där pluggisarna (lillmatte, Ellen och Lisa).

Hoppas ni haft en bra dag, puss på er!


Här är Ceasar längst till höger

Borsta tänderna

Nu har de kommit ut med någon vätska så man ska slippa borsta tänderna:

Blandas i dricksvattnet och tar effektivt bort plack och motverkar tandsten. Ger också fräsch andedräkt och vitare tänder.
Skyddar tandkött och tänder mot skadliga angrepp och hjälper hunden att få en sund och ren mun.
Blanda ca en tesked i hundens dricksvatten dagligen. Enkelt och smidigt!
Giftfritt och kan ej överdoseras.





Dental Fresh för hund


God natt

Nu är det dags att gå och lägga sig så man orkar upp till jobbet imorgon! Sov gott kompisar, pussis!



Sängbädd

En sängbädd, visst var den färgglad och fin?



Smällkaramell Hundbädd Mint Smoothie


Biltvätt

Hej kompisar!

Idag gick vi upp tidigt, redan klockan 7 för att tvätta bilarna! Vi åkte ner till statoil och då fick jag sitta ute och vänta för det var jätte många som tänkte samma tanke som vi, att tvätta tidigt när det inte var någon kö. Men kö var det så husse och jag gick en sväng medan matte stod i kön.

Efter tvätten åkte vi hem för att äta frukost. Jag fick parmaskinka (det är så gott) och omelett men jag kände inte för att äta någon frukost idag. Sedan åkte vi till rocksjön för att gå en promenad, husse och matte tyckte det var kallt men inte jag, det var perfekt väder för mig!

Efter den starten på dagen var jag helt slut och har legat och snarkat några timmar nu! Dags för lite middag, puss på er!



Fix

Nu har vi precis klippt mitt hår jag har under tassarna! Jag glider så på golvet om de inte tar bort det åt mig men jag är så kicklig under tassarna så jag tycker det är jätte jobbigt. Snart ska vi tvätta mina öron också, man måste ju se välvårdad ut!


26 februari 2011

Tjena!

Idag var vi och gick vid Västersjön, där har husse, matte och jag inte gått på jag vet inte hur länge! Det var massor att lukta på, men tyvärr blev det inget dopp i sjön som jag alltid brukar göra, den var frusen.

Efter promenaden åkte vi till sortergården och slängde lite skräp. Det är så spännande där, det händer saker hela tiden. Sedan åkte vi och handlade mat och en sväng till A6. Nu har jag precis kommit in från att ha legat ute och vilat lite. Dags att sova på riktigt, puss så länge!



Långpromenad

God morgon!

Nu är vi utvilade och ska ut på långpromenad, vi har inte bestämt var än men det kommer vi nog snart på.. Ha en bra lörddag kompis, pussis!


Pet head

Har ni sett att märket "Bed Head" (som tilllverkar hårprodukter till människor) har börjat tillverka hårprodukter till oss djur?



Pet Head Royal Treatment - Oatmeal and aloe schampo

25 februari 2011

Hej kompisar!

När husse och jag kom till jobbet gick jag direkt upp till lillmatte, åt lite frukost, ris och omelett och sov en stund i hennes säng. Sedan vid nio tiden var det ju dags att gå till mina komipsar. Idag var det en ny hund med, en rottweiler som var 6 månader. Vi hade jätte skoj!

Efter allt bus gick jag hem för att hjälpa Ellen, Lisa och lillmatte med att plugga. Vilken tur att de har mig! Om en stund ska husse och jag åka hem och ta helg, så skönt! Puss på er..


Middag

Idag käkade jag min middag ute i solen. Det blev köttfärs och ris, smaskens!


Arbets vovve

Hej kompisar!

Idag har jag ju varit och jobbat med eickepicke. Först var i ute i Norrahammar och kollade på någonting, sedan åkte vi till hans kontor och självklart fick jag flörta med kunderna när de kom in i butiken. Jag har följt efter eickepicke mellan kontoret och butiken fram och tillbaka men tillsut fick jag nog. Då ställde jag mig och ylade på mitt sätt som jag gör när jag blir riktigt glad eller vill något som de inte förstår. Jag ville ju självklart ut på promenad!

