Höst

God morgon!

Nu har det börjat bli svalt och skönt ute, härligt att hösten kommer. Dags att åka till dagis igen.

Puss


Pigg

I morse var jag pigg till dagis efter att ha sovit ut hela dagen i går. Det är alltid roligast att åka till dagis på tisdagar för då har jag oftast inte busat med någon på flera dagar. Nu är det snart dags för middag!

Puss


Sovit ut

Idag jag har och husse varit lediga. Det var skönt, så jag kunde sova ut ordentligt efter helgen! Nu har matte kommit hem och snart är det dags för middag.

Puss


Ett trött huvud som vilar på bilsätet

Laholm

Hej kompisar!

Igår kom jag hem från en skojig helg i Laholm. Lillhusse och lillmatte var på bröllop så lillhusses pappa Krister passade mig. Det första jag gjorde var att kissa in tomten och sedan gick jag in till köket och hittade lådan där kakorna fanns. Tur att jag hälsar på människor som gillar sötsaker!

Jag har gått promenader, hälsat på massor med nya människor och även hälsat på en likadan hund som jag, en jätte söt hane som hette Diesel. Han var lite större än mig och då brukar jag alltid vara lite resarverad för i vanliga fall är det ju alltid jag som är störst. Men nästa gång vi ses vågar jag säkert busa!

När jag kom hem var jag helt slut och det första jag gjorde var att lägga mig i min buske och sova i några timmar.

Puss



På playan i Laholm

Extralillhusse till Hong Kong

Igår åkte extralillhusse till Hong Kong för att plugga. Vi kommer att sakna dig!


Extralillhusse och jag

Uppe tidigt

God morgon!

Idag är jag uppe tidigt för snart ska jag lillhusse och lillmatte åka till Laholm. För att vara fin inför helgen duschade jag igår, självklart med husses schampo, så nu luktar jag smaskigt!

Till frukost blev det omelett och ris så jag klarar mig hela dagen. Hörs senare!

Puss


Dagis

På dagis är det en hund som har fått eksem runt halsen så han får sitta för sig själv och inte vara med oss andra. Det är så synd om honom men vi andra vill ju inte bli smittade.

Puss


Laholm

Nu är det dags att åka till dagis igen.

I helgen ska jag hänga med lillmatte och lillhusse till Laholm, det var länge sedan jag var där så det ska bli jätte skoj!

Puss

 

varm dag

Vilken varm dag det blev!

Nu har jag kommit hem från dagis, lika trött som vanligt. Dags för en powernap! 


22 aug 2011

Hej kompisar!

Igår hade jag och husse en ledig dag igen, så skönt! Vi klippte lite gräs och fixade, sedan kom lillhusse och hälsade på oss , men tyvärr fick jag inte hänga med honom när han skulle åka.

Puss


En läskig bild på mig i lillhusses och lillmattes säng, ser ni vad fint jag brukar bädda i ordning innan jag lägger mig i sängen.

Ny leksak

I helgen fick jag en ny leksak, skoj igelkott som piper jätte högt! Pipet är det bästa i leksakerna..


Svamp

Idag har jag, husse och matte varit i Mullsjö och gått promenad. Vi hittade lite svamp och hjälpte lillhusse och eickepicke att ta upp båten.

När matte började plocka svamp undrade jag vad hon gjorde, gräva i mossan där jag brukar gå och nosa? Så jag gick efter henne och såfort hon böjde sig ner luktade jag på det stället matte var och pillade vid.

Nu ikväll har vi ätit middag och firat extralillmatte som fyllde år i fredags.

Puss


Fredag

Igår på min och husses lediga dag var vi först ute på promenad, sedan kom lillhusse och hämtade mig så åkte vi på lite ärenden och sedan hem till lillmatte för att hälsa på henne. Jag hade inte sovit så länge på morgonen så jag var ganska trött framåt middag, då åkte lillhusse hem med mig till husse och så snusade jag fram tills matte kom hem från jobbet. En bra dag med andra ord!

