Blåsigt!

Idag har det blåst 12 m/s.





Båthus

Husse och matte köpte för ett tag sedan ett båthus och en båtplats här i Mollan. Idag var jag där och kikade för första gången.







Ja må hon leva...

Ja må hon leva, ja må hon leva...








Elsa 7 år!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Idag fyller jag 7 år och jag hoppas att husse har bakat en bakelse till mig med extra mycket grädde.





Lördag

Hej från Mollan!






Hummer

Hummer, bäst att hålla sig undan!




Fredag

Idag åker jag och husse till Göteborg för  att hämta matte. Hon har varit där några dagar. Sedan åker vi allihop till Mollan. Det ska bli så mysigt! 

Mitt sår på benet är fortfarande inte helt bra så på nätterna får jag ha den där dumma tratten på mig. Den får jag säkert ha på mig i bilen ner till Mollan också. 

Puss puss 




Torsdag

Dags att åka en sväng till dagis.




Promenad

Här är jag och husse när vi var på promenad igår.




Grattis!

Grattis på födelsedagen världens bästa matte!




Söndag

Idag har jag haft fullt upp. Först var vi på promenad och när vi kom hem fikade vi lite. Sedan har vi åkt runt och uträttat några ärenden och innan vi åkte hem åkte vi till gravarna och gjorde det fint.

När vi kom hem somnade jag som en stock när lillmatte lagade mat. I eftermiddag har vi nämligen firat matte som fyller år imorgon.



Peppis

I veckan köpte matte pepparkakor. Det är ju så gott! Häromdagen drack vi lite glögg till också. Mysigt att julen börjar närma sig.

På dagis har vi en våg husse brukar väga mig på ibland. Vi har kommit överens om att vi struntar i att använda den runt jul och någon vecka efter. Julskinkan är ju svår att hålla sig borta ifrån..




Sår och sår..

När mitt sår på tassen precis hade läkt fick jag ett nytt sår på den andra tassen. Typiskt! 




Onsdag

Redo för kvällspromenad.




Rampen

Jag håller på att öva gå på min ramp nästan varje dag och det går framåt. Igår försökte vi ta ut den till bilen men då var det för mörkt och jag vågade inte gå upp på den.

Här håller husse på att sätta på halkskydd på rampen.




Matad

Här får jag hjälp av lillhusse att äta middag. I bland behöver jag hjälp att komma igång. Blir jag bara matad med några bitar äter jag resten själv. 








Lördag

Äntligen kom vi ut på en promenad i det fina vädret och jag tog ett dopp i Vättern.








Väntan..

Är matte klar snart så vi kan gå på promenad allihop? 





Fredag

Ikväll är husse och matte iväg på festligheter igen så jag har hundvakt. Vi har varit på promenad, lekt, ätit middag och fikat. Mysigt!

Puss





Torsdag

Nu tar jag och husse helg! Husse har varit lite krasslig idag så det är bäst jag är hemma och tar hand om honom imorgon.

Puss

Här har jag precis varit på kvällspromenad.



Tisdag

Idag när jag kom hem från dagis gick jag direkt och tog en powernap. Matte skulle komma hem sent idag och då brukar husse och jag äta en av våra favoriter. Jag får grillade kamben och husse grillad kyckling. Det äter husse och jag varje gång vi är ensamma hemma.

Puss

Redo för kvällspromenad.





Gos

Gos med lillhusse.





Måndag

Idag började husse och jag dagen med en promenad. Sedan har jag mest sovit och vilat upp mig efter helgen. 

Ikväll har jag övat att gå på min nya ramp. Det går bättre men jag är lite reserverad än.

Puss

Här är matte och jag på kvällspromenad i mörkret.



Måndag

God morgon!




Äventyr

Igår var husse och matte på bröllop med resten av familjen så då hade jag hundvakt. Jag var i Bankeryd och där åt vi våfflor med sylt och grädde. Det är nog första gången jag inte sov med någon från min familj men det gick alldeles utmärkt. 

Husse och matte hämtade mig i förmiddags. Då gick vi en promenad och när vi kom hem gick jag och la mig och sov hela dagen. Det är tufft att vara ute på äventyr! 

Puss




Ramp

Min husse har köpt en ramp till mig. I bland när jag är lite trött tycker jag det är jobbigt att hoppa upp i bilen. Därför har husse köpt en ramp så jag kan gå upp i bagagen. 

Igår övade vi att gå på den. Den är lite läskig så jag får träna inne innan vi tar ut den till bilen.

Puss





Säng

I onsdags sov extralillhusse över hos oss. Han är inte så bra på att bädda sängen så när jag kom från dagis igår fanns det varken överkast eller filt i min säng. Det var bara att kliva upp. Mysigt! 

Puss




Onsdag

God natt kompisar!





RSS 2.0