30 juni 2011

Tjenis!

Idag efter dagis åkte husse och jag till Västersjön, efter en varm dag så jag slipper gå runt och flåsa.

Sedan kom lillmatte och lillhusse hem till oss för att grilla lite. Jag smaskade upp lite mer än en köttbit själv, grillat är så gott! Efter maten åkte vi hem till lillhusse och lillmatte, vi gick förbi extralillmatte och hälsade på. Jag gosade lite i hennes säng och åt en liten kaka.

Sedan åkte vi till Västersjön igen men när vi var framme började det åska lite smått och ni vet ju hur rädd jag är, så från att vara nära till att simma lite sprang jag till bilen och hoppade in i bagagen. Det var ändå skönt att komma hem efter en lång dag!

Puss


Jag, lillmatte och extralillmatte myser


Kalas

Hej kompisar!

Ihelgen kommer extralillhusse hem, då ska vi nämligen fira lillmatte och extralillhusse som fyller år snart! Det ska bli mysigt och förhoppningsvis blir det en smaskig hemmagjord jordgubbstårta som vi alltid äter på deras kalas.

Puss


 

Varm dag!

Idag har det varit en varm dag på dagis. Imorgon är det sista dagen för denna veckan, ska blir skönt att få vila lite igen!

Dags att sova så jag kommer upp imorgon! Puss


Jordgubbar

Titta vad vi såg när vi köpte jordgubbar i Mollösund!


Förpackning med mitt efternamn på

28 juni 2011

Idag var det dags för dagis igen! De som jobbar på dagis berättade för husse och matte att jag har börjat skälla ganska mycket och på dagis får man inte göra det så då sprutar de vatten på oss. Men något de inte tänker på är ju att jag älskar vatten så det blir ju ingen bestraffning med att spruta vatten i mitt ansikte.

Första gången de gjorde det var i torsdags, då hade jag börjat skälla ännu mer när de slutade så idag när jag var blöt om huvudet igen när husse hämtade mig sa han till dem att jag älskar vatten, även i ansiktet.

Efter dagis åkte jag, lillhusse, lillmatte och husse till Västersjön och tog ett dopp, där var det många skojiga hundar!

Nu är det dags för middag och ö (läs grisöra), puss!







Pelsie och hussedag

Hej kompisar!

Igår hade vi en riktig pelsie och husse dag. Vi jobbade ju som sagt hemma så jag tog sovmorgon till 9 sedan gick jag ut och vilade lite i trädgården och inte förrän vid 12 gick jag och frågade husse om vi skulle gå på promenad.

Då gick vi ner till vättern och badade lite, det var ju så varmt! Och på eftermiddagen åkte vi runt på lite ärenden.

Sent på kvällen, nästan när jag hade somnat kom lillhusse, lillmatte och extralillmatte och hälsade på. Vi busade och åt lite smaskigt och så gick jag och extralillmatte på promenad. En riktig mysdag med andra ord!

Puss


Jobba hemma

God morgon!

Idag ska husse och jag jobba hemma, då kan man verkligen sova ut på morgonen, ingen som tjatar! Snart ska vi ut och åka några ärenden.

Puss


Grill

Nu är vi hemma igen! Innan vi åkte från Mollan hann vi gå på promenad, slipa bordet på altanen, duscha mig och fixa med kaminen. Så effektiva kan vi vara, bara vi får sova lite!

Ikväll har hela familjen varit här och grillat, det var smaskigt! Nu ska jag husse och matte gå en liten kvällspromenad och sedan är det dags att sova. Men i morgon ska husse och jag ha sovmorgon, mys!

Hörs kompisar, puss!


 

God morgon!

God morgon!

Att det ska vara så skönt att sova på morgonen... Nu är vi i alla fall uppe, jag gick upp sist som vanligt och har precis ätit frukost, ris och omelett!

Dags för promenad! Puss


Ibland har jag lite svårt att äta på morgonen så då får jag lite hjälp. Får jag inte i mig något brukar jag alltid kräkas, därför brukar husse och matte vara så noga med att jag äter.

mys...

Nu har husse och matte kommit tillbaka, så nu är vi själva. Det ska bli skönt att vila lite och att allt är som vanligt igen.

