Valborgsmässoafton

Idag är det valborgsmässoafton!



30 april 2011

God morgon!

Nu ska vi ut på promenad. Igår kom allihop hem och åt, de stannade jätte länge och jag som alltid brukar gå och lägga mig senast 21, trampade runt och undrade när de skulle gå hem så jag kunde få sova. Men tillslut gick jag och lade mig ändå, fast sent så jag är lite trött idag!

Ha en fin dag kompisar, puss!


Extralillhusse hem

Idag kommer extralillhusse hem från Stockholm igen, mys!


extralillhusse, extralillmatte och jag


Ellen och Lisa

Tjena!

Igår eftermiddag låg jag ute i trädgården med lillmatte, Ellen och Lisa. Vi pluggade och hann med lite fika också. Det var så mysigt, jag låg i mitten och alla satt runt omkring.

Nu har jag varit på en liten promenad, jag ville inte gå så långt i dag heller. Ska ta och vila lite för sen kommer Ellen och Lisa igen!

Ha en bra dag i det härliga vädret, puss!


28 april 2011

Här är vi i Mollösund:


God morgon!

God morgon!

Nu har jag kommit till jobbet och väntar på att lillmatte ska komma och hämta mig så vi kan ta en promenad. Hörs senare, puss!


Extralillmatte och jag

Idag har jag haft en jätte mysig dag! Jag har ju pysslat om extralillmatte för att hon har varit sjuk så vi har sovit, ätit lite rulltårta och bara myst. Det som är så bra är att jag vet precis var hon har smaskiga saker, i frysen. När jag känner mig lite sugen på något så sätter jag mig där och så brukar det trilla ut något om jag ser riktigt söt ut.

Men nu måste jag sova så jag orkar upp till jobbet! Puss


Bad i Mollan

Här badar jag i Mollan:




...

Hejsan!

Igår när jag kom hem från jobbet så duschade lillmatte mig, med allt saltvatten i pälsen luktar man inte så gott. Efter det gick jag och lade mig och sov till husse sa att vi skulle till jobbet igen.

Nu har jag precis varit på promenad, eller promenad och promenad, jag gick en liten bit sedan ville jag gå hem igen. Nu ska jag lägga mig ute i trädgården och vila lite sen ska jag upp till extralillmatte och pyssla om henne, hon är sjuk.

Ha en bra dag, pussis!


Jag och extralillmatte

Spill

Såhär ser det ut runt min skål när jag ätit:



Jobb

Då är vi tillbaka på jobbet husse och jag. Det är så skönt med lite långledigt! Nu ska jag snart på promenad sedan ska jag vila, är jätte trött idag!

Hörs senare, pussis!


Mollan

Hej kompisar!

Nu har jag mycket att berätta. I lördags åkte lillmatte, extralillhusse och extralillmatte hem igen men vi andra stannade kvar. Innan de åkte var vi och gick en promenad ner till hamnen, fikade lite och kollade på båtar, självklart tog jag ett dopp i havet. Det var så härligt att jag till och med tog några simtag, så skönt!

Idag åkte vi andra också hem, resan gick bra. Sedan kom lillhusse, lillmatte och eickepicke och åt lite mat. Efter det tog vi en promenad, måste kolla vilka som har kissat på mina ställen nu när jag varit borta.


Mobilnördar

Här sitter de på rad med sin mobiler!



Vattenpauser

Nu ska vi på promenad. Tur att det finns vattenslang på bryggorna så jag kan ta lite pauser på vägen!


Knuts brygga

Hejsan!

Nu har vi varit nere vid hamnen och druckit lite öl, men inte jag. Det är så bra för på Knuts brygga där vi var så har de vattenskålar till hundar så får man det serverat när man kommer.





Fikatime

Tjena!

Igår kom husse, det var skojigt för mattis och jag hade det lite långtråkigt. Jag tycker ju om när vi är många och alla pratar med mig.

Idag kom lillmatte, extralillmatte och extralillhusse. Lillhusse och eickepicke var tvungna att jobba så de kunde inte hänga med. Vi ska vi fika lite, puss på er!








Paus

Det är här jag brukar ligga när jag tar en paus från jobbet. Det kan bli lite varmt i solen, så då gömmer jag mig i buskarna och så är det svalt att ligga med magen mot jorden.


 

Hälsningar från Mollan

Hej kompisar!

Här i Mollan har vi det skönt, det är jätte fint väder! I morse vaknade jag vid 7 tiden och då gick vi på en promenad, det var så mycket att kissa igen.

Sedan åkte vi en sväng och köpte blommor, jag kommer inte ihåg vad det hette men det ligger inmot Henån någonstans. Jag har dock inte ätit något idag, även att jag gillar Mollan så händer det ju så mycket att jag inte har tid att äta, trots att mattis ger mig jätte smaskig mat.

