Gott nytt år!

Gott nytt år kompisar!




Mollan

Idag åkte vi till Mollan. Här ligger jag och tar en powernap. Man blir så sömnig när man är här.

Puss




God natt!

God natt!




Sår

Nu börjar mitt sista sår bli bättre. Som ni ser är det bara en skorpa längst upp på ytan där det inte är något hår. Innan var hela den ytan ett stort sår.

Det är nästan så man tror det är vår ute. Det fick bli ett dopp i Vättern på morgonpromenaden idag också.

Puss




Lördag

God morgon!




Märgben

Igår var en snäll granne inne och gav mig ett märgben.

På morgonpromenaden badade jag i Vättern. Det där därför jag är så blöt på bilden.

Puss




God jul!

God jul!

Idag när vi var på kvällspromenad träffade jag tomten och två tomtenissar. De gick med alla julklappar mellan husen på gatan nedanför oss. 





Måndagen den 23 december

En mysig morgon med extralillhusse.




Mullsjö

Blåsig promenad i Mullsjö.





Var är min säng?

Nu när min matte är hemma med sin skadade arm tycker hon att vi ska greja en hel del. I torsdags var vi och köpte en ny säng till gästrummet, en dubbelsäng istället för enkelsäng. Det är i den enkelsängen som stod där innan som jag har legat mycket i. Det är min och lillmattes säng och när lillmatte flyttade hemifrån blev det min. Nu fick min säng flytta ner en våning, så den slängdes ju inte i alla fall.

När min säng bars ner fattade jag ingenting. Jag bara satte mig mitt i rummet där den stod förut och kollade med ledsna ögon. Vad händer? Här brukar jag ju ligga?

Som tur var fick jag se att min säng stod där nere och att det kommer en ny hit upp. Då kan jag ju lägga mig i den nya stora sängen sen också.

Puss


Var är min säng?





Habo

Igår var jag ute och jobbade i Habo. Det är så mycket att lukta på där. När jag tog en paus i allt luktande hjälpte jag till att arbeta. När en planka bars ut så hängde jag med till släpkärran och sen tillbaka in, och så fortsatte det. Ni förstår ju att det tar på krafterna.

Sedan skulle vi åka till sortergården och en hel del annan fix. När jag kom hem på eftermiddagen var jag helt slut.

Puss 










Bajs

På promenaden i torsdag fick jag för mig att rulla i bajs. Det har ju hänt innan och då brukar jag, direkt när vi kommer hem, få jag hoppa in i duschen. I torsdags var det så att husse skulle iväg en kort stund när vi hade gått färdigt och matte vet ni ju har skadat armen så hon kunde inte duscha mig. Därför fick jag ligga ute i trädgården, med bajs på ryggen, och vänta tills husse kom tillbaka. Det var ingen lång stund med jag försökte ändå snacka med matte ifall jag kunde få komma in. Men nu är jag ren och fin igen!

Puss





Jullov

Äntligen jullov! Nu när matte är hemma med sin skadade arm så jobbar husse hemma varje dag. Därför får jag också vara hemma. Så mysigt när alla är hemma! 




Tomtar

Efter helgen när vi hade pyntat granen och tagit fram alla tomtar gick jag till min leksakskorg och grävde längst ner i korgen där min tomte låg. Sedan tog jag med mig tomten och gick och tog en powernap. Nu är det jul även bland mina grejer. 

Puss




Söndag

Nu är det snart jul! Idag var vi och köpte gran och så har vi ställt fram tomtar och grejat här hemma. Nu ska vi ha gäster!

Puss puss






Lördag

Hej kompisar!

Igår var husse och matte iväg så då umgicks jag med lillhusse och lillmatte. Vi var ute på promenad, vilade i soffan och bakade. Lagom med aktivitet på en lördag.

Puss




Torsdag

På torsdagar brukar jag ju gå på dagis men i torsdags var jag så trött. När husse hade ropat på mig några gånger reste jag på mig och ställde mig vid trappan och kolla på honom med mina tröttaste ögon och frågade om han verkligen menade att jag var tvungen att gå upp?

Som tur var skulle husse vara hemma med matte så då fick jag också vara hemma. En vanlig torsdag, mysigt.

Puss




Söndags

I söndags var det så mysigt väder. Jag stod ute i blåsten och ville att någon skulle komma ut och leka med mig.

Nu är all snö borta, tråkigt!

Puss






Matte

Idag kom äntligen matte hem från sjukhuset. Nu jobbar jag dygnet runt med att vakta matte. Jag märker ju att matte inte mår bra.

Puss




Makeover

Igår fick jag en makeover. Vi kammade och kammade, pälsen tar aldrig slut. Sedan blev det en dusch. Så nu är jag fin till jul!

Puss







Sms från Kalle Moraeus

Husse och matte skulle ju på en julkonsert med bland annat Kalle Moraeus i lördags. Men nu när matte fick vara på sjukan istället så tog hennes bror biljetterna så de blev använda.

På kvällen när konserten var slut så fick matte ett sms från Kalle Moraeus. 



Söndag

Nu väntar jag på att min mattis ska komma hem från sjukhuset någon gång..




Kvällspromenad

Kvällspromenad.





Söndag

God morgon!




Vinterdag

Vilken härlig vinterdag det har varit idag.




Lördag

När vi lämnat matte på sjukhuset för operation så åkte vi till stadsparken och gick en promenad.

 












Bruten arm..

Nu är det inte bara jag som är olycksdrabbad med mina sår och alla besök hos doktorn. Igår ramlade min matte och bröt armen så idag ska hon opereras. Jag tycker det kan vara ganska trevligt att gå till doktorn och bli klappad men min matte tycker sjukhus är det värsta som finns. Därför är det lite extra synd om henne.

Egentligen skulle husse och matte gått på konsert idag och jag skulle ha haft hundvakt. Men nu blir det lite andra planer. 

Puss

Välkommen till sjukstugan.



Snö

Igår kom äntligen snön! När husse släppte ut mig på morgonen doppade jag ner hela huvudet i snön och sedan låg jag och rullade runt på gräsmattan. 

Puss




Husse skottade gräsmattan åt mig.

Tratt

Vad tycker ni om min nya tratt? Vadderad i kanterna och rosa. Lyxigt va?






God natt!

God natt kompisar!




Torsdag

Hej kompisar!

Nu går det bättre med såren. Det ena är nästan helt läkt så nu är det bara ett kvar. Jag får fortfarande ha tratten på mig på dagis och på natten. Hoppas det sista såret läker snart!

Puss puss




RSS 2.0