Igår vid 21 tiden när jag brukar gå och lägga mig på mitt täcke var ju inte husse och matte hemma så då kröp jag upp i deras säng, även att jag vet mycket väl att jag inte får vara där. Men när lillhusse och lillmatte umgås med mig får jag göra lite som jag vill, det var jätte skönt att gosa in sig där, sedan låg jag och sov mellan lillhusse och lillmatte nästan hela natten. 



Här blir jag påkommen av lillhusse att ligga i husse och mattes säng, mys!

Trevlig midsommar kompisar!

Hej kompsiar!

Nu är jag i Mollan och har det bra. Igår firade jag midsommar med lillmatte, lillhusse och några till. Husse och matte brukar nämligen fira med några som är allergiska så då får jag vara med någon annan.

Det var en lång med rolig dag igår! Mina kompisar Killer och Unique var också med oss, vi var på flera promenader, åt några grisöron och hjälpte de andra att spela kubb. De där kubbpinnarna är så goda att bita på så jag går ut på "planen" och tar några stycken men det brukar inte vara så populärt! 






Mina kompisar intog varsin sida av soffan..



Och ibland tog vi powernaps tillsammans

Mot Mollan

Idag blir det en kort dag på dagis, bara till 14 sedan bär det av till Mollösund!

Ha en bra dag kompsiar, puss..


22 juni 2011

I morse när husse väckte mig vid 6:30 trodde jag inte att det var sant. Varför måste de börja jobbet så tidigt att jag måste gå upp mitt i natten? Min väckningsprocedur är lång, först får de skaka lite på mig, prata lite, men då brukar jag bara snarka ännu högre så de förstår att jag inte orkar gå upp.

Idag slutade det med att husse fick lyfta upp mig när jag låg och sov, men vid första lyftet orkade jag inte ställa mig på benen men andra gången fick jag släpa tassarna upp för att äta lite frukost!

Efter dagis var jag och sprang lite hos lillhusse och lillmatte sedan åkte jag hem och sov ett bra tag innan jag, husse och matte gick en kvällspromenad. Sedan avslutade jag dagen med ett smaskigt märgben som jag fick av lillhusse!

Nu är det dags att sova så de får upp mig imorgon bitti, puss!


Balkongmys

Balkongmys, ligga på ett täcke utomhus..


21 juni 2011

Idag när jag och husse åkte till lillhusse efter dagis för att greja lite hade jag världens energi. Jag sprang runt på gräsmattan med min innebandyboll som aldrig förr. Såfort någon pratade med mig sprang jag direkt dit, fram och tillbaka. Jag är så pigg när jag kommer hem från dagis, sen någon timme senare är jag helt slut och somnar på en gång.

Idag har jag ätit pyller (läs hundfoder) och lite ris med köttfärs, smaskis! Nu måste jag ta och gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, hörs kompisar!


Puss



Kort dagisvecka!

God morgon!

Idag luktar jag gott efter att jag tvättade håret igår. Nu är det dags att åka till dagis! Denna veckan blir troligtvis kort, bara 2 dagar. På torsdag åker jag nämligen till Mollösund för att fira midsommar!

Hörs när jag kommer hem, puss!


20 juni 2011

Idag när lillhusse slutade jobbet grejade vi lite i trädgården, vi klippte bl a lite buskar. Sedan började det ösa ner regn så då gick vi upp till lillhusse och sov lite i hans säng, mys!

När det slutat regna väckte han mig och så hämtade vi lillmatte på jobbet och åkte upp till Västersjön för att bada. Jag har varit jätte varm hela dagen så det var skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir snygg till midsommar!

Pussis


Sovmorgon

Idag tog husse och jag sovmorgon, det behövde vi! Nu ska vi åka och jobba en sväng, ha en bra dag kompisar!

Puss


Regn, regn

Igår regnade det hela dagen, så tråkigt! Jag som hatar regn och inte går ut när det regnar gick faktiskt med husse och matte på en liten promenad igår.

På eftermiddagen låg lillmatte och jag på balkongen under täcket och vilade, en riktig mysdag!


Rocksjön

Igår var jag, husse och matte på promenad vid rocksjön. Numera är jag ju så pigg på helgerna när jag får sova ut ordentligt på fredagar. Jag sprang runt och skuttade hela vägen runt sjön, husse och matte sa att de inte känner igen mig när jag har sådan energi!