Nu har vi legat och vilat lite på altanen och mattis och även kammat mig. Snart ska vi gå på en promenad till! Hoppas ni har en bra dag, pussis!


Mot Mollan!

Hej kompisar!

Denna dagen har börjat konstigt. I vanliga fall går vi upp och åker till jobbet allihopa, men idag åkte husse till jobbet utan mig och mattis och jag låg kvar och sov. Sedan började hon packa alla saker vi ska ha med oss till Mollan, jag gillar inte när det inte är som vanligt.

Efter vi packat in allt i bilen åkte vi ner till lillmatte och gick en promenad med henne. Vi gick förbi mina kompisar men det var inga skojiga där, alla hade tagit påsklov, så vi gick vidare. Sedan gick de in på husse och mitt jobb och fikade, men jag lade mig vid bilen så jag inte skulle missa när mattis skulle åka.

Nu sitter vi i bilen påväg till Mollösund i alla fall. Hörs senare, pussis!



Mollösund!

I morgon ska jag till Mollösund med mattis, husse var tvungen att jobba någon dag till så han kommer på torsdag tror jag det blir. Det ska bli så skönt! Jag hoppas vi får fint väder så jag kan ligga och sola lite..

Pussis


Härliga Mollan!


Så var det måndag igen..

Hejsan!

Nu har husse och jag kommit till jobbet. Snart kommer lillmattis och då ska vi gå på en promenad. Ha en fin dag kompisar!


Grillad entrecôte

Nu har allihop varit här och ätit. Det är mysigt när vi är så många! Idag blev det grillad entrecôte och potatisgratäng, smaskis.



17 april 2011

Hej tussar!

Idag gick vi längs med Vättern och bort till kanotklubben där jag tog ett litet dopp. Sedan åkte vi en sväng i bilen och skulle leta efter ett överkast till ett sovrum i Mollösund, men vi hittade inget fint!

Annars har jag bara legat i min buske på framsidan som är lite utav en favoritplats. Där har jag koll när folk går förbi, om det kommer någon och hälsar på, samtidigt som det är svalt och skönt!

Puss


Utsövd

Idag känner jag mig utsövd, skönt! Det bli jätte fint väder också så man kan sola lite, ha en fin dag så hörs vi senare! Puss


16 april 2011

Hej kompisar!

Idag har vi varit och gått uppe vid Axamo, det var skoj men jag var ganska trött även att vi hade sovit ganska länge så jag sprang inte så mycket som jag brukar. När vi gått färdigt gick vi ner till vattnet så jag kunde bada lite, jag stod länge och njöt!

Efter promenaden åkte vi och handlade lite, vi var på mediamarkt, några möblel affärer och kollade på sängbord och lite andra ställen. Sedan åkte vi hem för jag var jätte trött! Hoppas ni har haft en härlig dag, pussis


Kvällsdopp i ån

Igår kväll efter vi ätit var jag, husse och mattis ute på promenad. Det var svalt och skönt, jag tog till och med ett litet dopp i dunkehallaån, så härligt!

Puss


God morgon!

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Nu ska vi ut och promenad, hörs senare kompisar!

Pussisar


Rygg-läget

När jag sover brukar jag inta mitt "rygg-läge", men bara inomhus. När jag ligger ute så är det alltid något att kika eller lukta på så jag kan inte riktigt slappna av då.

Men igår när jag låg ute på gården så såg lillmatte att jag låg och sov på rygg mitt på asfalten, då är jag riktigt avslappnad. Lillmattis tyckte det var konstigt att jag inte hade lagt mig på gräset i alla fall, eller i någon buske som jag brukar.



 

Bäckbad

Tjena!

Idag har jag varit och busat hos mina kompisar och badat i den mysiga bäcken. Det är så skönt att det är vår nu så man kan ta sig ett dopp när man känner för det. 

Men idag är det fredag igen, så härligt! Bäst jag sover lite nu så vi kan hitta på massor med roliga grejer i helgen, puss på er!




 

Lillhusse

Idag skulle det bli strålande sol men den har inte kommit fram än i alla fall?

Igår när jag jobbat hos husse en stund så kom lillhusse och hämtade mig, det var så länge sen vi sågs, flera dagar, de har så mycket att göra nu. Men han har lovat att vi ska gosa någon dag och hitta på något skojigt!

Puss


Timbo

Tjenis!

Nu har jag precis varit på promenad. Vi gick förbi min pojkvän Timbos hus men han var inte hemma. Jag stod jätte länge vid grinden och väntade men han kom inte skuttandes som han brukar. Han var säkert med sin husse och jobbade.

Nu är det dags för lite powernap, pussis!


