Gott nytt år!

Igår hade vår granne två hundar på besök. En var 12 år och gick bara och morrade åt mig, men den andra hunden och jag busade.

Idag tog vi en promenad ner till hamnen för att köpa hummer. För min del kommer det att serveras oxfilé, det är ju trots allt nyår även för mig!

Gott nytt år på er kompisar! Skjut inte för mycket raketer bara, de är så läskiga.

Puss


Shopping

Nu är vi framme i Mollan och har slagit oss till ro.

Jag ville inte hänga med husse och matte på shopping idag. Inte nog med att det var jätte varmt sist vi var där, som jag berättade igår, utan det smällde ballonger också. Jag är jätte rädd för ballonger! Så det blev tvärnit när vi skulle gå in. Husse och matte lockade in mig men jag gick och hängde med huvudet och såg sådär olycklig ut. Det var bara en kort stund som tur var, och sedan gick jag jätte fort tillbaka till bilen.

Puss


Mollan

Hej kompisar!

Nu i mellandagarna har matte och jag varit lediga, igår sov vi till 9:30, så skönt!

Imorgon åker vi till Mollan. På vägen ska vi stanna och shoppa på ett ställe som jag inte kommer vad det heter. När vi var där i somras var det jätte varmt så jag hoppas husse och matte har med någon muta så jag hänger med in.

Puss

Jag och lillhusse vilar.


Jullov

Här har vi jullov och spelar tv-spel, mysigt!


Julträff

Nu ska vi snart iväg på nästa julträff.


Powernap

Powernap på min fina handgjorda julklapp!


God Jul

God Jul kompisar! Hoppas ni har haft en mysig dag!

Här är en bild på några av mina julklappar.


Granproblem

Här har vi fortfarande granproblem kompisar! Granen vill inte stå upp. Matte köpte nya glaskulor idag.

Bäst att jag tar en powernap!

Puss


Granen

I onsdags sent på kvällen plingade det på dörren. Husse trodde det var äggleveransen som kom för ägg-gubben glömde oss i måndags. Men när vi öppnade stod extralillhusse där, hela vägen från Hong Kong!

Husse tappade hakan. Han skulle inte ha kommit förrän på fredag. Så igår åt vi lite smaskig middag hela familjen. Mitt i allt när alla sitter vid matbordet faller granen med alla glaskulor i golvet. Då blev det full fart i huset med att sopa upp glas, torka vatten och barr. Bra start på julen!

Puss


Fika

Igår var lillhusse och lillmatte här med fika på kvällen. Jag fick min favorit, wienerbröd!


Ved

Igår fick vi vedleverans. Självklart hjälpte jag till att bära in veden!


Juloutfit

Här har jag lånat mattes julförkläde. Ny juloutfit kanske?


Grisöron

Nu har vi köpt grisöron så jag klarar mig ett tag. Mums!



Adventsfika

Hej kompisar!

I fredags sov jag hela dagen, vid kl 20 gick jag ut och kissade första gången den dagen. Jag var så trött efter min utflykt till Hakarp i onsdags. Nu har jag sagt till lillhusse att om vi ska åka i väg måste jag vara hemma innan 21 för då går jag och lägger mig.

När vi var på promenad i morse var det vågor på Vättern, det är det väldigt sällan. Jag sprang i vattnet som vanligt men blev förvånad över vågorna. De var jätte skojiga så jag skuttade runt i vattnet.

Idag har vi haft adventsfika här med alla våra grannar. Matte har bakat och grejat hela förmiddagen. Så mysigt, men tillslut blev de för högljudda så jag gick ner till min madrass och sov en stund.

Puss


Ögon

Nu ser man knappt att jag har opererat ögonen, håret har nästan växt ut helt runt ögonen.


Hakarp

Igår när jag kom hem från dagis åt jag middag och sedan gick jag och sov en stund. På kvällen åkte jag en tur till hakarp och busade med mina två nya kompisar.

Jag var ganska trött efter dagis så jag orkade inte busa så länge. Men vi hann in en sväng i stallet och kolla. Som ni vet har jag ju blivit biten av hästarna i Stadsparken så jag är lite reserverad. Men jag hann inte hälsa så noga på dem, vi sprang in luktade lite och sprang ut och fortsatte busa. Skojig onsdag!

Puss


Hår under tassarna

Såhär lite hår blev det när vi klippte mig under tassarna.