Självklart blev det ett dopp i vattnet. Annars tog vi det mest lugnt, det blev ju en lång dag igår!

Nu ska vi ut på promenad snart igen, får se vart det blir. Hörs senare!

Puss


Sms

Igår skickade jag och lillhusse ett sms till lillmattis när hon jobbade:


Jobb

Hej kompisar!

Igår var jag och husse på vårt gamla jobb och grejade lite. Sedan kom David förbi med mina kompisar, Killer och Unique.

På kvällen hade vi ju som sagt säger, det var jätte trevligt men jag låg mest under bordet och snusade!


Jag och Killer

17 juni 2011

Ikväll ska vi ha gäster! Och så kommer extralillhusse hem, fast bara en dag för sedan ska han utomlands. Men det ska bli skoj att träffa alla!

Nu har jag legat och sovit i bilen hela förmiddagen, det är skönt att bara ligga där och kolla när alla går förbi. Det blir inte så mycket sömn för då kanske jag missar något!

Hörs senare, puss




Fredag igen!

Nu är det fredag igen kompisar! Det betyder helg och dagisfritt. Idag ska jag och husse ha en slappardag, vi ska åka på några ärenden men annars ska jag mest vila tänkte jag!

Puss


Jag ligger alltid väldigt konstigt när jag sover. Denna gången hade jag min baktass över min framtass!?

Smaskmiddag!

Idag efter dagis åkte vi till västersjön! Det har ju varit fint väder så jag var jätte varm när jag blev hämtad, då är det skönt att kunna svalka sig lite!

När jag kom hem var det dags för middag, idag blev det ris med oxfilé. Men undertiden jag äter öppnar matte en förpackning med rostbiff, och det är ju så smaskigt så då slutade jag genast att äta så jag fick lite rostbiff i min skål också!

Nu är jag en mätt och go blöt hund, dags att sova!

Puss








Frukost

God morgon!

Nu ska jag äta frukost, utomhus! Det har blivit min nya vana. Innan åt jag inte alls ofta frukost men jag mår så mycket bättre på dagen om jag gör det, så nu får jag den serverad utomhus och då går det finfint att äta!

Hörs efter dagis!

Puss



15 juni 2011

Idag har jag varit på dagis igen. Det gick bra men det är lika skoj när någon hämtar mig!

Efter dagis körde husse mig till lillhusse och lillmatte, så vi gosade lite, plingade på extralillmatte, men hon var inte hemma! Tråkigt men jag får gå förbi henne en annan dag.. Sedan åkte vi hem till mig och lagade lite mat, som alltid satte lillmatte igång brandlarmet så då gick jag ner i min koja och lade mig!

Jag sov tills mattis kom hem, hon jobbade sent idag! Då åt jag grisöra och så slank det ner lite middag också.

Nu är det dags att sova igen, imorgon är det sista dagen på dagis för denna veckan!

Puss



Hårupdate

Veckans hårupdate:






Nu



Nu börjar jag bli riktigt luden. Men jag får vänta ett tag till innan det går att simma i vättern, den är ju så kall. Jag testade i helgen men då gick jag bara i med tassarna och tvättade munnen lite.

14 juni 2011

Idag när husse skulle lämna mig på dagis ville jag inte hoppa ur bilen. Det är ju så skönt att ligga kvar i bilen och sova en stund innan man börjar dagen. När jag väl hoppade ur skuttade jag in på dagis!

Vid 16-tiden kom lillhusse och lillmatte och hämtade mig. Då hade jag slem i hela pälsen, jag behövde inte ens berätta att vi har busat och haft skoj idag!

När vi kom hem somnade jag som en stock, nu ska jag äta lite grisöra och gå och lägga mig lite till!

Jag glömde berätta att jag hjälpte eickepicke och lillhusse igår när de grejade med Porschen..Jobbigt att den är så högljud bara!


Dagis

God morgon!

Nu ska jag snart till dagis. Först ska jag bara äta lite frukost och gå en kort promenad!

Hörs senare!