Vi tog en sväng ute i det fina vädret sen var vi tvungna att gå tillbaka till butiken. Då fick jag lite frukost, ris och omelett. Men ni vet helst vill jag bara ha omeletten så när det är någon som ger mig frukost som inte brukar göra det, rör de inte om allt ordentligt så då sorterar jag så bara omeletten slunker ner. Mumsi, så idag stannade riset kvar i skålen.

Nu ska jag ut och sola, puss på er!




Jobb med eickepicke

God morgon!

Nu har jag och husse kommit till jobbet. Jag tar alltid en sväng i trädgården och kollar så ingen annan hund har varit där och så, man måste ju hålla koll! Om en stund kommer eickepicke och då ska jag hänga med honom och jobba en stund, spännande, jag har aldrig jobbat med honom innan. Undrar om han har några kakor på sitt jobb?

Ha en bra dag kompisar, pussis!


Besöksrekord!

Den 16 februari hade jag besöksrekord, det var 58 stycken som kikade in hos mig, skoj!


Bråk om mig!

Hej kompisar!

Min dag började med lite bus med mina kompisar, det var bara en massa skojiga där idag! Men det var två som blev ordentligen osams om mig men det gick bra tillslut, Jag sa ju att vi kunde leka allihop men ni vet hanhundar ska ha alla damer för sig själva!

Just nu är jag och jobbar hos husse, tänkte ta en liten paus nu och gå ut och lägga mig i solen. Hoppas ni har en bra dag! Pussis


Brevbäraren

Idag har jag hälsat på brevbäraren! Jag ligger ofta ute och kikar när han kommer (om inte precis vid brevinkastet så jag får all post i huvudet). Idag mötte jag honom när jag skulle gå upp till lillmatte och vi pratade en lång stund och han berättade att han sätt mig ligga där från när jag var bebis fram till nu.

Han berättade också att han får så dåligt samvete när han inte går fram och klappar mig när jag ligger där varje dag och viftar på svansen åt honom. Men vi hade en ordentlig hälsningsprocedur idag så nu känner vi varandra väl!


Sömntutor!

Tjena!

I morse var det tufft att gå upp! Jag åkte som vanligt med husse till jobbet, gick och luktade lite i trädgården som jag brukar och sedan gick jag upp till lillhusse som låg och snarkade.

Efter åtta någongång så väckte jag honom första gången så han inte glömde att vi skulle gå till mina kompisar vid 9, men han sa åt mig att sova en liten stund till. Sedan vaknade vi vid tio tiden och då kom lillmatte hem, vi missade helt enkelt att gå till mina kompisar, typiskt! Innan vi skulle gå på promenad fick jag frukost, idag blev det ris och omelett!

Jag och lillmatte gick i alla fall på en jätte skön promenad. Kallt och strålande sol, så härligt! Vi gick en sväng som vi inte har gått på länge så det fanns massor att lukta på. Nu måste jag ta och sova en stund, puss på er!


Skridskor

Hej kompisar!

Idag efter lunch så åkte jag, lillhusse, lillmatte och David till vätterstranden för att åka skridskor. Eller Lillhusse och David skulle åka och jag skulle på promenad med lillmatte. Allt gick jätte bra tills lillmatte visade att de var på isen, där är det ju i vanliga fall vatten och rädningshund som jag är blir jag genast tvungen att rädda dem! Jag började skälla som en galning men sålänge lillmatte sa att det var okej så var jag tyst.

När de sedan kom upp på land sprang jag såfort jag bara kunde och pussade dem ordentligt! Jag var helt slut efter allt vaktande så jag slumrade till i bilen. Nu ska jag gå och lägga mig hos husse vid tvn, puss på er!


Här står jag och vaktar alla som åker skridskor




Jag på isen

Bebisbild tre

Här blev jag så trött när jag käkade att jag tog en powernap. Den blå skålen som jag har som vattenskål på bilden är idag min matskål. Den vattenskålen jag har idag är så stor att jag inte kunde nå vattnet när jag var valpsis.




Omelett

Tjenis!

Nu har jag och lillmatte precis kommit hem från mina kompisar. Ni vet min kompisar Ceasar som brukar vara med på morgonen, hans husse och matte har varit utomlands så han har inte varit med på jätte länge men idag kom han tillbaka. Vi hade så skoj, alla hade sakat honom och han hade sakat oss!