Jobb

Nu är jag hos husse och jobbar! Jag glömde berätta att igår innan jag åkte hem från jobbet med husse så följde jag med extralillmatte upp till henne och fick en kaka. Jag gick direkt fram till kylen och satte mig, det är därifrån de brukar komma! Smaskens...

Hoppas ni har en bra dag, puss!



Powernap

Hejsvejs!

Idag är jag trött. Igår hjälpte jag eickepicke, lillmatte och husse att jobba lite på eftermiddagen så jag hann inte sova alls mycket.

När husse och jag sedan åkte hem somnade jag direkt! Nu har jag varit på en liten promenad men jag ville inte gå så långt.

Dags för powernap, puss!





Bubbelpool

Här är en kompis som badar i bubbelpool:




Lerbäck

God förmiddag!

Idag har jag varit och lekt med mina kompsiar, det var inte så många där idag men det gjorde ingenting för vi hade lika skoj ändå. Vi hoppade till och med i bäcken (läs: lerbäck) några gånger så nu luktar vi jätte smaskigt!

Pussis





Första fästingen

Idag har jag haft en mysig dag. Jag har jagat lite katt, solat och sovit ute. Däremot hittade lillmatte en fästing på mig, min första för i år, så nu är det dags att ta på sig halsbandet!

Pussis



Grillpremiär

Igår så hade vi vår grillpremiär! Det är så gott med grillat kött, det slank ner en hel del faktiskt.

Efter det gick vi på en promenad ner till Vättern så jag kunde få bada lite, det var jätte varmt inne i huset och det var inte så svalkande utomhus. Det var i alla fall jätte skönt, men jag badade bara magen, det är lite för kallt för att simma än!

 
Här grillar extralillmatte





Trött

Hej kompisar!

Idag orkade jag inte gå någon promenad, vi gick bara en liten sväng runt kvarteret, sen ville jag gå hem! Man blir trött av helgerna.

Men det är varm och skönt ute idag så jag tänkte lägga mig ute och vila en stund. Ha en skönt dag! Puss


Valpbus

Här kommer en video på en vuxen newfoundland som busar med en valp:




God morgon!

God morgon!

Nu ska vi ut i det fina vädret! Ha en bra dag kompisar, pussis



Axamo

Jag glömde berätta att jag i torsdags var uppe och gick vid Axamo med Ellen och lillmatte. Nu var nästan alla snö på backen borta men det låg lite is kvar på sjön, men jag tog ett dopp ändå!


Här springer jag ner i vattnet




Jag och Ellen, här ska vi ligga och sola i sommar!





Jag och Ellen i skogen


9 april 2011

Tjena kompisar!

Idag har det varit så fint väder! Vi har varit ute på promenad och sedan har vi handlat mat och varit en sväng på A6. Efter det lagade vi mat och då kom alla hem och åt plus att mina två kompisar, Killer och Unique var med. Även vi hundar åt lite middag, klyftpotatis och fläskfilé med sås, smaskigt!

Nu är jag dock väldigt trött så får nog ta en powernap innan vi ska gå på kvällspromenad, puss på er!



Snark

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Husse klagar dock på att jag snarkar så högt, men det gör faktiskt han också! Nu ska vi snart ut på promenad..

Puss


Extralillmatte och jag


Mums med mat..

Idag har jag ätit som en häst! Först åt jag min fruksot, ris och kyckling. Sedan sov jag en stund och så på eftermiddagen åt jag två av lillmattes matlådor! Kors i taket, men gott var det!

Dags för helgmys, puss på er!


Nycklar

Tjena!

Idag har jag tappat min lillmattes nycklar. Jag brukar alltid gå och bära på dem när vi är på promenad och det har gått jätte bra fram tills idag. Lillmatte gick samma runda två gånger efter vi gått där men hon hittar dem inte. Typiskt, ny kommer jag aldrig få bära dem igen!

Annars har jag bara slappat idag, man får ju vila upp sig inför helgen så man orkar hålla igång!


Bad!

Igår sov jag ju på husses jobb hela dagen, när vi sedan kom hem började jag äta massor. Frukosten jag inte åt på morgonen, middagen x 2, mycket för att vara mig i alla fall.

När jag ätit upp allt drog jag med husse och matte på en promenad och jag badade lite i Vättern, men bara magen för det var ganska kallt faktiskt! Sedan gick vi uppmed dunkehallaleden och då hoppade jag i vattnet där också men det var jätte strömt så husse och matte ropade på mig att jag inte fick vara där.

Det var lite läskigt faktiskt för jag hade lite problem att komma upp! Men nu vet jag att jag inte kan bada där.

Pussis


Bus med kompisarna

Hej kompisar!