Måndag

Igår var husse och jag på sortergården och slängde skräp. Husse brukar alltid öppna bagageluckan så jag kan ligga och kika lite när han går runt och slänger.

Till middag blev det kalvstek, smaskis! Sedan gick jag på kvällspromenad med lillhusse och lillmatte.

Puss


Helgen

Hej kompisar!

I helgen har vi haft fullt upp. Tur att husse och jag är lediga på måndag och fredagar så vi kan vila upp oss inför helgen och efter helgen.

Jag har badat både i lördags och igår men innan jag skuttade i stannade jag upp och frågade husse och matte om jag fick, när de sa ja sprang jag i och stod kvar länge och njöt. Det var ju ändå +2 grader.

Puss


Bord

Titta vad husse och Eickepicke har fixat till mig. Ett litet bord som jag kan ha mina skålar på, i samma material som husses och mattes bänkskiva. Den har till och med ställbara ben.

Stora hundar som jag ska ju helst dricka och äta på högre ställen för att inte slita för mycket på leder och så.

Puss


Adventsmys

Här har vi adventsmys!


Extralillhusse

Idag är det bara två veckor kvar till extralillhusse kommer hem. Det ska bli så mysigt.

Kämpa på det sista nu extralillhusse!

Puss

Ps skicka en lista på vad du vill ha för mat när du kommer hem så ger jag den till matte. Helst nått som jag tycker om också, hihi. Ds


Märgben

Nu är alla stygnen borta! Jag hade tappat lite pigment i ögat men det skulle komma tillbaka nu när de tagit bort stygnen, annars var doktorn nöjd.

Igår efter dagis kom lillhusse hem hit och gav mig märgben. Det är ju så gott! Jag vet inte riktigt vad han fjäskar för men ni vet, fjäsk funkar alltid hos mig!

Puss


Stygn

Hej kompisar!

Idag ska jag till doktorn för att ta bort mina sista stygn. Sedan bär det av till dagis.

Hörs sen! Puss


Snö

I natt hade det minsann snöat! Jag vaknade vid kl 4 och behövde gå på toa, efteråt låg jag i snön och njöt.

Nu ikväll har vi bytt däck på bilen så husse kan köra mig till dagis imorgon. Lillhusse och Eickepicke var här och hjälpte till, lillmatte kom också fast hon bytte inga däck, vi busade i snön istället.


Pepparkaksburk

Igår när vi var i den mysiga butiken köpte vi två söta brukar som vi kan ha våra pepparkakor i. Vi köpte en till oss och en till lillmatte.


Helg

Hej kompisar!

Igår var det ruskigt väder. Efter vår morgonpromenad var vi jätte blöta. Framåt lunch passade vi på att baka igen fast denna gången blev det någon choklad historia, jätte smaskig! Fast jag fick bara göra det som har blivit min uppgift vid bakning, diska skålen. Det är ju inte bra för hundar att äta choklad så det är väl bäst jag håller mig ifrån det.

I förmiddags var vi hemma hos lillhusse och lillmatte för deras element hade slutat fungera så husse hjälpte dem lite. När vi var där kom extralillamatte och hälsade på. Jag hängde med in till henne en stund och käkade en bulle, extralillmatte kan man alltid lita på, hon har altid något smaskigt hemma! 

Efter det gick vi på promenad genom stadsparken. På vägen hem gick vi förbi en mysig butik, där har de en hund som jag känner litegrann. Vi passade på att busa lite och mitt i allt fick jag ett fnatt och tog ett dopp i dunkehallaån. Det var runt 2 grader i luften, så skönt!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

Puss


Kaklådan

Här har vi kaklådan hemma hos oss.

En peppis, tack!


Pigg

Hej kompisar!

Igår hängde lillmatte med husse för att hämta mig på dagis. Jag blev så glad!

Jag har blivit jätte pigg på kvällarna nu efter operationen. Igår när lillmatte var här busade vi, åt pepparkakor, gick på promenad, lekte "sök" och grejade. Men när klockan närmade sig 21 gick jag in till vårt sovrum (mitt, husses och mattes) och somnade på en gång.

I vanliga fall brukar jag ta en powernap innan jag äter mat och sedan tar jag en promenad innan jag går och lägger mig.

Puss


Pynt

Nu när det snart är jul har jag börjat plocka fram mitt pynt.



RSS 2.0