Till frukost idag blev det omelett, min nya favorit! Innan när jag åt kokt ägg och ris så petade jag alltid bort vitan, så då började matte göra omelett till mig och det är ju så smaskigt!

Ha en bra dag kompisar, pussis!


Extralillmatte Helen och jag


20 februari 2011

Idag har det varit en toppen dag, tyvärr hann jag aldrig åka några skridskor men det kan vi ta och göra en annan gång! Jag har varit ute på härlig promenad, gosat med extralillhusse och extralillmatte och legat ute och solat.

Idag åkte extralillhusse hem, tråkigt men jag hoppas han kommer tillbaka snart igen! Nu kommer det bli tomt i min säng.. Dags att sova så jag orkar att jobba imorgon, puss på er!


Skridskor

Idag ska vi ut och åka skridskor i det fina vädret! Jag hoppas vi tar med lite av fikat vi bakade igår.. Hörs senare med lite bilder! Pussis


Extralillmatte tjuv åt deg igår, jag hade full koll på henne!


Bakdag

Hejsan hoppsan!

Igår hade jag en skojig dag. Vi bakade ju, det blev bullar, dumlekakor, kolasnittar och några misslyckade hallongrottor. Hallongrottorna ville liksom inte hänga ihop och sedan kom vi på att man var tvungen att ha en form, men det stod ju inte det i receptet?

Det gjorde ingenting, de kan lägga det i en bruk så jag kan käka lite hallongrottsmoja lite då och då, det smakar gott i alla fall!


Här får jag lite provsmak av extralillmatte på en varm bulle, smaskens!




Sen blev vi så trötta

Härliga sol!

Hej kompisar!

Inatt har jag sovit med extralillmatte och extralillhusse i min/vår säng. Det har varit så mysigt men de har tagit lite mycket plats. I morse gick jag upp ungefär vid 8 tiden med husse, de andra låg och latade sig ett tag till.

Sedan gick vi på en promenad i det härliga vädret, -8 grader och strålande sol! Vi gick längsmed vättern, det var många som var ute och gick på isen, det såg lite riskabelt ut. Sedan gick vi ut med dunkehallaleden, det var så mysigt!

Nu idag ska vi ha en riktig mysdag och baka. Vi ska baka bullar, daimkakor, kolakakor och lite annat smaskigt! Hörs senare, pussis!


Jag vid dunkahallaleden

18 februari 2011

Hej kompisar!

Hoppas ni har haft en bra dag i det fina vädret! Det har jag, jag låg och solade mig hela förmiddagen sedan gick jag till husse och jobbade en sväng. Nu är jag hemma och är jätte trött, jag åt inte ens upp mitt ö (läs grisöra) som jag fick av husse när vi kom hem. Ö är det bästa jag vet och det är därför de brukar ha lite kodord som "ö", "det goda" som de tror att jag inte förstår, men det gör jag! Säger de grisöra så springer jag till min låda där jag har alla mina goda saker, för då är det något smaskigt på gång!

Nu kommer i alla fall extralillhusse snart och då ska vi mysa! Puss på er..


Puppy love

Kompisar!

Har ni missat någon del i den mysiga serien "puppy love" går ni bara till kategorierna, som finns på vänstersidan och klickar på "videoklipp"

Puss på er!




Vilket fint väder!

Hejsan!

Vilket fint väder det är idag! Nu har jag precis kommit hem från att ha busat med mina kompisar. Idag var vi jätte många, både stora och små, vi har haft så skojigt. Mitt i allt bus så kom det två killar och skulle träna lite med en boll och självklart sprang alla till dem, men jag var inte så intresserad av bollen utan jag ville mest prata och få en klapp av dem.

Nu ska jag ta och vila en stund sedan ska jag till husse och jobba! Puss på er


Extralillmatte och jag

Bebisbild två

Här kommer en till bebis bild på mig:



På denna bilden är jag inte heller mer än någon månad

Extralillhusse kommer hem!

Imorgon kommer extalillhusse hem från Stockholm, dock bara över helgen men han och extralillmatte har lovat att vi ska ha en riktig mys helg. Vi ska gå på långa promenader, baka något smaskigt, sova i deras säng och mysa såklart!

