Fin fint!

Imorgon är det dags för kalas igen. Då kommer hela släkten för att fira lillmattes examen. Därför fick jag efter dagis fixa frillan, duscha och tvätta öronen. Allt måste vara fint till imorgon, även jag.

Hörs kompisar! Puss


Bus

Bus


Söndag

Det har varit många kalas denna veckan. Tur att husse och jag är lediga imorgon så vi kan vila upp oss.

Puss


Söndag

Idag är det mors dag kompisar! Glöm inte bort era mammor.


Dinner

Dinner is served! Jag äter innan gästerna kommer. Nu ikväll ska vi fira husse ordentligt.


Trädgården

Idag är vi ute och grejar i trädgården.


Husse

Idag fyller världens bästa husse år! Grattis husse!


Boll

Förra veckan köpte husse jätteroliga tennisbollar som piper till mig. Jag har en liknande sedan innan i Mollan. När någon kastat bollen och jag hämtat den piper jag med den så de får ont i öronen här hemma. Bästa bollen!


Torsdag

Idag efter dagis sov jag en stund. Sedan kom lillhusse och lillmatte och busade med mig. Imorgon är vi lediga eller husse jobbar och jag hjälper till i sömnen.

Sov gott! Puss


Grilla

Nu har jag sjungit och hjälpt lillhusse att öppna paket. Dags att grilla!

Puss puss


Grattis

Ja må han leva, ja må han leva.... Grattis lillhusse på födelsedagen! Ikväll efter dagis sjunger jag för dig på riktigt.

Puss puss


Spaning

Spaning


Bus

Bus med lillhusse.


Söndag

Igår var jag uppe länge, därför var jag trött i morse. Vi gick en promenad vid Vättern, lillmatte tyckte vi skulle åka upp till Axamo och gå men det orkade jag inte. Sedan har vi åkt några ärenden och kollat på några bilar från gumball 3000, om ni känner till det kompisar?

Nu ska vi fika lite och förbereda grillen tills husse och matte kommer hem. Puss puss


Godis

Livet är fint när jag får bada tassarna samtidigt som jag äter godis.


Lördag

Tidigt i morse reste husse och matte bort så i helgen ska jag umgås med lillhusse och lillmatte. Jag försökte väcka lillmatte genom en ordentlig tvätt i ansiktet när hon låg i soffan och det gick bra men när jag sedan vände på klacken så somnade hon om. Då satte jag mig och stirrade på henne och tvättade henne igen och när ögonen höll på att slå ihop morrade jag lite försiktigt. Vi kan ju inte sova bort hela dagen!

Undertiden lagade lillhusse frukost till mig och sedan åkte vi till Domsand och gick en promenad.

Puss puss

Puss puss


Glass

Idag är det riktigt glassväder!


Onsdag

Efter en dag på dagis kom jag hem och fick kamben till middag, husse rensade bort allt kött från benen. Det är ju inte bra att tugga på sådana ben som hund.

Sedan kom lillhusse och lillmatte och busade med mig. När jag hör deras bil komma ställer jag mig vid dörren och väntar.

Puss


Dagis

Hej kompisar!

Igår gick husse och jag en morgonpromenad vid Vättern. Jag gick i vattnet men bara upp till magen, det blev inga simtag som i Mollan. Sedan hade jag fått min första fästing för i år. Jag hade ju inte tagit på mig fästingbandet, typiskt. Nu är bandet minsann på.

Idag har jag varit på dagis och busat. Det är skoj att komma tillbaka och busa efter långledighet. Nu ska jag fylla magen med lite mat. Hörs! Puss


God morgon!

God morgon!


Blåsigt

Idag hade vi det blåsigt på morgonpromenaden. Det kändes nästan som höst. Även idag åt jag frukost men på en annan brygga. Nu har jag kommit hem och är helt slut. Tur att husse och jag är lediga imorgon.

Puss


Utomhus

Idag när vi var och åt på restaurang fick jag sitta utomhus. De öppnade en glasvägg på glänt så jag både såg och hörde dem. Några gånger tryckte jag in huvudet och undrade varför bara jag skulle sitta ute.



Lördag

Hej kompisar!

Idag har vi bland annat varit på en liten utflykt till Ellös. Sedan har vi varit på promenader och planterat frön. Nu är det dags att sova.

Sov gott! Puss


Fredag

Idag började jag dagen med frukost på bryggan och ett dopp i havet. Perfekt start på dagen för en newfoundlandshund.

Puss


Rymling

Äntligen är jag i Mollan. Vi kom fram i förmiddags och när de andra packade ur bilen passade jag på att skutta iväg på en egen tur. Efter en liten stund kom jag tillbaka andfådd och satte mig fint på altanen. Då kanske ingen märkte att jag var borta?

Puss


Varmt

Idag har det varit en varm dag på dagis. Tyvärr är inte vår pool på dagis igång, jag tror den gick sönder förra sommaren. Hoppas den blir lagad snart!

Här ligger jag med balkongdörren öppen och svalkar mig. Nu har jag fått mat i mig och ska sova en stund. Imorgon åker jag till Mollan!

Hörs kompisar! Puss


Fästingar

Då var det dags att ta på sig fästingbandet kompisar.


Övervaka

Bästa platsen att övervaka gatan på.


Ko på grönbete

Idag åkte vi till Domsand och gick en promenad. Det var så skoj och jag skuttade runt som en ko på grönbete. Två dopp i Vättern blev det.

Puss

https://cdn2.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863cf1e087c33123846e79.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863cf1e087c33123846e79.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863d209606ee091636fa85.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863d209606ee091636fa85.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863d4bddf2b30db1c18ef2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863d4bddf2b30db1c18ef2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863e95e087c3314720943e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51863ea7ddf2b30d6e904a35.jpg" class="image">


Dunkehallaleden

Hej kompisar!

Jag har fullt upp här hemma. Är det inte katterna jag sitter och kollar efter så pysslar jag om matte. Min matte har blivit så sjuk.

Igår gick jag därför på promenad med husse och lillmatte. Vi gick vid dunkehallaleden och jag skuttade i vattnet två gånger. Det var ju så varmt ute! Sedan åkte vi på några ärenden.

Puss



Öron

Dags att tvätta öronen.


Nycklar

Nu håller faktiskt jag nycklarna, du får låsa med någon annan nyckel.


1 maj

Hej kompisar!

Idag gick vi på promenad först vid kl 10. Skönt att få sova ut ordentligt! På promenaden tog jag ett dopp i Vättern och lillhusse kastade pinnar som jag simmade och hämtade. Frukosten åt jag under promenaden, mitt på en gångväg. Äter jag den inte innan vi går brukar matte ta med min frukost för att se om den slinker ner när vi är ute. Tänk om vi kunde vara lediga varje dag.

Ha en bra dag! Puss


RSS 2.0