Puss


14 juni 2011

Idag har jag haft det lugnt och skönt. Husse och jag var en sväng på sortergården idag igen, annars har jag bara tagit powernaps.

Lillmatte slutade vid 16, då gick vi en promenad på torpa. Innan tyckte jag det var jätte tråkigt att gå där när vi gjorde det varje dag. Men nu har jag inte varit där och kissat runt på gatorna på länge, så det var faktiskt skoj!

Nu har vi kommit hem och väntar på mattis.

Puss



Vilodag

God morgon!

Idag ska jag och husse jobba lite på vårt gamla jobb igen. Snart är det klart där nere och då kan vi börja slappa lite mer!

Det får bli en viladag idag för sedan är det dagis som gäller igen, tisdag till torsdag..

Puss


12 juni 2011

Idag har vi varit nere vid vättern och gått en sväng. Sedan åkte vi ut till Mullsjö och kollade hur det gick med bygget, där hann jag också med att bada lite, det måste vara det bästa med sommaren! Vi har även hunnit med att fika och handla lite mat. Effektiv dag!

 











Nya leksaker

Jag har glömt att visa min andra leksak jag fick av lillhusse. Jag fick ju två nya leksaker av honom förra veckan.

Den ena var ju den gula grejen som flyter i vattnet, den är jätte skoj!



Och den andra var en apa, nästan en sån som jag hade innan. Den piper överallt och det är ju det bästa jag vet!


Tyvärr har det redan hunnit bli ett litet hål i magen.

Mullsjö

Tjenis!

Nu är vi uppe med tuppen igen!

Idag ska vi gå långpromenad ute i Mullsjö där eickepicke bygger hus och se hur långt de har kommit.

Puss


11 juni 2011

Hej kompisar!

Idag var vi uppe och gick vid Axamo. Jag var så pigg att jag galopperade runt bland risbuskarna! När vi var där träffade vi en dagiskompis, Casper heter han. Vi busade runt lite i skogen och hade jätte skoj!

Sedan åkte vi ner till mitt och husses gamla jobb och började tömma lite. Det var jobbigt, jag försökte ta små pauser men det går inte riktigt vila när alla går runt och inte är på samma ställe, då vet jag inte riktigt vart jag ska ligga. Jag hängde även med till sortergården och låg snällt kvar i bagaget när husse öppnade bagageluckan.

Nu har vi precis varit på en liten kvällspromenad. Fullt upp idag med andra ord, men det är skoj när det händer mycket!

Pussis



Jag och extralillhusse


Piggare

Idag är jag mycket piggare! Nu ska vi snart ut på långpromenad..

Ha en bra dag kompisar!

Pussis


Vilodag

Imorse vaknade husse tidigare än mig, men han sa att han tyckte jag såg ut och sova så gott att han satt och väntade ett bra tag innan han väckte mig. Sedan kom vi till vårt gamla jobb och då låg jag kvar i bilen och vilade tills lillhusse hade slutat jobbet vid 14 tiden. Vi gick upp till lillhusse och lade oss i soffan och fortsatte vila.

Vid 16 åkte vi och hämtade lillmatte för att sedan åka hem till mig och leka! Det känns som jag sovit hela dagen, skönt att få vila upp sig. Jag hade nog inte orkat mer än 3 dagar i veckan på dagis!


Jag blev så trött mitt i allt bus så jag var tvungen att vila lite.

10 juni 2011

Nu är jag och husse på vårt gamla jobb, här känner jag mig som hemma.. Tänkte att jag skulle ta och vila lite för idag blir det helg, bäst att vara utvilad!

Pussis



9 juni 2011

Idag gick det bra på dagis, men de är stränga. Hemma hos oss är det ju jag som bestämmer, när vi är på promenad bestämmer jag var vi ska gå för går vi inte åt det hållet jag vill går jag hem istället, men så funkar det inte på dagis ska ni veta...

Imorgon ska husse och jag ta lite sovmorgon, det ska bli skönt! Sedan åker vi ner till vårt gamla jobb en sväng.

Pussis


God morgon!

God morgon!

Dags att åkta till dagis igen. Idag är det sista dagen för denna veckan, på fredag kanske jag kan få sova ut..

Ha en bra dag kompsiar!