Det ska bli så skoj!


Extralillmatte och extralillhusse


16 februari 2011

Hej kompisar!

Idag när jag hade varit och busat med mina kompisar så umgicks jag med lillhusse. Vi åt lite lunch och sedan åkte vi upp till stadsparken med David, Killer och Unique. Tyvärr var det inga vovvar i hundgården men vi gick och luktade lite och så. Dock fikade vi aldrig, lillhusse hade glömt köpa kakor som jag kan äta, det fanns bara med choklad i och det får ju inte vi fyrbenta äta. Jag hoppas jag får kompensation imorgon!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, puss!


Puppy love 3

Här kommer den sista delen i puppy love, nu börjar de bli stora:


Tillfälligt tjänstledigt!

God morgon!

Nu ska jag på promenad sedan ska nog jag och lillhusse åka till hans jobb. Jag får gå till husse och säga att jag tar lite tillfälligt tjänstledigt från vårt jobb och åker och jobbar med lillhusse. Men det brukar gå bra att jag tar lite ledigt, jag jobbar ju så effektivt när jag väl är hos husse!

Ha en bra dag kompisar, puss!

 

15 februari 2011

Hej kompisar!

Idag hade jag jätte skoj när jag var och busade med mina kompisar. Vi var inte så många (det är väl ingen som vågar sig ut i kylan) men det gjorde ingenting för vi hade jätte skoj! Efter buset gick jag upp och väckte lillhusse så han kunde klia mig lite på magen.

Annars har jag bara sovit hela dagen, var helt slut efter allt bus! Jag orkade egentligen inte ens gå ner till husses jobb när han och jag skulle åka hem, men lillmatte mutade mig med några levisar och då gick det bra!

Puss på er!


Jag idag när jag väntade på mina kompisar


När jag var bebis!

Kompisar!

Lillmatte har hittat några bilder på mig när jag var bebis!

De har nämligen försvunnit, för husse och mattes extrena hårddisk gick sönder och där låg alla bilder från när jag var liten, så tråkigt! Men nu har lillmatte hittat några på hennes gamla mail!

Här får ni se en (fler kommer senare):




Här kollar jag på tv och kan inte vara mer än någon månad! Förstår ni nu varför jag alltid fått ligga i lillmattes säng och sova?

Lillhusse ledig!

Tjena!

Idag var det inte lika fint väder, men det gör ingenting för lillhusse är ledig! Nu ska jag gå och leka, sedan ska jag upp och väcka lillhusse, hörs sen puss!


När vi spelar uno i Mollösund


Alla hjärtans dag!

Puss från mig på alla hjärtans dag!







14 februari 2011

Hej kompisar!

I morse kom lillmatte och hämtade mig, precis som hon skulle. Sedan gick vi en sväng i det fina vädret innan vi gick ner till mina kompisar, men vad kallt det har varit idag, härligt vinterväder!

Vi var lite tidiga idag när vi kom ner till busstället, lillmatte försäkte få mig att gå en annan väg men jag trodde ju att de var där och väntade på mig som det brukade så jag satte mig där och väntade. Jag satt där och kollade åt höger, sedan åt vänster, fram och tillbaka. Tillslut trillade kompisarna in en efter en.

Tyvärr var det inga skojiga där idag. Det är en liten hund som inte är där så ofta, han är kastrerad och jag har knappt träffat några sådana hundar, de luktar så konstigt att jag inte vet vad jag ska göra. Jag spinger i alla fall efter honom konstant och såfort jag närmar mig skriker han som om jag håller på att döda honom och då är jag inte ens i närheten? Sedan springer han efter mig och när jag vänder mig om och ska jaga tillbaka skriker han igen. Så lillmatte brukar få hålla i mig så jag lugnar mig.

Det var bara en massa små hundar idag, jag brukar leka jätte bra med dem men bara för han som skriker var där så gick vi en promenad i stället. Hoppas det kommer några roliga imorgon!

Puss


Puppy love 2

Här kommer del två med godingarna:


Bus

God morgon!

Nu ska jag snart gå till mina kompisar och busa, väntar bara på att lillmatte ska komma och hämta mig! Ha en bra dag kompisar så hörs vi senare idag, puss!