Puss


Jag och husse äter godis

Grattis extralillmatte!

Grattis för födelsedagen extralillmatte! Hoppas du får en toppendag!


P.s spara lite tårta till mig!



Nya kompisar!

Nu är jag hemma från dagis. Jag är helt slut, det har börjat så många nya denna veckan så jag har haft fullt upp med att läxa upp alla! Tur att husse och jag är lediga imorgon.

Puss


Vinterpäls på väg!

Här har vi gårdagens skörd, nu är vinterpälsen på väg!





Balkongen

Såhär skönt är det att komma hem från dagis och lägga sig på balkongen


Dagis

Hej kompisar!

Nu börjar dagisveckan igen,  tis-tors. Förra veckan var det en ny liten tik som började och hon har bråkat med en annan liten sak så det lät som de skulle äta upp varandra. Hoppas det blir lugnare denna veckan.



Igår när jag badade i Västersjön

Lugn helg

Helgen har varit bra, ganska lugn faktiskt. Vi har mest varit på promenader och grejat lite hemma.

Idag gick jag upp halv 7, jag vaknade av att husse och matte stökade i köket. Då gick jag upp och åt frukost, ris och omelett, för att sedan gå en promenad uppe vid västersjön. Det var väldigt varmt idag och så hade det regnat men jag avslutade promenaden med ett dopp o sjön ändå. Man får ju passa på när det fortfarande är sommar och pälsen inte fryser till is innan man kommer hem som den gör på vintern.

Nu är det dags för en powernap, puss!



Hemma hos lillhusse och lillmatte


Fika

Dags för fika!



Skidmössa

Nu börjar det bli svalare ute kompisar! Jag tycker det är ganska skönt.

När lillmatte var och skulle hämta något i garderoben i hallen gick jag dit och drog fram husses gamla skidmössa. Det är bäst att vara ute i tid!


12 aug 2011

Efter en lång dag är det äntligen helg. Idag har husse och jag åkt runt på ärenden och grejat hela dagen, det är så skoj att få vara med. Jag hoppar glatt ut och in i bilen varje gång.

När vi kom hem i eftermiddags var jag jätte trött så jag gick och lade mig under min buske på framsidan och vilade, men först åt jag såklart ett grisöra.

Idag blev det ris och kassler till middag för min del. Jag fick smaka lite på husse och mattes oxfilé och potatisgratäng, tänk om man fick sånt varje dag!


Uppe med tuppen

God morgon!

Idag är jag uppe med tuppen även att jag och husse är lediga, vi ska nämligen med lillhusse och eickepicke och lämna två bilar på service. Efter det ska husse och jag på några ärenden.

Hörs senare, puss!


Liv på dagis

Idag var det sista dagen på dagis för denna veckan. Vi har haft det livat, det har börjat en ny liten hund i våran grupp på dagis och de där små har rykt ihop hela veckan. Det låter som de äter upp varandra, husse undrade vad som hände när han hämtade mig igår.

Annars har vi det skoj! När jag kommer hem på dagarna går jag först och dricker jätte mycket vatten, sedan äter jag ett grisöra för att sedan gå ut på balkongen och sova en stund innan jag äter middag.

Puss


Trött

Nu är jag hemma från dagis och är jätte trött! Det får bli en powernap.

Hörs sen, puss!


Fest!

Hej kompisar!

Idag när husse hämtade mig på dagis hade vi varit inne på eftermiddagen, det regnade så mycket.

Efter dagis slappade jag en stund sedan kom lillhusse och lillmatte och hämtade mig. De har köpt ny bil så jag fick teståka, den fick helt klart godkänt! Vi gick förbi extralillhusse och extralillmatte där de bakade bullar, tyvärr var de inte klara men extralillmatte har alltid något smaskigt i frysen.

