Vår

Våren är här, vinterpälsen ska bort!




Lördag

Idag blev det en promenad vid Axamo. Efter promenaden gick jag ner till sjön men tyvärr låg det is så det blev inget dopp men jag kunde dricka lite vatten vid kanten.

Puss






Konstig vecka

Denna veckan har varit en konstig vecka. Är det inte jag med mina sår eller matte med sin brutna arm så är det husse. Vi som aldrig är sjuka annars. Husse han har fått problem med sin rygg och kan inte gå.

Sedan matte skadade sin arm vill hon helst inte gå på promenad med mig om hon skulle trilla i gruset och skada den andra armen också. Men vi har gått på promenader matte och jag ändå och så har hon skjutsat mig till dagis och det har gått bra. I torsdags körde och hämtade lillhusse mig på dagis. Annars är det alltid min husse som går morgonpromenader och kör mig till dagis. 

Trevlig helg kompisar! Puss




Måndag

Idag är det måndag och då är ju husse och jag lediga. Det är så skönt att kunna sova ut efter en skojig helg.




Leksaker

Ska vi leka? Du kan få väja vilken av alla leksaker vi ska leka med..




Söndag

Idag var det en regnig och ganska blåsig morgonpromenad längs med Vättern. Trots det tog jag ett dopp i sjön.

Puss








Fredag

Glad alla hjärtans dag kompisar!




Onsdag

God morgon!

Nu ska jag åka till dagis. Ha en bra dag kompisar!




Löper

I söndags var jag ute på två långpromenader, en på förmiddagen och en efter lunch. Jag brukar aldrig gå på så långa promenader tätt inpå men nu när jag löper måste jag ut och leta efter pojkar.

Skutt, skutt, skutt.


Nu är det inte många spår kvar av vintern.



OS

Här sitter vi och fikar och kollar på os. 





Ceasar

Så här sitter jag och Ceasar och tittar på varandra ibland.






Dusch

Jag tappar mycket päls nu när det närmar sig vår. Idag blev jag kammad och duschad. Jag går alltid in frivilligt i duschen men jag tycker det kan gå lite fortare. När jag blivit schamponerad brukar jag tycka att det räcker och då vill jag gå ur duschen.

Här ligger jag nyduschad och varm.





Fredag

Igår gick det att bada på morgonpromenaden.




Tisdag

Idag var jag pigg när jag skulle åka till dagis men när jag kom hem var jag så trött. Jag sov en lång stund innan jag åt middag. Sedan fick jag ny energi och gick på kvällspromenad.

Puss





Helgen

Denna helgen har jag både varit vid Axamo och Rocksjön och gått promenader. Jag får ett helt annat tempo när det är svalt och skönt ute. Synd bara att snön håller på att försvinna nu.







RSS 2.0