Här är jag och några av mina kompisar

God natt!

God natt kompisar!

Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det har varit i helgen. Men nu är det dags att sova så jag orkar gå till jobbet imorgon, puss på er!


13 februari 2011

Hej kompisar!

Idag började jag, husse och matte med en promenad i stadsparken, där träffade vi en kompis till mig, hon har varit med någon gång och busat på morgonen men jag kommer inte ihåg vad hon heter. I alla fall så skällde hon ut mig, jag blev jätte rädd, så att jag hoppade upp i husses famn och det gör jag bara när jag är osäker och vill därifrån.

Sedan gick vi hem och fikade lite, mumsi! Efter det var det dags för en powernap, men bara en kort för att sedan skulle jag ut på promenad igen! Jag har ju sån energi numera och sen var det ju så härligt väder ute så det går ju inte att ligga inne och lata sig.

Pussis



Lillmatte jag och extralillmatte när vi var i Mollösund

Puppy love

Kolla vilka godingar jag hittade. Tänk att jag har varit så liten! Detta är en serie om tre så här kommer första:


Vättern

Idag gick vi vid vätterstanden, det var strålande sol och -12 grader. Trots att det var så kallt så ville jag så gärna ta ett dopp i vättern, men husse hann stoppa mig i sista sekund, typiskt!

Nu håller jag och matte på att greja här hemma lite, jag har legat ute och solat mig en stund också, det är så härligt med sol!

Hoppas ni har en bra lördag, pussis!



Matte och jag

Fint väder!

Idag är jag jätte pigg och det är så fint väder! Nu ska husse, matte och jag på promenad, hörs kompisar! Puss



Jag och husse i Mollan, sommaren 2010

Kommentarsvar

Jag har fått några kommentarsfrågor ifall jag har valpar.

Det var bara så att jag var skendräktig och trodde jag hade det, jag bar runt och grejade med mina leksaker som om de var mina valpar. Men jag har inga själv, jag har ju opererat mina framben så jag får inte skaffa valpar. Ni som missade det kan läsa lite längre ner!

Puss







Bilder ifrån min skendräktighets period

Bus

Hejsansvejsan!

Nu har jag precis kommit hem från mina kompisar. Det var jätte många som var med idag! Efter buset gick vi förbi husses jobb och där var eickepicke, så jag fick lite levisar och så. Innan vi gick till mina kompisar åt jag frukost, omelett och lite pyller (läs hundfoder) så jag fick lite extra energi.

Igår när lillhusse var med mig där så blev han så förvånad att jag sprang hela vägen dit. Det är inte så ofta jag gör det när jag är ute och går på asfalt, men i skogen och när vi går på nya ställen då spinger jag alltid! Nu är jag helt slut, dags för powernap, puss!


Extralillhusse, jag och extralillmatte när vi var i Mollösund

Matvanor

Hej kompisar!

Nu har jag börjat äta bra igen efter min skendräktighet. Jag har ju alltid haft mina perioder när jag inte äter så mycket så att husse och matte blir oroliga. Men igår kväll stekte husse köttfärs till mig och jag åt upp allt på en gång, när matte gjorde det två dagar tidigare så luktade jag på det och gick iväg. Sedan åt jag frukost hemma innan jag åkte till jobbet, omelett och levisar, mumsi! Jag har så mycket mer energi nu. Hoppas ni haft en bra dag kompisar, pussis!


Fredag imorgon, igen!

Imorgon är det fredag, igen! Så härligt, jag undrar vad husse, matte och jag ska hitta på då..


Matte, jag, extralillmatte och husse i Mollösund

Upp och hoppa

I morse vid halv åtta gick jag upp till lillhusse som låg och sov. Ni vet ju att jag brukar gå till mina kompisar vid nio så vid halv nio gick jag till lillhusse och pussade honom på tårna som stack ut så han skullle vakna, men då drog han in dem. Då gick jag i stället till sidan av sängen och pussade honom, men då bytte han sida så då gick jag över dit. Sedan lade han sig i mitten av sängen, under täcket så då fick jag hoppa upp och leta upp honom under täcket! 

