Mat

I vanliga fall brukar matte ge mig mat när hon kommer hem från jobbet och jag från dagis. Men idag var jag så hungrig att husse fick fixa mat direkt när vi kom hem från dagis. Då sitter jag och stirrar på husse tills han förstår vad jag vill. Tur att vi förstår varandra!

Puss




Pinne i halsen

Idag när jag skulle äta ett litet hundben som ser ut som en pinne, satte jag i halsen. Som tur var kom husse och hjälpte mig så det gick bra.

Nu ska jag på kvällspromenad i det blåsiga vädret.

Puss


Tisdag

Ha en bra dag kompisar!


Måndag


Husse och jag har varit lediga idag. Vi har varit på promenad, husse har jobbat och jag har vilat. Därför hade jag extra mycket energi när lillhusse och lillmatte kom.

Här försöker jag få lillhusse att busa med mig. Läsa tidningen kan vi ju göra senare.


Söndag

Hej kompisar!

Idag har vi varit i Mullsjö och kollat på huset. Vi passade på att gå en promenad där också. Sjön hade frusit så jag kunde inte bada men jag gick ändå ner till vattnet och kikade.

Sedan har jag och lillhusse åkt bil och busat. Nu är det dags att sova!

Puss



Revben

Idag blev det en morgonpromenad vid Axamo. Där träffade jag en golden retriever som var tre år. Vi busade i snön, det var skoj! Nu när jag börjar bli lite äldre är jag nöjd efter en kort stund.

Sedan har vi grejat det sista med mattes walk-in-closet och ätit goda revben som matte lagat.

Puss


God morgon!

God morgon!
 

Torsdag

Hej kompisar!

Nu är det redan torsdag. Veckorna går så fort! Jag kom hem från dagis för ett tag sedan och husse har fixat middag till mig. Nu ska jag ta och vila ögonen lite innan vi går på promenad.

Puss


Bus

Bus med lillhusse.


Fika

Här sitter vi och pratar vid bordet och fikar. Helst skulle jag vilja ha en stol att sitta på.


Kalas

Hej kompisar!

Just nu hjälper jag matte att laga mat efter en lång promenad. Senare i eftermiddag ska vi gå på kalas, så det är bäst att jag vilar lite nu.

Hörs senare!

Puss


Shopping

Idag var det kallt kompisar! Eller husse och matte tyckte det. Inatt har det varit -24 grader. När vi gick på promenad hade det hunnit blir lite varmare, -17 grader. Lagom för mig!

Sedan var jag och matte och shoppade lite. När vi kom hem gick jag direkt till min säng och sov en stund. Att shopping kan göra en så trött.

Ikväll ska husse och matte iväg, då får jag hundvakt. Skojigt!

Puss


Walk-in-closet

Idag gick jag och husse morgonpromenad på en ny runda. Det är alltid spännande. Sedan jobbade vi en stund. Nu i eftermiddag har jag, husse och lillmatte grejat med mattes walk-in-closet. Jag har legat precis utanför och vilat. Ibland fick jag någon skruv på mig och då gick jag iväg och vilade en bit bort. Ifall de skulle behöva någon hjälp.

Nu ska jag ut på en promenad igen. Hörs!

Puss


Snö

Snöig tjej!


Nyvakna

God morgon!

Här är en bild från i lördags på mig och lillmatte när vi var nyvakna. Nu är lillhusse hemma från sälen, så då får jag sova själv igen.

Nu ska jag till dagis. Ha en bra dag!

Puss


Lunch

Igår kom lillhusse och lillmatte hem med lunch till mig och husse. När vi ätit upp åkte vi till stadsparken och gick en promenad. Tyvärr var det inga hundar i hundgården men det var mycket att lukta på så jag hade fullt upp ändå.

Nu är det dags att åka till dagis!

Puss


Sovplats

Här under trappan är en av mina favorit sovplatser.


Promenad

Idag blev det en promenad vid Rocksjön. Den stora frågan varje morgon är var vi ska gå någonstans. På vardagarna blir det mest där jag bor. Därför är det alltid roligt att åka till något annat ställe på helgerna.

Puss


Lördag

Idag har vi varit och gått en promenad uppe vid vattenledningsparken. Det var många olika tass-spår att lukta på. Jag sprang in i skogen några gånger efter spåren men när jag kom för långt ifrån husse och matte vände jag tillbaka.

Nu ska vi åka och handla och greja lite.

Puss


Utomhus

Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Att snö kan vara så roligt! Jag var bara inne en kort stund och slumrade till och åt lite mat. Sedan skulle jag ut igen.

Här sitter jag i min säng, den korta stund jag var inne, och kollar ut genom fönstret när det snöar. En stund senare var vi ute på promenad igen.

Puss


Trevlig helg!

Idag började vi dagen med att skotta snö, skotta snö och ännu mer snö. Sedan gick vi en promenad. Det var kallt och blåsigt. Perfekt väder för mig och min vinterpäls. Nu ska jag ta och sova en stund.

Trevlig helg!

Puss


Snöstorm

Hej på er!

Här är det snöstorm. Mysigt! Idag när jag kom hem från dagis åt jag lite middag och tog en powernap. Sedan var vi ute och lekte och gick en promenad. När de andra gick in låg jag kvar ute och rullade mig i snön.

Puss


Diamonds


Bad

Hej kompisar!

I söndags tog jag mitt första dopp i Vättern för i år. Det hade ju ändå gått 6 dagar på det nya året, så då tyckte jag att det var dags.

Igår skulle jag ha gått på dagis men husse var lite trött och tyckte vi kunde stanna hemma en dag till. Jag gick in till sovrummet runt kl 7 för att se så inte husse glömt bort att vi skulle gå upp. När han sa att jag kunde fortsätta sova gick jag och snusade igen. Sedan gick vi en lång promenad på ett nytt ställe. Det är alltid spännande.

Puss


Bus

Kvällspromenad och bus med lillhusse och lillmatte.


Sol

Igår var vi uppe vid Axamo och gick en promenad. Jag var pigg även att vi hade gäster i fredags.

Det var så fint väder, solen sken och det var några plusgrader. Jag skuttade ner till vattnet och tänkte ta mig ett dopp men isen låg fortfarande kvar. Jag fick nöja mig med att dricka lite vatten.

Puss


Lördag

Nu var det helg igen! Snart ska vi gå ut på promenad.

Tråkigt att all snö är borta nu. På denna bilden väntar jag på att husse ska skotta så jag kommer fram. Bilden är tagen runt jul tror jag.




Onsdag

Igår kom vi hem igen. Nu är det dags att gå tillbaka till rutinerna. Egentligen skulle jag ha gått till dagis idag men husse tyckte att jag var så trött så vi stannade hemma istället. Hos oss är det inte vab, vård av barn utan vav, vård av vovve?

Imorgon är det slut på lovet. Då får jag åka till dagis och busa.

Puss


Nyårsdagen

En lugn nyårsdagens morgon här i Mollan.

Hoppas ni hade en fin kväll igår och att ni inte fick ont i öronen av några smällare!

Puss


RSS 2.0