Puss



8 juni 2011

Idag var det jätte jobbigt att gå upp. Jag ligger oftast på rygg och sover så i morse fick matte lägga mig på mage sedan skakade hon lite på mig utan att jag vaknade. Tillslut fick mattis lyfta upp mig så mycket hon kunde för att jag skulle resa på mig.

Innan vi åkte till dagis åt jag frukost, omelett och ris, och så tog vi en liten promenad. Idag körde husse upp mig, egentligen hade jag velat följa med husse till jobbet idag för att ta några powernaps men det gick ju inte..

Sedan hämtade husse och lillmatte mig strax efter 17, då åkte vi till västersjön och badade lite, jag var så varm idag! Det var jätte skönt att svalka sig lite, så när vi kom hem somnade jag gott.


Hårupdate

Nu har det gått tre veckor sedan jag klippte mig. Här kommer veckans hårupdate!





Nu



Åska

Idag hämtade lillhusse och lillmatte mig strax efter 16. När vi kom hem till mig sprang jag in för att dricka vatten! Sedan var vi ute i trädgården och grejade lite, vi klippte gräs och busade.

Men det hängde åska i luften, jag är ju så rädd för åskan, så en bra stund innan det brakade loss började jag trampa runt i huset. Upp i extralillhusses säng, in i badrummet och ut, runt, runt. När det sedan började åska hoppade jag upp i fåtöljen lillhusse satt i så han fick sitta på golvet och klia mig!

Åskan försvann snabbt som tur var och då somnade jag som en stock! Nu har jag ätit lasagne, dags att sova lite till..

Puss






Dagis

God morgon!

Nu är det dags att åka till dagis. Idag lämnar husse mig, så får vi se vem som hämtar, antingen husse eller lillhusse!

Hörs senare, puss


Mullsjö

När vi var påväg hem idag så åkte vi förbi Mullsjö där eickepicke håller på att bygga hus. Han har även en båt där så vi hälsade på honom, lillmatte och lillhusse och några andra.

När vi kom var de ute och åkte vattenskidor. De kom in tilll strandkanten för att säga hej men de kunde inte köra båten hela vägen in så lillmatte och lillhusse hoppade i vattnet för att hälsa på mig. Jag simmade allt jag kunde när jag såg dem!













Överraskning

Här var min överraskning! Nya nallar och lite ben och godis..



Hemfärd

God morgon!

Idag är det dags för hemfärd. Nu ska vi bara packa ihop och städa lite sen hoppar vi in i bilen. Lillhusse och lillmatte har varit i Danmark i helgen så de sa att de hade en överraskning till mig när jag kom hem, spännande!

Hörs senare, pussis



Volvo

Jag sitter och kikar ut som en liten människa när jag åker bil. Jag tycker bäst om volvo, för då kan jag sitta raklång och se ut men även ligga ner och se ut!



Glass

Här äter vi glass nere i hamnen!


Jag och extralillmatte

4 juni 2011

Här i mollan har vi det bra!


Jag fick knuffa ner extralillhusse så jag kunde ligga i soffan med extralillmatte, mys!

Mollanmys

Mollanmys


Pelsie jr.

Nu har vi varit på promenad och väntar på att extralillmatte och extralillhusse ska komma hit. Det är så skoj när det händer mycket!

Inatt hade lillmatte drömt att vi hade skaffat en bebis elsa, pelsie jr. Tur att det bara var en dröm, hur skulle det gå?

Pussis


Extralillmatte och jag i hennes säng

1 juni 2011

Det gick bra på dagis igår. Husse hämtade mig vid 16, och när jag kom hem drack jag upp en hel skål med vatten!

Det har jag gjort varje dag när jag kommit hem därifrån. Husse var lite orolig att jag inte hinner dricka något på dagarna när jag är där.

Efter allt drickande packade vi in allt i bilen och åkte mot Mollösund. Jag sov hela vägen!

På kvällen kom eickepicke och Anton till oss, de skulle jobba några dagar på Tjörn så då ska de bo hos oss, mysigt!

Hörs lite senare, pussis!


Dagis igen

Nu är det dags att åka till dagis igen! Efter det åker husse, matte och jag till Mollösund igen. Det ska ju bli jätte fint väder!

Hörs igen när jag slutat, pussis


RSS 2.0