Tur att han har mig så han kommer upp på morgonen! Så vid nio var vi hos mina kompisar, vi hade jätte skoj! Det var extra kul när lillhusse var med och fick träffa alla mina vänner. Nu är jag jätte trött, later! Puss

 
Jag och lillhusse i Mollan sommaren 2010

Bäcken

Hej kompisar!

Idag när jag var ute med lillmatte gick vi först en lång sväng för jag hade sådan energi idag! Sedan gick vi förbi mina kompisar, vi hann inte vara där så länge idag för lillmattis skulle iväg. Men den korta stund vi var där var jätte skoj, alla roliga stora vovvar var där! Vi busade, brottades och rullade i gräset, som bara vi kan!

När vi skulle gå hem så var jag så uppe i varv och lycklig för det fina vädret så jag tog ett skutt ner i bäcken! Det var så länge sen jag badade så jag lade mig där i och bara njöt. Sedan reste jag mig upp tog ett skutt i vattnet och doppade till och med huvudet! Lillmattis tyckte jag luktade jätte smarrigt..

Nu ska husse och jag laga mat, puss på er!




En bild från tidigt i höstas eller kanske sensommar vid Axamosjön

Trötter

God morgon!

Nu har lillmatte och jag precis varit ute. Hon var tvungen att gå till plugget så jag är uppe hos lillhusse, han har ju jobbat natt så han ligger och sover. Tänkte att jag också skulle ta och göra det, är så trött nu! Puss så länge..



8 februari 2011

Hejsvejs!

Idag kom ju inte lillmatte, Ellen och Lisa förrän vid tio och hämtade mig. Lillmatte kommer ju alltid annars vid nio så jag låg och väntade och väntade! När de kom så gick vi en liten promenad, det var så härligt väder idag! Sedan gick vi in och pluggade. 

Mitt i allt pluggade så kom extralillmatte med hennes kompis och hälsade på, jag hade precis sovit klart så det var jätte bra tajming. De skulle bara in och säga hej, egentligen hade jag hoppats på att de kunde komma in till mig och gosa. Men det får vi ta en annan dag!

När jag hjälper dem att plugga brukar vi alltid fika vid tre tiden, idag gjorde de inte det så då kom jag in och undrade vad som hände vid kvart över tre, bäst att se så de inte somnat. Tur att jag påminner dem om att fika ibland! Sagt som gjort och jag fick smaka lillmattis sockerkaka som hon bakade igår, smaskens!

Pussisar



Biffen

Jag undrar hur biffen har det i Norge? Det lilla livet har säkert växt jätte mycket!





Morgontrött

God morgon!

Nu är jag på jobbet med husse. Pluggisarna kommer och hämtar mig om en stund, hoppas vi går en sväng då! Jag är jätte morgontrött, så på morgonen går jag inte på promenad förrän jag orkar. Därför går jag aldrig med matte eller husse en vardagsmorgon utan sover en stund på jobbet och sen går jag gärna en sväng! Hörs senare, pussis!



Sockerkaka

Lillmatte ringde och berättade att hon bakade sockerkaka tills imorgon, utan mig! Hoppas jag får smaka bara..



Här är när jag hjälpte extralillmatte att baka förra veckan

7 februari 2011

Tjenis!

Idag har jag som sagt hjälpt, lillmatte, Ellen och Lisa att plugga. Det gick bra, som tur var fick jag lite fika av dem så jag orkade hjälpa till hela dagen! Vid fem tiden gick jag ner till husse för då var det dags för oss att åka hem.

Matte kommer hem lite senare idag så husse jag och jag åkte och handlade lite käk. Är egentligen inte speciellt hungrig idag. Det slank ner en omelett till frukost, får se om husse ger mig något gott att äta nu.

De har ju varnat för storm nu ikväll, det är så mysigt när det är oväder ute, bara jag är inne!

Hoppas ni har haft en bra dag, puss!


Plugg

God morgon!

Nu har jag och lillmatte nyss varit på en liten promenad. Idag ska jag hjälpa lillmatte, Ellen och Lisa att plugga. Att de aldrig kan klara sig utan mig! Men först behöver jag sova en stund så jag kan prestera riktigt bra, puss!


