Fredag

Igår tog jag sovmorgon till kl 8:15 och då tog husse och jag en promenad. Sedan har vi fixat min frilla, kammat och duschat, så nu är jag riktigt snygg. Vi hann även med att greja med huset men då passade jag på att vila lite också.

Puss puss


Leka?

Ska vi leka?


Torsdag

Då var det dags att åka till dagis igen. Men imorgon är jag ledig!

Puss



Måndag

Igår gick jag ner till Vättern och tog ett eftermiddagsdopp.

Nu ska jag åka till dagis! Hörs senare kompisar! Puss


Balkongen

Efter en helg med full fart är det skönt att kunna vila ut på balkongen.


Söndag

Måste sommaren ta slut? Igår åt vi middag på Emmas café nere vid hamnen och sedan var det dags för hemfärd i de långa köerna.

Puss

Här kommer några bilder från min söndag.


Lördags

I lördags åkte vi på en utflykt. Vi tog färjan till Käringön och åt middag och shoppade. Det var en riktigt varm dag så jag badade två gånger.

Puss


Mot Käringön

Här sitter jag och väntar på färjan till Käringön.


God natt!

God natt!


Mollis

Nu är jag framme i Mollan och har svalkat mig i havet. När jag stod i vattnet kom en häst och gick på bryggan!? Jag som är lite rädd för hästar stod kvar helt stilla i vattnet tills hästen gått hem igen.

Puss



Göteborg

Hej kompisar!

Idag har vi varit i Göteborg och shoppat. Det var riktigt varmt!



Hallå?

Hallå? Någon som vill komma upp till mig?


Bus

Bus


Valp

Hej kompisar!

Idag när husse hämtade mig på dagis skvallrade min fröken om att det har börjat en valp som är 5 månader gammal på min avdelning. Valpen försökte få igång mig hela tiden men nu när jag har kommit upp i åren tycker jag mest de är jobbiga men valpar tycker alltid om mig. När valpen försökte få igång mig satte jag mig bara ner och kollade på valpen och hoppades att den skulle lugna ner sig.

När jag kom hem sov jag lite och sedan grillade vi. Det är ju bäst att bunkra upp i magen så jag har mycket energi för imorgon på dagis kommer valpen tillbaka med ny energi.

Puss puss


Måndag

Idag har jag och husse varit på promenad och sedan har vi jobbat. På eftermiddagen kom lillmatte och umgicks med oss. Skönt med en lugn dag för imorgon är det dags för dagis igen och det betyder fullt ös.

Puss puss


Söndag

Nu har jag ätit, tagit min kvällspromenad och nu väntar jag på att min lillhusse och lillmatte ska komma hem...



Kräftskiva

Idag ska vi ha kräftskiva här hemma. Vi har grejat nästan hela dagen men nu hänger det kräftor i taket och maten är snart klar. Det tar på krafterna..





Pannkakor

Smaskigt med pannkakor.


Lunch

Lunch


Torsdag

Idag har jag och min lillmatte haft en riktig mysdag. Jag gick upp vid 9:30 och då gick vi på morgonpromenad. Sedan har vi gosat, vilat i soffan, busat, varit och badat och gått fler promenader. Så mysigt!

Puss puss


Tisdag

I morse var det jobbigt att kliva upp till dagis. Husse fick tjata flera gånger och började till och med packa in i bilen innan jag gick upp. Bäst jag går och lägger mig tidigt idag.

Sov gott! Puss


Skogen

Igår eftermiddag skulle vi åka till skogen och plocka bär och svamp. När vi hade parkerat skuttade jag ur bilen och hade massor att lukta på. Men när vi närmande oss skogen tvärstannade jag. Jag tyckte vi kunde gå och bada istället.

Därför fick vi bara med oss några enstaka bär men det fanns gott om dem i skogen. Nästa gång får jag nog vara ordentligt utvilad innan vi ger oss ut.

Puss


Tv

Nu är jag och min nya nalle redo för tv-kväll.


Jobb

Idag har jag hjälpt husse att jobba.


Söndag

Nu är vi ute på kvällspromenad.


Leksak

Idag fick jag en ny leksak av lillhusse och lillmatte. Det första jag gjorde var att tvätta den ordentligt. Den var så söt och piper i alla ben.

Puss


Rulla

Idag kompisar, när vi var på promenad, fick jag för mig att rulla i bajs. Jag tyckte det var så skojigt men det tyckte inte husse och matte. Vi tog en kortare sväng och gick sedan tillbaka till bilen och hem för en dusch. Nu är jag ren och fin igen!

Puss puss


Fredag

Det har varit en skojig första vecka på dagis men jag har varit så trött när jag kommit hem. Poolen på dagis har inte kommit igång men vi har aircondition inne så blir jag för varm kan jag gå in och svalka mig.

Trevlig helg! Puss


Onsdag

Idag är hela familjen hemma på middag. Mysigt!


Dagis

Idag var första dagen på dagis efter semestern. Jag har mina morgonrutiner
innan husse lämnar mig. Jag gör mina behov utanför dagis, aldrig på promenad hemma, men nu hade gräset växt så högt att jag hade problem
att hitta något bra ställe.


Söndag

Idag har jag varit ute i Mullsjö och gått en promenad. Självklart sprang jag ner till sjön och badade, två gånger.


Här är husse och jag förra veckan när vi badade i havet.


Pool

En sån här pool skulle man ha!


Varmt

Det är en varm dag idag...


Trångt

Nu är semestern snart slut. Här i Mollan är åskan på väg så nu packar vi bilen och åker hem.

Det är trångt här bak.


Mys!

Mys i Mollan! Matte dricker vin och jag äter öra på altanen.


Skynda

Kan du skynda dig lite husse så vi kan gå på promenad?



Visafton

Idag har vi varit på visafton på knutsbrygga. Jag började skälla när alla klappade händerna och en annan hund började skälla när jag hade skällt. Full fart på knutsbrygga!

Puss


RSS 2.0