Tassar

I morse hade snön kommit! Det som är lite jobbigt för mig är att snön fastnar under mina tassar. När vi gått en bit på promenaden måste jag lägga mig ner och försöka att ta bort det. Sedan går vi en bit till och sen får jag lägga mig ner igen för ta bort snö. En vanlig promenad tar lite längre tid. Annars är snö så skoj!

Puss

Gos med lillhusse.


Snö

Hej kompisar!

Idag när husse hämtade mig på dagis snöade det. Mysigt! Nu hoppas jag det kommer mer snö.

Puss


Söndag

I söndags var vi i Mullsjö och gick en promenad. Jag tog ett dopp i sjön och så plockade vi lite vitlav till adventsljusstaken. Efter det åkte vi och hälsade på Eickepicke på hans bygge.

Nu är det dags för dagis!

Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b4668b9606ee2e08af19bd.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b4668b9606ee2e08af19bd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b4668b9606ee2e08af19bd.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b4668b9606ee2e08af19bd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b46720e087c32eb0e476b4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b46720e087c32eb0e476b4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_50b467f6e087c32e80dfa12c.jpg" class="image">


Lussebullar

Igår kväll var husse och matte iväg så lillmatte passade mig. Vi passade då på att julbaka och lyssna på julmusik. Jag gillar vanliga bullar bäst och luktade väldigt noga på den gula degen innan jag smakade. Men lussebullarna var jättegoda! Speciellt när de kom varma ur ugnen.

Puss


Lördag

Idag blev det omelett, julskinka, en halv fralla och en sockerbulle till frukost. Är det helg så måste man ju lyxa till det!

Nu ska vi hjälpa grannen med att såga ner en stor buske i det fina vädret.

Puss



Asfalt

Idag har jag och husse varit lediga. Det var skönt! Vi gick en promenad uppe vid Hallbystugan. Där har vi inte varit på någon vecka och idag upptäckte vi att de har asfalterat min stig som jag alltid går på. Tråkigt! Jag som gillade att skutta runt där. Resten av dagen har jag mest vilat.


Puss


Godis

Snälla husse, kan jag få en godis?

Husse kan man lita på! Han har alltid godis i sin ficka.


Lördag

I lördags var jag, lillhusse och lillmatte och hjälpte Eickepicke. Vi grejade och städade vid hans bygge. Jag bar på det jag kunde. När det är nya ställen är jag väldigt uppmärksam. Jag lämnar dem inte och ropar någon kommer jag direkt. När vi kom hem sov jag hela dagen. Jag åt inte ens middag. Den slank ner till frukost på söndagen istället.

Puss


Söndag

Nu har jag äntligen min husse och matte hemma igen! Vi har fått fina presenter också. Skönt att allt blir som vanligt igen.

Idag har jag varit och gått vid Axamo igen. Där träffade vi min granne Caesar. Vi busade en liten stund. Sedan var vi och handlade och tillsist lagade vi mat till husse och matte.

Puss


Update 2 från New York

Nu har vi fått lite mer bilder från husse och matte i New York.
 
 
"Ett träd från Ground Zero. Det överlevde från den 11/9 2001. Man kan se på trädet där löven börjar att förgrena sig  när trädet började växa på nytt. Tala om växtkraft."
 
 
 
 
 
Här är ett vattenfall vid Ground Zero som rinner ner i en bassäng och sen ner i ytterligare en bassäng. Den ena heter söder och den andra norr. De ligger där husen var placerade och nästan 3000 personer dog.
 
 
Taget från Rockefeller Center, vy över Central Park
 
 

Brevlådan

Idag hjälper jag Eickepicke att tömma brevlådan på hans jobb. Hälften är brev och hälften är reklam.

Puss


Fredag

God morgon!
 
Nu är det dags att åka till dagis igen. Idag blir jag hämtad tidigt, redan klockan 14. Då ska vi åka och hämta ved.
 
Snart kommer husse och matte hem!
 
Puss
 
Bus med lillhusse.
 
 

Fel hund?

Hej kompisar!
 