Ellen, Lisa och jag

Newfoundland i Stockholm

Extralillmatte ringde till mig för en liten stund sedan och berättade att hon träffat en mig i Stockholm, inne på Ica! Jag får aldrig hänga med min husse och matte in på Ica? Det var en pojk som var assistanshund åt en dam, hon hade problem med sin balans. Men extralillmatte berättade att han var jätte stor! Jag är ju väldigt liten för min ras och det tänker man inte på förrän man träffar en annan newfoundland. Så det finns till och med sådana som mig i Stockholm också, vad mysigt!


Lilla jag

Mullsjö

Hej igen!

Vi gick promenaden ute i Mullsjö, som jag trodde! Det var ett tag sedan jag var där nu. Tyvärr hade det inte försvunnit lika mycket snö där som i stan så det jag jätte jobbigt att gå. Mina tassar sjönk ner i snön hela tiden så jag kunde inte spinga runt så som jag brukar vilja göra! Efter promenaden fikade vi lite och sedan dess har jag vilat, så skönt med vilodagar ibland! Nu kommer snart eickepicke och lillhusse och äter. Puss!



Långpromenad

God morgon!

Nu ska vi ut på promenad husse, matte och jag, tror i ska ut till Mullsjö och gå, men vi får se! Det är jätte fint väder ute idag också, hörs senare, pussis!


Matte och jag

5 februari 2011

Idag var husse, matte och jag i Huskvarna och gick, vid hamnen ungefär och vi gick också förbi Jätten vist, han ser så läskig ut! Efter det åkte vi och köpte kött hos den lokala köttbutiken, han har jätte smaskigt kött!

Sedan var det dags för helgfikan, den åt vi hos lillhusse och lillmatte. Lillhusse hade till och med varit och köpt fika, jag fick wiernerbröd och lite av sockerkakan som vi bakade i veckan, smaskens! Sedan åkte vi hem och då var jag tvungen att ta en powernap!

Nu har eickepicke och lillhusse precis varit här och käkat lite lunch. Vi hann med lite bus också!



Promenad och fika

God morgon!

Nu ska hussis, mattis och jag gå på promenad. Efter det ska vi hem till lillhusse och lillmatte och fika, hoppas de har kvar någon sockerkaka som vi bakade! Hörs snart igen, puss!



Extralillmatte och sedan jag som diskar av en sked

Fullspäckad dag

Hej kompisar!

Idag har jag haft fullt upp! Efter jag busat med mina kompisar var jag ju hos husse en stund och jobbade. Runt halv ett någon gång kom lillhusse och hämtade mig, jag hade precis tagit en powernap så jag var jätte seg när han kom. När jag kommit i gång igen så åkte vi till eickepicke och var där en stund. Det var en man där som eickepicke kände som gosade jätte mycket med mig. Han hade också någon stor hund och en papegoja som var jätte gammal.

När vi varit där en stund så åkte vi upp till stadsparken, det finns ju en hundgård där! Jag träffade Buster som är så skojig och som brukar vara med och busa på morgonen ibland. Sedan var det en annan hund också men Buster och jag är riktiga kompisar som verkligen passar ihop, så vi busade inte så mycket med de andra.

Efter det har jag bara sovit, är så trött efter en tuff vecka och inte minst tuff dag! Hörs imorgon, pussis



 

Grattis extralillmatte

Ett stort grattis till extralillmatte som har fått jobb nu efter sin utbildning!

Här får du en stor puss från mig!



Jobb

Hej kompisar!

Nu har jag kommit tillbaka till jobbet efter bus med mina kompisar. Jag har ju inte jobbat så mycket den senaste tiden så jag har lite att ta igen! Först sen powernap bara, puss!



Lång dag

Jag var helt slut efter allt bak idag så när lillmatte försökte få ner mig till huse för att vi skulle åka hem vid fem tiden ville jag inte hänga med. Lillmatte lockade med levisar och allt möjligt men jag fortsatte bara att sova. Men nästan halv sex vaknade jag och började dra fram leksaker och greja, jag märkte ju att husse glömt kvar mig! Husse och matte skulle åka och handla mat så de hämtade mig när de var klara.

Men undertiden jag var hos lillmatte så satt jag och tjatade om mer sockerkaka. Jag gav henne tassen konstant i ungefär fem minuter och stirrade. Tillslut frågade lillmatte vad jag ville och självklart gick jag in i köket och kollade mot spisen där sockerkakan stod. Så vi fikade lite igen, mumsi!

