Mullsjö

Här sitter vi och äter pizza. Jag brukar få lillmattes kanter och det hon inte orkar äta upp. Smaskigt! Nu ska jag åka till Mullsjö en sväng.

Puss


Trött

Idag när jag kom hem från dagis var jag så trött. Jag orkade inte ens gå och dricka vatten som jag alltid gör i vanliga fall. När matte kom hem låg och innanför dörren och sov. Jag orkade inte resa på mig men jag låg och viftade på svansen.

Nu har jag vaknat till liv och ätit mat och varit på kvällspromenad. Hörs imorgon! Puss


Måndag

Hej kompisar!

Idag är det måndag och då är ju jag och husse lediga. Därför passade vi på att sova ut. Annars har vi mest jobbat, husse vid daton och jag i sömnen.

Imorgon är det dagis! Puss


God morgon!

God morgon!


Lördag

Idag är husse i Stockholm så då fick lillmatte gå på promenad med mig och matte. Vi tycker om att få lite sällskap. Vi åkte till Axamo för att gå morgonpromenaden, det var vi och alla längsskidåkare som var där. Det lät så konstigt när de svischade förbi.

Sedan åkte vi och handlade mat och lite annat smått och gott. Efter det bakade vi bullar och sydde gardiner. Vi har hunnit med mycket idag!

Puss


Torsdag

Idag fick lillhusse och lillmatte i mig lite mat. Det var första måltiden jag åt på tre dagar och den slank ner fort. Sedan fick jag mer mat när den första maten kommit ner ordentligt i magen. Det har nämligen hänt att när min mage varit så tom och jag äter mycket på en gång så kommer det upp igen, samma väg. Därför får jag lite i taget.

Efter maten gick vi en promenad. Lillhusse har blivit förkyld så jag fick ta hand lite om honom också.

Puss


Onsdag

Hej kompisar!

Nu har jag börjat löpa igen. Det brukar ju betyda att jag inte äter något. Idag har jag bara fått i mig några leversnittar. Tur att jag har lite att ta av.

Idag har jag varit på dagis och busat. Det har varit kallt och blåsigt. Så skönt!

Bäst att sova så jag orkar gå upp imorgon! Puss


Helgen

I söndags kom jag hem från Laholm och husse och matte från Stockholm. Det första jag gjorde var att äta middag och sedan gick jag direkt och lade mig och sov.

Husse och jag var ute på promenad igår på morgonen sedan sov jag resten av dagen. Det är jobbigt att vara bortrest och hitta på roliga saker!

Nu är jag utvilad och redo för en ny vecka på dagis!

Puss


Söndag

God morgon från Laholm!


Busa?

Kontakt? Etta, tvåa?

Busa nu?

Här sitter jag och stirrar tills jag får igång lillhusse.


Fredag

Hej kompisar!

Igår var jag så trött efter dagis. Det tar på krafterna att busa hela dagen. Jag gick och lade mig tidigt så jag var pigg i morse igen. Då gick husse och jag ner till Vättern och gick en promenad.

Ikväll umgås jag med lillhusse och lillmatte för husse och matte är på konsert. Jag har kammat mig och duschat. Helst ville jag gå och lägga mig så lillhusse och lillmatte fick muta mig. Det funkar alltid. Imorgon ska jag nämligen till Laholm och hälsa på, då måste jag ju vara fin i pälsen.

Puss



Måste jag verkligen duscha?


Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Glöm inte att ta hand om varandra.
 
Puss på er från mig!
 

Skokartong

Här har jag hittat en skokartong som matte hade slängt. Jag var bara tvungen att riva sönder locket lite..




Måndag

Idag har jag och husse haft besök av min kompis, en boxer. Vi promenerade och sen åt han upp min mat som stod kvar från igår. Självklart hann vi busa en hel del också.

Puss

Här sitter jag på husses kontor. När alla gick in dit för att greja med mattes iPad var jag tvungen att hänga med för att se vad de gjorde.


Söndag

Idag tog vi morgonpromenaden runt munksjön. Där träffade vi våra grannar från där vi bodde innan och många hundar. När vi kom hem åt vi våfflor, det var länge sedan jag åt det. Smaskens!

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss


Busa

Kom igen lillhusse, vi ska busa nu, inte vila!


Sår

Jag har fått ett litet sår på mitt ben. Nu får vi rengöra det varje dag så det blir fint igen...


Fredag

Idag gick jag upp vid 6:30. Då sa husse att vi inte skulle till dagis idag och att jag kunde sova lite till. Skönt! Jag sov någon timme till sedan gick vi på promenad vid dunkehallaleden.

Trevlig helg!

Puss


Ute

Lillhusse tyckte att jag skulle gå lite fortare när vi var ute på kvällspromenad. Han tyckte det var så kallt och jag som älskar snön tyckte vi kunde vara ute en stund till.

Idag var det sista dagen på dagis för denna veckan. Imorgon ska jag sova ut!

Sov gott! Puss




Dagis

Vad härligt med all snö som hade kommit inatt!

Idag hämtade både husse och lillmatte mig från dagis. Husse brukar ju alltid hämta mig så när lillmatte är med går jag till henne först och hälsar. När vi kom hem åt jag middag och så busade vi.

Nu är det dags att sova. Sov gott! Puss



Konster

Att man ska behöva göra konster för att få godis..


Måndag

Idag är husse och jag ensamma hemma. Vi började dagen med en promenad i det ruskiga vädret, eller husse tyckte det var ruskigt. Sedan har vi åkt lite ärenden i bilen, det är så mysigt att åka bil, och så har vi jobbat.

Ikväll har vi varit hemma hos lillhusse och lillmatte. Nu är det dags att sova!

Puss


Bäst att ta tillvara på den sista snön som ligger kvar på gräsmattan.


Söndag

Hej kompisar!

Idag har vi varit på promenad vid Vättern. Det ligger fortfarande is så jag kunde tyvärr inte bada. Sedan har vi varit och handlat, hälsat på lillhusse och lillmatte och åkt på lite ärenden.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Puss


Outfit

Dagens outfit


Smulor

Här delar vi på smulorna, lillhusse och jag.


Sol

Vilket fint väder det var idag!


Hudlotion

När någon är i badrummet och badrumsskåpet står öppet brukar jag gå in och tvätta av hudlotionen som står på hyllan längst ner. Tur att någon städar ordentligt!

Jag är väldigt noga med att tvätta bort sådant som luktar mycket. Har någon bara ben och hudlotion på benen kommer jag och tvättar bort det. Annars vet jag ju inte vem som är vem, om alla luktar likadant.

Sov gott!

Puss


Kamma

Idag har jag, husse och lillmatte hittat på lite saker. När lillmatte är här håller jag igång hela tiden. Jag hämtar leksaker, vill leka lekar, gå på promenad och äta kakor. Sova kan jag ju göra när hon har gått.

Nu har jag precis ätit middag och duschat. Innan idag passade vi på att kamma mig ordentligt, så nu är jag fin inför helgen.

Puss

Här ligger blöta jag och hoppas att få vila en stund.


RSS 2.0