Efterrätt

Imorgon åker extralillhusse tillbaka till Stockholm för att börja jobba. Så ikväll ska vi äta lite middag allihop. Just nu hjälper jag extralillmatte med efterrätten!

Puss


Mörkt bröd

Idag var det sista dagen på dagis för denna veckan. Den senaste tiden har jag börjat äta väldigt bra. Husse behöver inte tjata på mig på morgonen utan jag går upp själv och ställer mig vid mina skålar och frågar efter frukost. Vissa dagar vill jag till och med ha en macka. Men jag äter bara mörkt bröd.

Puss


Måla

Igår grejade jag lite med husse, lillmatte och extralillhusse. Vi målade och fixade med huset.

Puss


Här hjälper jag till med målningen.


Lillhusse och lillmatte

I lördags kom lillmatte och lillhusse äntligen hem. De kom och åt frukost hos oss. Jag låg vid dörren och väntade för husse var och köpte frallor när de öppnade dörren. Jag kollade upp och blinkade en extra gång innan jag såg att det var lillmatte och lillhusse och flög upp och hälsade.

När de inte hade träffat mig på över en vecka behövde de få en riktigt tvätt av mig. Sedan skuttade jag till leksakslådan och hämtade grejer vi kunde leka med.

När alla ätit frukost gick vi på en promenad. Jag skuttade hela vägen och skulle busa med lillhusse. Skönt att allt är som vanligt igen!

Puss



Lillmatte fick en blomma av mig när hon kom hem.


Tvätta

Någon som behöver hjälp med att tvätta bilen?


Kort

Har ni sett vem husse har på bild på sitt kontor? Här är jag bara någon månad gammal
 
 
 

Väntar

Här ligger jag vid balkongdörren och lyssnar på varenda bil som åker förbi, varför kommer ni inte lillmatte och lillhusse?

Puss


Onsdag

God morgon!
 

Dagis!

Dags att åka till dagis!
 

Aktivitetsboll

I Mollan har jag en aktivitetsboll som liknar den på bilden. Min är röd och ganska mycket större och med fler hål. Tanken är att man ska putta/rulla på den så att godisar kommer ut. En bra leksak för er kompisar som har mycket energi och gillar att jobba.
 
Jag är inte så jätte intresserad av min längre. När jag var valp lekte jag med den mer men nu ligger den mest i min leksakskorg. Hade det varit lite fler och större hål och så hade den kanske varit lite mer intressant. Jag tycker bättre om att leka med mina nallar som piper.
 
 
 

Kräftskiva

Idag ska vi ha kräftskiva här hemma. Förberedelserna är i full gång.
 
 
 

Bort

Idag åker lillhusse och lillmatte ifrån mig bort till värmen. De är bara borta i en vecka så jag ska nog klara mig.
 
Puss
 

Strumpor

Lite utav en favoritsyssla jag har är att ta strumpor. Ligger det någon på ett golv eller sticker ut från en låda tar jag den direkt och springer. Då är det alltid någon som kommer efter och jagar mig. Här har jag tagit lillmattes strumpa. Den blev lite blöt när jag hade haft den i munnen så hon valde att inte sätta på sig den igen.

Ser ni vad bra min namnbricka syns i pälsen. Ser ut som ett litet halsband. Där står det mitt namn och ett telefonnummer till husse ifall jag skulle komma bort eller ge mig ut på egna äventyr.

Puss


Promenad

Nu har jag precis varit ute på en kvällspromenad efter dagis.

Puss


Tisdag

Idag körde matte mig till lillhusse och lillmatte och inte till dagis. Först sov jag lite i sängen sedan var jag på en promenad och bestämde vart vi skulle gå. När vi kom tillbaka märkte jag att de hade lite sockerkaka och fick smaka en bit. Sedan skulle lillhusse åka och jobba så då körde han hem oss till mig. Nu ska jag lägga mig under min buske och vila lite. Det är så varmt idag!
 
Puss
 

Vandrat

Igår gick vi en ny vandringsled som några norrmän har gjort som bor på vårt område. Den går ner till Lervik. Matte var helt slut när vi kom hem.

Har ni sett vilken fin skylt jag sätter på dörren när jag är ute på promenad så folk vad jag gör. Här i Mollan kan man sätta upp sådana skyltar utan att det blir inbrott.

Puss


Fredag

Igår promenerade jag ner till hamnen, drack vatten på Knuts brygga och badade i havet. När jag kom hem fick jag ett öra. Mysigt! Puss


Mollis

Idag åker vi till Mollan! Husse jobbade lite på förmiddagen. Då kunde matte och jag ta sovmorgon.
 
Puss
 
 

Torsdag

Idag efter dagis åkte jag, lillmatte och lillhusse till Västersjön och badade. Sedan åkte vi hem och busade och grillade lite.
 
Puss
 
 
 
 

Bagage

Här sitter jag i bagagen på bilen och kikar ut. Frillan nuddar precis taket. Lagom med utrymme för mig. Det har hänt att när vi åker till Mollan så måste husse och matte ställa bak lite grejer hos mig när det inte får plats i baksätet. Det är inte speciellt populärt.
 
Ni skulle sett när vi var och köpte julgran i vintras tror jag det var. Jag tillsammans med ett stort taggigt träd i bilen. Inte okej! Efter den gången får det bli att granen får åka på taket eller att jag stannar hemma.
 
Puss
 

Regn

Igår var husse och jag lediga som vi alltid är på måndagar. På morgonen gick vi en promenad vid Vättern. Sedan regnade det hela dagen så då låg jag mest och vilade. På eftermiddagen gick jag på promenad med lillmatte och matte i regnet.
 
Idag var det dags att gå upp tidigt till dagis. Bäst att ta en powernap nu så jag orkar gå upp och äta lite sen.
 
Puss
 
Matte och jag på promenad med min nya nalle som jag fått av lillhusse. Självklart piper den i magen.

Söndag

God morgon kompisar!
 

Lördag

Idag började vi dagen i Mullsjö där vi gick en promenad och jag badade. När husse sa att vi skulle åka hem igen kollade jag på honom, kunde vi inte stanna lite längre? Sedan sa husse att vi skulle åka och då sprang jag ner och tog mig ett till dopp i sjön och sen hoppade jag in i bilen. Då åkte vi och handlade mat. Jag satt utanför med lillmatte och väntade, det kom fram flera stycken och klappade på mig.
 
Sedan har vi hunnit med att baka bullar och greja i trädgården.
 
Puss
 
De håller på att lägga nya avloppsrör i Mullsjö. Jag undrade vad det var och hoppade ner i en grop.
 
 
 
Bullbak.
 
 
Det tog sådan tid att jag fick lägga mig ner och vänta.
 
 
 

Fredag

Idag har husse och jag varit lediga. Jag sov till 9:15. Husse hade gjort en omelett som jag smaskade i mig till frukost och sedan blev det Hallbyrundan. Jag har inte gått den på över en månad så det var mycket att lukta på!
 
Puss
 

Sova

Det är tufft att gå upp till dagis på morgonen när jag haft sovmorgon och inte gått upp innan 9 på hela sommaren.
 
Jag och husse.

RSS 2.0