Mattis

Igår kom äntligen min mattis hem från Paris och fina presenter hade hon med sig. Skönt att alla är hemma igen!

Idag blir det kort dag på dagis, vi får bli hämtade redan kl 14 så då slutar husse också tidigt.

Ha en bra dag! Puss


Katter

Husse grejar i trädgården och jag håller koll på katterna.


Simtur

Nu när det har varit så fint väder tyckte jag att det var dags för ett riktigt dopp, inte bara gå i till magen. Idag när vi gick på promenad vid munksjön hoppade jag glatt ner i sjön och tog och till och med några simtag. Äntligen!

Igår hade vi fullt upp. Först gick husse och jag på en riktigt lång promenad sedan fikade vi med lillhusse och lillmatte och sedan åkte vi och fixande med ved. Efter den turen var jag helt slut och sov resten av dagen. Middag åt jag först imorse samtidigt som min frukost.

Puss


Fredag

Igår började min dag konstigt. Min matte gick inte upp tidigt till jobbet och inte husse heller. Jag trodde nästan att det var helg när vi sov lite längre men så sa husse att vi skulle åka till dagis? I vanliga fall åker matte innan oss och när de inte äter frukost eller duschar i den ordningen de brukar blir jag förvirrad. Matte skulle nämligen åka till Paris, det var därför hon hade en liten sovmorgon och då tog husse och jag också det.

Idag är vi lediga husse och jag. Jag sov ut till kl 9 och sedan gick vi på promenad vid Vättern. Jag gick i vattnet men bara upp till magen. När jag vilat en stund efter promenaden åkte vi på några ärenden.

Trevlig helg! Puss


Däck

Hej kompisar!

Igår när jag sovit en stund efter dagis hjälpte jag lillhusse att byta däck. Under tiden passade jag på att äta min middag utomhus. Det blir lite godare med mat om jag får äta den på andra ställen än vid mina skålar i köket och speciellt när någon är ute med mig i trädgården.

Hörs senare! Puss



Torsdag

Trött tjej efter dagis..


Katter...

I det bruna huset som ligger nedanför oss brukar de få besök av två olika katter. Jag vet ju att katterna inte bor där i vanliga fall för jag har varit inne och fikat hos dem som bor där. Därför måste jag ha full koll när katterna kommer. Är katterna på deras tomt går jag oftast ut på balkongen och skäller någon gång, tyvärr bir de inte skrämda av mig, annars sitter jag inne och spionerar.
 
Här sitter jag inne vid fönstret och kollar in katten.

Munksjön

I helgen när matte var och handlade gick vi en liten bit vid Munksjön. Det ligger ett hunddagis i närheten så det var mycket att lukta på.
 

Söndag

God morgon!
 
Igår tog vi det mest lugnt och grejade hemma. Först gick vi på promenad, sedan solade vi en stund och så hann vi bland annat med att fixa med bilarna. Det är så skönt med våren när husse och matte är ute med mig i trädgården. Jag kan ligga i en buske och kolla när de grejar. Mysigt!
 
Puss
 

Lördag

Hej kompisar!
 
Det var fullt med hundar i stan när det var "hunden i city". Vi gick hundtipspromenad och så kollade vi på när polisen visade upp sina hundar. Sedan fick jag nog och vill gå hem. Här är det en narkotikahund som söker.
 
Hunden markerar vid motorhuven.
 
 
Här hoppar hunden upp och söker vid motorn och hittar narkotika.
 
 
Varmt var det också! Här sitter jag och hämtar andan innan vi ska gå hem.

"Hunden i city"

God morgon!

Idag ska vi gå ner till stan och kolla, det är nämligen "hunden i city". Det ska bland annat vara aktiviteter, uppvisningar och hundtipspromenad. Vi får se om det är något att ha.