Igår när lillhusse kom och hämtade mig på dagis gick min dagisfröken som vanligt och hämtade mitt koppel innan han hämtade mig. Jag brukar ha ett rött koppel till dagis men lillmatte och jag tyckte att det hade blivit slitet så vi tog mitt "finkoppel" som jag har när jag går på stan och så. Det visste inte lillhusse. Så när min dagis fröken kommer med ett svart koppel trodde lillhusse att han skulle få med sig en annan hund men då såg min dagisfröken förvånat på lillhusse och sa att jag blev lämnad med det kopplet. Tur att de har koll på mitt dagis när jag har olika personer som hämtar och lämnar!
 
Idag har jag och lillmatte varit lediga. Jag väckte lillmatte vid kl 7 bara för att se så vi inte hade försovit oss. Sedan somnade vi om någon timme. Därefter var vi på promenad och en sväng hos Eickepicke.
 
Puss
 
 Här jag jag ett annat koppel, mitt röda flexi. Det tycker jag bäst om.

Sköldpadda

En sköldpadda? Tur att jag aldrig skulle få plats i den.
 
 
 
Finns på roligaprylar.se.

Pelsie

Idag fick jag sovmorgon. Jag åkte till dagis först kl 9. När lillmatte lämnade mig sa hon "hej då Pelsie!" som hon alltid brukar göra. Då skrattade min dagisfröken och tyckte att det var ett passande namn.

När jag kom hem gick jag och lade mig i min säng och sov en stund. Jag vaknade av att lillmatte bakade kakor så då gick jag upp och provsmakade en och åt sedan upp min middag.

Puss


Måndag

Här ligger jag och snusar på min sköna kudde när lillmatte pluggar.
 
Ha en bra dag kompisar!
 
Puss
 

Söndag

Igår var jag hemma efter midnatt. Därför är jag lite trött idag. När vi var på morgonpromenad uppe vid Axamo så tog vi en liten kortare runda. Jag gick och bar lillmattes vante hela vägen och hon hoppades att jag inte skulle lägga den i någon vattenpöl. Jag träffade en golden retriever också som var 3 år. Vi busade en liten stund.
 
När vi kom hem duschade jag. Nu luktar jag gott igen!
Puss
 

Update från New York

I fredagskväll ringde husse och matte till oss och berättade att de var framme och hade det varmt. Nu har vi fått lite bilder också.
 
De berättade att i Central Park spinger det hundar överallt och där får de vara lösa. De sa att de såg ut att ha jätteskojigt.
 
 
Det fanns också ställen där både husse/matte och hunden kunde dricka vatten när de var ute på promenad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Måste vi åka till dagis så tidigt?


New York

Hej kompisar!

Imorgon åker husse och matte till New York. Utan mig! Tur att jag har lillhusse och lillmatte som tar hand om mig. Imorgon får jag och lillmatte gå upp tidigt så vi kommer till dagis och skola i tid.

Sov gott!

Puss


Leksaker

Igår fick jag lite nya leksaker och godis av lillhusse och lillmatte. Det börjar bli fullt i min leksakskorg. De nya får inte plats. Husse och matte tycker att vi ska slänga några men det tycker inte jag. Jag tycker vi ska skaffa en större korg istället.

Puss


Knuts brygga

Nu är det öde på Knuts brygga här i Mollan. Det är ju här alla fyrbenta får en egen vattenskål att dricka ur när vi kommer på besök.

Puss


Häxor

Idag har vi varit på promenad i regnet. Vi köpte hummer nere i hamnen som husse och matte har smaskat på. Själv föredrar jag lite rå köttfärs.

Hemma hade det tydligen varit några spöken och häxor och plingat på dörren. Tur att jag inte var hemma, jag som blir så rädd när det plingar på. Tänk då hur rädd jag hade blivit om det varit häxor och spöken i dörren.

Puss


Doktorn

Hej kompisar!

Innan vi åkte till Mollan idag var jag hos doktorn. Det var dags att ta min årliga spruta. Det gick bra! Jag satt still och sa ingenting. Jag hade gått upp 1 kilo och doktorn sa att jag hade "lite extra" att ta i vid höfterna. Undrar om det var från bullarna häromdagen? Jag hade fått tandsten också, så nu ska jag börja borsta tänderna!?

Trevlig helg! Nu ska vi njuta här i Mollan!

Puss



Mollösund

Imorgon åker jag till Mollösund! Det ska bli så mysigt!


RSS 2.0