Fullt upp!

I förrgår var vi på knutsbrygga, det är en restaurang som finns här i Mollan. Där har de vattenskålar för alla hundar som kommer och hälsar på. När vi kom så fick jag helt nytt vatten av en servitris, nytt vatten är ju såklart det bästa! När hon ställde ner den på marken fick hon en ordentlig puss som tack.
 
Igår hade vi riktigt busväder. Vi var ute på någon promenad, annars blev det mest en vilodag. På kvällen kom lillhusse och lillmatte och idag kommer eickepicke och co. Fullt upp!
 
Puss
 
 
 
Knutsbrygga.
 
 
 
Lillhusse och jag i morse. Jag lurade lillmatte att jag ville ha hjälp ner för trappan och när hon reste på sig hoppade jag upp och tog hennes plats sängen.

Bryggan

Här är jag på bryggan.
 
 

God morgon!

God morgon!
 
 
 

Lillhusse och lillmatte

Igår åkte lillhusse och lillmatte hem. Det är så mysigt när de är här. Jag har sovit i sängen med dem varje natt. Hoppas de kommer snart igen!
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hällevikstrand

Hej kompisar!
 
Idag har vi varit på utflykt till Hällevikstand. Vi hade tänkt att åka över till Käringön men det var dåligt väder och blåste så mycket att vi valde att hoppa över det idag. Det får blir någon annan dag när det är finare väder.
 
Här kommer lite bilder från Hällevikstrand.
 
Hällevikstrand
 
 
 
 
Maneterna hade samlats i hamnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frukost på klipporna. Det blir godare med lite utsikt.
 
 
 
 
 
 
 
I Hällevikstrand finns ett café där alla är välkomna, även jag. Mysigt att man får hänga med in och inte bara sitta ute och fika.
 
Här är färjan som går över till Käringön.
 
 

Sommarlov

Nu är vi i Mollan. När Vi kom hit lade jag mig i gräset och rullade runt och riktigt njöt! Sedan har jag badat. Det var så varmt i luften att jag satte mig i havet och kikade.

Nu har jag fått märgben och ligger i gräset och äter.

Puss


Fotboll

Idag är det fotboll kompisar. Sist Sverige spelade tjoade husse och matte så i soffan att jag undrade vad som hände. Jag hoppade till och med upp i soffan för att lugna dem. Där brukar jag bara vara när lillmatte och jag är ensamma.

Puss


Sista veckan

Idag är det dags för dagis. Sista veckan för denna terminen. På onsdag tar jag äntligen sommarlov!

Puss


Lördag

Igår var jag ute hos min kompis i skogen. Mastiffen som jag berättat om. Husse och matte skulle bort och jag var inte medbjuden så då fick jag hänga med lillhusse och lillmatte. Vi hade jätteskoj! Jag gick och lade mig långt efter 21 vilket brukar resultera i att min dag efter är förstörd. Idag gick jag inte upp förrän vid 11:30. Då gick vi en liten promenad, men det gick sakta och jag gäspade mest. När jag kom hem gick jag och lade mig igen och har bara slappat resten av dagen.

Puss








Vi hoppade studsmatta.




Här är resultatet idag.











Kakbit

Min kakbit tog slut så fort. Kan jag få smaka lite på din?


Madrass

Idag kom lillhusse och lillmatte förbi. Jag fick en fin grej av dem som jag kan ligga i. Jag har ju redan mina stora fina guldkudde som ni sett flera gånger. Sen har jag en liten hundmadrass under trappan där jag kryper in när det är läggdags.

Denna kan jag ha i Mollan. Där har jag ju ingen mjuk madrass.

Puss



Ledig

Hej kompisar!

Nu är jag ledig fram tills nästa vecka. Det ska bli så skönt! Imorgon planerar jag att sova ut ordentligt och sen kan husse och jag gå på promenad, bara det inte regnar.

Puss


Trött

Imorse var jag så trött. Husse fick tjata upp mig. Jag orkade inte ens äta frukost. Sedan har jag varit på dagis hela dagen.

Idag var lillmatte med och hämtade mig. Jag blir så glad då. När jag kom hem åt jag på en gång och sedan tog jag en powernap.

Puss



Slem

Idag har jag varit på dagis och busat. När husse hämtade mig hade jag slem på frillan och hela ryggen. Det brukar betyda att vi har haft skoj!

Puss

Här är en bild från Mollan. Jag fick diska skålen när vi hade bakat.


Kill

I helgen har vi haft gäster i Mollan och jag har blivit så ompysslad. Alltid skojigt när det kommer några som sitter och killar mig hela tiden. I morse innan vi åkte hem regnade det ute. Då var det ingen som ville hänga med husse och mig på promenad. Jag gillade inte heller vädret så det gick sakta.

Nu är vi hemma igen. Imorgon ska jag till dagis.

Puss


Emmas

Fredagsmys på Emmas café.


Varje dag

Här i Mollan har vi det toppen! Vi promenerar, gosar och äter. Såhär skulle man ha det varje dag.

Puss


Torsdag

En härlig dag i Mollan!



Mullsjö

I helgen var vi och gick en promenad i Mullsjö och kikade på Eickepickes hus. De kämpar på där ute. Jag badade självklart i sjön också!

Puss




Hav

I söndags var det dags för tvätt. Denna gången kunde vi vara ute så vi slapp att trängas i duschen. Nu luktar jag gott igen!

Idag åker vi till Mollan. Husse och matte är lediga nu i mellandagarna så då passar vi på att åka till havet.

Puss




Sommar

Nu är det måndag igen! Veckorna går så fort. Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Mollösund och stannar där över sommaren. Det tråkiga är bara att lillhusse inte kommer varje dag och leker med mig när jag är i Mollan.

Puss








Sovrutiner

Som jag har berättat gillar jag rutiner. Jag går alltid och lägger mig en stund innan 21, aldrig efter. Igår var det 20:40. Då går jag in i vårt sovrum, sätter mig jämte husses sida av sängen och vill egentligen att han också ska gå och lägga sig då. Det är så svalt och skönt i vårt sovrum. Jag sover aldrig på mattes sida, det är för nära väggen. Jag går bara över till matte när på morgonen när jag ska väcka henne eller om jag jag vill något viktigt. Annars ligger jag alltid jämte husse.


Ser ni vem husse har kort på på sitt nattduksbord?







Blir det för kallt kan jag alltid lägga mig på mitt blommiga täcke. Är det nytvättat brukar jag lägga en nöjd suck. Nytvättat är det bästa!

  


Ut med det gamla in med det nya!

Husse har klagat på att jag har haft en vinterbild på min header (bilen som är längst upp) nu när det snart är sommar. Så nu har jag fixat en mer passande bild för årstiden!



Den nya.
image description




Den gamla. Detta är lillmattes favoritbild bara för jag kollar så fint in i kameran och att det syns hur mycket jag gillar snö.

Spillbitar

Hej kompisar!

Idag har jag hjälpt husse. Vi har grejat lite med panelen på huset. Husse sågade och jag tog hand om spillbitarna.


RSS 2.0