Idag har jag varit hos mina kompisar och lekt. Det var jätte skoj! Men jag var bara där en liten stund för jag doftar nog väldigt gott fortfarande så de var lite jobbiga. Efteråt ville jag så gärna bada i bäcken för det är ju jätte varmt ute idag men jag fick inte det för lillmatte, typsikt!

Pussis


Extralillhusse

God morgon!

I helgen kommer extralillhusse hem från Stockholm igen, så mysigt! Jag tänkte att jag skulle hänga med dem hem till extralillmatte och mumsa på lite kakor eller något, sist hade hon bakat och det var så smaskigt!

Ha en toppen dag!

Pussis


Här är vi tre i Mollan i jan 2011

Trött

Tjenis!

Idag har jag legat på husses jobb och sovit hela dagen. Jag brukar ju oftast hänga med lillmattis upp när hon kommer hem men det orkade jag inte! Nu ska jag äta lite grisöra och mya med husse och matte, hoppas ni haft en bra dag!

Puss


Magplask

Här är en kompis som gör magslask:







6 april 2011

Hejsan kompisar!

Idag skulle husse till doktorn så jag åkte till jobbet lite innan honom. Nu ska jag på promenad, visst är det härligt när det är så ljust på morgonen!

Hörs senare, puss!


Regn

Tjenis!

Nu har jag käkat lite middag och hoppas på att det kan sluta regna snart så jag kan gå ut på promenad med husse och matte. Jag hatar när det regnar, gör det det en hel dag så går jag inte ut mer än i trädgården om jag verkligen måste kissa! Vatten från himlen är inte okej, men i alla andra fall, tex vattenpölar och så kan jag lägga mig i.

Ha en bra kväll, puss!


5 april 2011

God morgon!

Idag började jag dagen med att äta upp all frukost även idag, då blir husse och matte nöjda! Sedan åkte husse och jag som vanligt till jobbet för att sedan gå på en promenad.

Jag vill så gärna börja leka med mina kompisar igen men jag löper ju fortfarande och hanhundarna blir ju helt galna och det är bara jobbigt. Men snart hoppas jag det är över!

Ha en bra dag, pussis

 
Jag och några av mina kompisar

Sleepy

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Tråkigt att sova bort en solig dag som denna men det ska ju bli fint hela veckan utan i morgon har jag hört. Snart kommer husse och hämtar mig så vi kan åka hem för idag, puss på er!



Mat..

Nu när vi har varit i Mollan hela helgen och haft skoj så har jag inte hunnit äta så mycket. När jag har skoj så brukar jag inte vilja ha någon mat så jag har knappt ätit något.

Men i morse så åt jag upp hela min frukost som bestod av, ris, kyckling och omelett och massor med pyller (läs: hundfoder). Husse och matte blir så oroliga när jag äter dåligt när jag rör på mig så mycket som vi gör när vi är i Mollan. I lördags var vi ute jätte många gånger. Jag brukar inte vilja gå mer än två promenader om dagen i vanliga fall men jag hade så mycket att lukta igen när vi inte varit där på så länge!

 

God morgon!

God morgon!

Då var det måndag igen. Idag är jag jätte trött! Nu ska jag gå en liten promenad sen ska jag in och jobba lite, tar nog en powernap först.

Ha en bra dag! Pussis


Hemfärd

Idag ska vi tyvärr åka hem men det blir inte förrän senare. Kanske hinner ta ett dopp till i havet? Ha en bra dag! Pussis



Tänk när vi kan spela kubb i sommar!

Toppendag

Hej kompisar!

Igår hade jag en toppendag. Vi var på flera promenader, jag har skällt på några katter, badat och pratat med getterna.

När vi går hem från byn eller vad jag ska kalla det, så går vi förbi en gård där de har getter. Jag tror jag har pratat om dem innan, men i alla fall, när jag kommer och går förbi låter de jätte mycket, de nästan skriker. Så igår när de ropade så undrade jag vad de ville och gick fram till staketet och snackade lite med dem. Det gick jätte bra och vi luktade länge på varandra.


IKEAs aprilskämt

Hej kompisar!

Såg ni IKEAs aprilskämt? Synd att den inte fanns på riktigt, det hade ju varit jätte mysigt att sitta med och äta vid matbordet.


Uppe med tuppen

God morgon!

Här är vi uppe med tuppen. Ha en bra lördag kompisar så hörs vi snart igen!

Puss


...

Detta var igår när lillhusse busade med mig. Han brukar sätta på mig hans mössor och det tycker jag inte är kul så då hänger jag med mitt huvud som på bilden.


Första april

Idag är det första april, har ni blivit lurade än?

Nu är jag, matte och husse påväg till Mollösund. Vi ska gå långa promenader, kanske bada? och bara mysa, så skönt!
Ha en bra helg kompisar, puss!


Jag och husse där eickepicke bygger hus

RSS 2.0