Nu är jag helt slut, matte jag gjort ltie köttfärs åt mig men jag känner mig ganska mätt faktiskt, kanske tar det senare! Dags att sova, puss!


Jag och extralillmatte

Sockerkaksbak

Hej alla mina kompisar.

Idag har det varit en festlig dag. Dock började den inte så bra, för jag kräktes idag i bilen ner till husses jobb. Men sen har det varit full rulle hela dagen.

Min extralillmatte Helen kom och hämtade mig och jag blev så glad. Då visade jag vägen till mina kompisar för att leka med dom. Det var så skojigt, Buster var med och han är den roligaste att leka med just nu.

Sedan var jag lite hungrig så då gick vi hem till min extralillmattes mamma, och hon hade smaskig kyckling som jag fick. Och uppe på det hittade jag en ostbågepåse och då fick jag någa ostbågar. Så smaskigt.

Sen gick vi hela vägen hem till lillmattes lägenhet och väntade på henne. Medans extralillmatte var på toa, så passade jag på och hoppa upp i lillmattes säng, fast jag var lite blöt och smutsig så hela sängen blev grusig men det gör inget. Det var lika skönt där ändå!

Sen kom lillmatte hem och både hon och extralillmatte låg och kelade med mig i sängen, och det var så mysigt. Jag låg och knorrade hela tiden.

Sen började vi baka sockerkaka, och dom blev så goda! Jag har ätit så många kakor nu, att jag måste ta en powernap om en liten stund för att orka med dagen.

Hörs snart igen kompisar!
Puss Elsapelsa
Här bakar vi!

Extralillmatte

Nu är jag på jobbet och väntar på extralillmatte. Det gick jätte lätt att gå upp idag för jag visste ju att extralillmatte skulle komma!


2 februari 2011

Idag har jag haft jätte skoj hos mina kompisar. Hoppas det kommer lika många imorgon när extralillmatte ska gå med mig till mina kompisar så hon får träffa alla skojiga! Nu måste jag gå och sova så jag orkar gå upp till jobbet imorgon bitti. Puss på er!


Bakning!

Imorgon ska jag, lillmatte och extralillmatte ha mysdag! Först ska extralillmatte hänga med mig till mina kompisar, hon har aldrig varit med där så det blir skoj att se vad hon tycker om mina kompisar! Sedan när lillmatte kommer hem så ska vi baka allihop, hoppas det blir något smaskigt!


I julas när vi bakade pepparkakor och jag diskade


God morgon!

God morgon!

Nu ska jag iväg till mina kompisar om en stund, först ska jag försöka få ner lite frukost i magen. Puss så länge!



Grisöronshopping

Nu mår jag som vanligt igen! Jag har till och med ätit frukost idag, alltihop, det var nog mer än en veckan sedan jag gjorde det sist. Jag bär inte runt på valparna längre. Idag var det bara ett hundben som fick hänga med på promenad, och det bästa av allt, jag hängde med frivilligt på promenad!

Efter jobbet så var husse och jag och shoppade lite grejer till mig. Bland annat grisöron och de där goda sakerna jag får ibland. Mumsi, då blev han extra populär! Så nu har jag precis ätit ett grisöra och blev helt plötsligt jätte trött igen. Dags för powernap, får se om jag orkar gå på någon kvällspromenad idag. Puss på er!



Våren är på väg!

Kompisar, våren är på väg!

Jag känner det på mig, idag är det plusgrader och det betyder att vattenpölarna börjar komma. Idag när jag var ute på promenad gick jag och plaskade med tassarna i varenda vattenpöl, det är vårkänslor! Jag var väldigt nära på att lägga mig i en pöl också men lillmatte hann precis stoppa mig, typiskt! Det är till och med att gräsmattan börjar synas lite. Men när vi kom hem lade jag mig på den största snöhögen jag såg och låg där och rullade mig för att få mysa in mig i den sista snön som är kvar! 


Jag i höstas

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen! Nu är det dags för jobb, ha en bra dag kompisar! Puss



Här sover jag på rygg med elefanten

RSS 2.0