Sår

Nu är det tisdag igen och jag ska åka till dagis. Igår märkte matte att jag höll på och greja väldigt mycket med min ena baktass. Det såg ut att vara ett öppet sår. Då fick vi ringa lillmatte så hon fick komma och kolla. Jag hade inte ätit på hela dagen så då brukar matte och husse bli oroliga. Lillmatte tvättade lite på min tass och rakade bort lite hår. Sedan matade hon mig, och då slank det ner lite mat.
 
Nu får vi tvätta det försiktigt varje dag och se om det blir bättre. I våras hade jag ett liknande sår på min framtass och det såret blev fint efter att vi tvättat det varje dag.
 
Puss
 

Bullar

Hej kompisar!
 
Igår när vi kom hem efter att ha gjort fint på gravarna åkte vi hem och bakade bullar. Det jobbigaste när vi bakar bullar är att det luktar så gott men att det tar så lång tid innan de är klara.
 
Matte skaffade sig också en ipad igår så nu kan jag blogga ännu lättare.
 
Puss
 
 
Väntar och väntar...
 
 
 
Klara nu?
 
 
 

Gravarna

Nu har vi precis varit och gjort fint vid gravarna. Jag satt som ett ljus och väntade när husse och matte gjorde fint.

Puss


6 år!

 
Ja må hon leva, ja må hon leva....
 
Idag fyller jag 6 år! Husse och matte har lovat att jag ska få tårta. Jag hoppas att det blir något smaskigt till middag också. Igår var husse och jag och köpte nya grisöron och godis, det kan ju inte vara slut på min födelsedag!
 
Puss
 
 
 
 
 

Fredag

Hej kompisar!
 
Idag har jag och husse grejat lite med lillhusse. Vi har åkt runt och fixat och jag har legat bak i bilen och "knorrat" som jag gör när jag tycker något är mysigt. Det låter lite som när en katt spinner.
 
Nu är det dags att sova så jag orkar upp imorgon, för då är det en speciell dag!
 
Puss
 

God morgon!

God morgon!


Garaget

När husse är i garaget och grejar brukar jag alltid gå in och kika om jag hittar något att busa med. Favoriten är arbetshandskar som husse är väl medveten om nuförtiden, då de alltid är borta när han behöver dem. Hihi!

Denna gången fick jag med mig en kartong som det hade varit skruvar i.


Matte

Idag fyller matte år! Grattis världens bästa matte på födelsedagen!
 
Puss
 
 
 

Fika

Imorgon fyller matte år så idag ska vi fira henne! Vi började dagen med en promenad. Det regnade så mycket att jag efter en kort bit ville gå hem igen. Sedan åkte vi och handlade.

Nu har lillhusse och lillmatte precis varit här med födelsedagsfika. Det var smaskigt! Innan lillmatte kommer och ska lagar mat till kvällen så ska vi åka till Gränna och köpa present till matte.

Hörs senare!

Puss


Tänk om jag kunde få alla dessa smaskigheter.


Fredag

Hej kompisar!

Nu är det helg igen! Idag var husse och jag först på promenad. Sedan sov jag en stund när husse åkte iväg. När han kom hem låg jag kvar på samma ställe, på rygg och sov. Annars brukar jag vakna av att bilen kommer eller när någon låser upp dörren. Men idag var jag trött!

Sedan har husse och jag grejat lite med lillmatte. Vi har varit och fixat lite i stan, varit hos lillmatte och hämtat de nya markiserna. När vi kom hem satte vi upp en av de nya markiserna. Jag passade på att lägga mig på den gamla när det var så blött på marken.

Puss


Här ligger jag på den gamla markisen och så blev det en bild på den nya.


Husse

Nu när husse inte är hemma tar jag hans plats i soffan, jag lägger mig precis i hörnet på hörnsoffan och myser. Där ligger jag och värmer upp platsen tills han kommer hem. Jag testar också matte genom att jag lägger mig pyttelite utanför tomtgränsen, bara med med framtassarna eller huvudet, jag vet att jag egentligen inte får gå utanför ens med en tass. Men det är ingen husse som släppper ut mig på nätterna när jag vill gå ut i trädgården och sova en stund. Matte tycker att jag är för bortskämd när husse går upp varje natt och öppnar altandörren när jag knackar på den och vill ut, och släpper in mig när jag knackar nästa gång. Det ska bli skoj att husse kommer hem idag!
 
Idag är jag ledig med lillmatte. Vi har precis varit på promenad och nu väntar vi på lillhusse som snart slutar. Då ska vi hitta på något roligt!
 
Puss
 
 
 
Nu är det inte långt kvar till advent. Bäst att börja med pepparkakorna.
 

Dagis

God morgon!
 
Nu är det dags att åka till dagis, även att det är måndag och min lediga dag. Jag får vara hemma i morgon istället.
 
Ha en bra dag kompisar!
 
Puss
 
 
 
 
 

Söndag

Idag har vi varit på promenad vid IKHP-stugan, precis som förra helgen. Det är en ordentlig runda med mycket backar. När vi kom hem fick inte matte och lillmatte upp bagageluckan på bilen. Jag satt som en nickedocka och undrade varför de aldrig öppnade. Efter ett tag fick lillmatte ta ner ett säte och så fick jag hoppa ut genom baksätet. Jag gillar inte när det är trångt eller för högt, jag har många kilo att balansera. Lillmatte mutade mig med kex så tillslut hoppade jag ut.
 
Vi pratade med husse när vi kom hem och de har sol och 22 grader varmt. Här har det regnat nästan hela dagen.
 
Puss
 
 
 
När vi var här förra helgen stod kossorna här.
 
Idag var de i en annan hage. De började mua på mig långt innan jag såg dem.
 
 
 
Jag åt frukost på en stubbe idag också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

  
Hej kompisar!
 
Tidigt i morse åkte husse till landvetter, Göteborg. De skulle till Spanien med jobbet. Lillhusse är också bortrest så idag gick jag, matte och lillmatte på promenad i Axamo. Sedan fikade vi och efter det åkte vi en sväng till IKEA. Nu är det dags för powernap.
 
Puss
 
 
 
Jag åt frukost på en stubbe.
 
 
Höstbadade.
 
 
 
 
 
 
Kommer husse snart?

Video

Newfoundlandshundar är väldigt barnvändliga. Här är en mysig video på två newfoundlandshundar och en liten tjej:
 
 
 

Lera

Igår när jag kom hem från dagis hade jag lera och hundslem över hela mig. Då brukar vi ha haft kul på dagis!

Som tur är har jag tagit över lillmattes rum och hennes säng sedan hon flyttade hemifrån, så där gick jag och lade mig på min filt i sängen när jag kom hem.

Puss


?

Skulle man kunna få en godis eller en liten kaka kanske?





Söndag

Hej kompisar!

Idag har jag varit på promenad vid IKHP i Huskvarna. Det var spännande, där har jag aldrig varit innan. Jag hade full koll på husse och matte. När jag inte känner till områden så bra blir jag väldigt lydig. Vi träffade på några kossor också under promenaden. De var trevliga. Sedan sov jag länge när jag kom hem.

Puss


Torsdag

Hej kompisar!

Idag har jag varit på dagis. När jag kom hem tog jag en powernap. Efter det åt jag lite middag och sedan var jag på promenad med lillhusse och lillmatte.

Imorgon är husse och jag lediga igen. Veckorna går så fort! Då ska vi vara ute i trädgården och greja.

Puss


Tisdag

Idag ska jag till dagis. Nu har jag vilat upp mig hela helgen och är redo för att busa. Ha en bra dag kompisar!

Puss





RSS 2.0