När vi kom hem till lillhusse och lillmatte hade lillmatte bakat rulltårta, vilken fest! Men jag fick bara smaka jätte lite.

Efter en riktigt lång dag är det dags att sova så jag orkar gå upp imorgon. Sov gott!

Puss


Dagis

Nu är det dags att åka till dagis! Hörs senare

Puss


Axamo

Igår var vi uppe och gick långpromenad vid Axamo, även att regnet öste ner så sprang och skuttade jag hela rundan, annars brukar jag ju bara stanna såfort det börjar regna och vilja gå tillbaka till bilen.

Sedan blev det en slappardag fram tills solen kom fram på eftermiddagen. Vi bakade bland annat, men jag fick inte smaka på kakan förrän vi skulle äta den flera timmar senare, vilken tortyr! Och så var ju på promenad.

Idag är husse och jag lediga, vi får se vad vi hittar på men idag skiner i alla fall solen!

Puss




Kräftskiva

Vi hade en jätte spännande natt. Extralilhusse skulle gå rundor varannan timme tror jag det var, men jag som är så mörkrädd vågade inte hänga med så extralillmatte och jag stannade kvar. Undertiden extralillhusse var i väg satt jag på balkongen och kikade efter honom och varje gång han kom tillbaka blev jag så glad som om jag inte sett honom på jätte länge.

När jag kom hem runt 8 gick jag in som en zombie och lade mig och sov. Jag piggnade till runt 17 tiden och gick en liten promenad, sedan fick vi gäster. Det var kräftskiva och vi hade det jätte skoj!

Nu ska jag på promenad, puss!


Sms

Vi skickar sms till lillmatte så hon vet vad vi gör!



 

Nattvakt

Hej kompisar!

Idag har jag och husse haft en skön dag men jag har inte riktigt koll på dagarna nu när det har varit semester. I morse när matte öppnade ytterörren för att åka till jobbet sprang och upp för trappen och undrade varför jag inte fick hänga med. När hon sa att jag och husse var lediga gick jag in till husses och mitt kontor och somnade om.

Sedan har lillhusse, lillmatte, extralillhusse, extralillmatte och eickepicke varit här. Nu är alla samlade igen!

Inatt ska jag hänga med extralillhusse och extralillmatte att vakta båthamnen som extralillhusse har sin båt vid, hela natten! Hur ska detta gå, jag som är så mörkrädd? Vi ska vara där från 19-07. Update kommer!

Puss


Smällare

Nu har jag varit på dagis onsdag och torsdag och det har varit hemskt varmt. Igår när husse hämtade mig åkte vi till Västersjön för att bada men precis när jag kom i vattnet så var det något som small till så jag flög upp ur vattnet och in i bilen. Typiskt att det ska smälla just då, jag som är så rädd.

Sedan kom lillhusse och lillmatte hem, så mysigt! Men idag är husse och jag lediga, ska ta och lägga mig en stund till så får vi se vad vi hittar på sen.

Ha en bra dag! Puss



Klara

Klara matar mig med frukost. Lillhusses resurser på jobbet, toppen!


3 augusti 2011

Hej kompisar!

Idag är det dags för dagis igen, nu börjar allvaret. Hoppas det inte blir allt för varm dag, det blir så jobbigt när jag inte kan åka till stranden och svalka mig!

Hörs senare!

Puss


1 augusti 2011

Igår började dagen med att extralillhusse kom och plingade på oss vid 7 på morgonen! Vi skulle ju ha en mjukstart och gå upp lite senare men då kom han och drog upp oss och så gick vi på promenad.

Sedan var vi på sortergården och slängt lite grejer, handlat och lite annat vardagligt. Vid 15 kom lillhusse och hämtade mig, då hämtade vi lillmatte på jobbet och åkte och badade.

Efter badet hämtade vi lillhusses föräldrar och åkte upp till oss, vi grillade lite och så. Det var jätte mysigt, jag låg under matborden och snarkade!

Puss


RSS 2.0