Ha en bra dag! Puss




Skinka vs oxfilé

Matte ger mig skinka och ris samtidigt som hon steker oxfilé. Vi som känt varandra så länge, tror hon att jag skulle äta skinka framför oxfilé? Som tur var hade hon köpt en bit oxfilé till mig också.

Puss


Storm

Igår var jag ute på kvällspromenad med lillhusse och lillmatte. Vi höll på att blåsa bort!

Efter en dagisvecka var det skönt att få sova ut idag. Husse har suttit och jobbat och jag har vilat. Nu är jag utvilad och är redo för helg.

Hörs kompisar! Puss


Leka?

Leka?


Tisdag

Hej kompisar!

Idag har jag varit på dagis. Husse fick tjata lite på mig i morse för att jag skulle gå upp. Sedan gick vi en promenad innan jag fick gå in och busa på dagis.

Idag kom matte äntligen hem igen. Hon har varit i Stockholm några dagar. När hon kom hem nu ikväll gosade vi såklart ordentligt. Skönt att alla är hemma igen!

Dags att sova! Puss


Vättern

Igår gick jag på promenad vid Vättern. Matte hade tagit med min frukost så den åt jag på stranden. Det ligger fortfarande mycket is på sjön men ett litet hål hittade jag.

Sedan har jag fått min päls kammad. Jag fäller ju så mycket nu! Att bli kammad skulle jag nog kunna säga är det tråkigaste jag vet. När lillmatte tar fram borsten låstas jag alltid sova. Men jag blir ju ganska fin. På eftermiddagen var vi en sväng hos lillmatte och lillhusse.

Hörs kompisar! Puss


Grisöron

Jag tycker bäst om mina grisöron när de har legat en stund i luften och vill aldrig äta dem när de kommer direkt från påsen. Därför gjorde husse en speciell låda till mina grisöron, en låda med hål i som kan stå på balkongen och luftas. Är han inte snäll min husse? Nu behöver jag inte lägga dem på min matta och vänta en lång stund innan jag äter dem.

Tack husse!


Lördag

 
Hej kompisar!
 
Idag har vi varit i stadsparken på promenad. Sedan åkte vi på några ärenden och då låg jag bak i bilen och "knorrade" som jag gör när jag tycker det är mysigt. När vi kom hem låg jag kvar  i bilen och vilade. Annars har vi mest tagit det lugnt här hemma.
 
Nu ska jag ta och äta lite middag. Hörs kompisar! Puss
 
 
 
gäsp..
 
 
 

Godis

Kan jag få en till godis?

Smask, smask, slem, slem...


Kalas

Hej kompisar!

Igår var vi på kalas där vi var fyra stora hundar. Man skulle kunna tro att det var någon av oss som fyllde år men det var det inte. Vi fyra var mest utomhus och hade väldigt roligt! På morgonen hade jag varit på promenad och åkt på lite ärenden. Därför var jag så trött efter kalaset.

Idag har husse och jag varit ute och gått. När husse skulle jobba en stund låg jag ute och solade.

Puss


Godis

Godisstund hos husse.


Gräset

Igår mitt under promenaden tyckte jag att vi kunde stanna och slappa lite i gräset..




Bagageskydd

Hej kompisar!

Vem har kommit på det där med sommartid? I morse fick husse tjata på mig när vi skulle åka till dagis. När jag gick upp lite efter kl 7 var klockan egentligen 6. Snark! I morgon är vi ju lediga så då får jag passa på att sova ut.

Idag fick husse "bagageskyddet" till den nya bilen. Det är ett plastskydd i botten som går upp lite på kanterna som ni kanske ser och sen är det ett tyg som kan vikas ut när jag ska hoppa upp i bilen så inte lacken blir förstörd. Efter ett hopp upp i bilen efter dagis är tyget redan smutsigt. Typiskt!

Hörs senare! Puss


Båtar

Det var inte många båtar som var ilagda i Mollan.


Fika

Gissa vilken tallrik med sockerkaka som är min och vilken jag helst skulle vilja ha...


RSS 2.0