Hällevikstrand

Här i Mollan har vi det bra. Igår var jag ute på promenad med min kompis som heter Oskar. Han visade ett nytt ställe som jag inte har gått vid innan. Sedan bakade vi sockerkaka.

Idag har vi varit i Hällevikstrand. Oskar var också med med sin husse och matte. Skojigt!


Puss


Här sitter jag vid blåsipporna.


Valborg

Igår åkte vi till Mollan. Nu är vi här och ska fira Valborg, så mysigt!

Puss




Bord

Bästa bordet!


Regn

Igår när husse hämtade mig på dagis skulle jag ta en liten sväng precis vid dagiset som jag bara gör ibland, de dagar jag känner för det, och just idag när det ösregnade, då ville jag gå där, sagt som gjort. Husse och jag blev dyngsura.

När jag kom hem gick jag och sov direkt, inte ens middagen slank ner. Det gjorde den först några timmar senare. Då passade matte på att tvätta mina öron också.

Puss



Här tvättar vi öronen.


Snacka

Det är så trevligt att sitta med och snacka lite!

Såhär såg det ut nu i helgen,


Hemma

Nu är jag hemma från dagis!

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_199799467.jpg" class="image">


Rutin

Hej kompisar!

Idag skulle husse ner till jobbet och han behövde inte min hjälp så lillhusse och lillmatte umgicks med mig. De kom tidigt i morse och då var jag jätte pigg så vi gick på en promenad på en gång. Husse och jag brukar gå en speciell promenad på måndagar när vi är lediga och jag som gillar rutiner gjorde inget undantag idag. Jag visade lillhusse och lillmatte precis vart vi skulle gå.

Sedan var jag nere med lillhusse i deras lägenhet. Vi plingade på extralillmatte också men hon var inte hemma idag heller, typiskt!

Puss


Axamo

Här är jag igår när jag varit på promenad vid Axamo och badat. Lillhusse försöker få igång mig att leka, men det gick inte så bra.

Puss


Smörgåstårta

Igår runt lunch var vi som sagt hos lillhusse och lillmatte och åt smörgåstårta och fikade. Lillmatte fick fina lexington grejer, kökshanddukar (en röd/vit och en blå/vit och grytvante och lite rosor.

Kakorna var godast. Jag skällde till när jag ville ha mer kaka, de sa att kakorna var slut men det såg jag minsann att de inte var.

Puss




Här är jag och extralillmatte.


Regn

Igår morse gick husse och jag ut på promenad i regnet. Jag som älskar vatten i vanliga fall gillar inte när det kommer uppifrån så jag går och ruskar mig hela tiden. Oftast vill jag inte ens gå ut på promenad.

På eftermiddagen var jag och plingade på hos extralillmatte men hon var inte hemma så vi gick upp till lillmatte istället och smakade på kakorna hon hade bakat. Sedan var jag en sväng på lillhusses jobb.

Idag ska vi på invigning i lillhusse och lillmattes nya kök. Hoppas det blir något smaskigt!

Puss puss




Extralillmatte, where are you?


Leksaker

De nya ankorna jag fick av lillhusse är populära!


Fästingavvisare

Nu är det snart dags att skaffa fästingband kompisar! Här hittade jag en ny typ att fästingavvisare. Många mår ju väldigt dåligt av gifterna i ett vanligt fästighalsband så detta är kanske något för er.

Beskrivning av produkten:


Skudo Pet är framtagen för att ge skydd för husdjur och mindre barn. Ultraljudet sträcker sig ca 1.5 meter från enheten. En av fördelarna med Skudo är att man får ett bra skydd utan att bruka produkter som är giftiga mot djur och natur.

Ultraljud som sträcker sig med 1.5 meters omkrets. Sänder ut ljud med en frekvens på 40,000 Hz. Batteriet räcker ca ett år från aktivering.

Fäst med nyckelring i djurets halsband. Helt ofarlig och stör inte hunden eller katten.








Dagis

Nu bär det av till dagis. Ha en bra dag kompisar!

Puss






Rosorna har slagit ut här hemma.

Knölen

Idag gick jag in på djursjukhuset som om det aldrig hänt mig något där inne och vore en jätte spännande plats.

Stygnen tog de bort snabbt och jag reagerade knappt. Jag vände bara på huvudet lite och undrade vad de höll på med.

Knölen var ingen fara, det var en godartad tumör. När de opererade mig tog de lite extra runt om så det inte skulle komma tillbaka, för det kan det göra, men så länge den inte blir infekterad är det ingen fara.

När jag kom hem låg jag ute och solade sedan kom lillhusse, extralillhusse, Eickepicke och hälsade på. På eftermiddagen var jag på promenad med lillmatte.

Puss


Måndag

Då var det måndag igen! Vi hörs lite senare när jag tagit bort mina stygn.

Puss


Mullsjö

Idag har jag varit i Mullsjö och promenerat. Vi träffade en annan hund som jag busade lite med och mitt i allt busande sprang jag ner till sjön och badade, den andra hunden hängde inte med mig i. Sedan när vi kom tillbaka till Eickpickes hus sprang och ner och tog ett till dopp, man får ju passa på när man har chansen!

Imorgon är det dags att åka till sjukan och ta bort mina stygn och få resultatet på vad knölen var.

Puss



Jag har hunnit äta lite glass idag också! Är man med i köket är det så att man kan få det sista i burkarna.










Franska marängtårta!

Hej kompisar!

Igår kom extralillhusse hem från Hong Kong och Stockholm men bara för en vecka. Därför passade vi på att äta lite smaskigt igår. Det blev löjromstoast till förrätt, oxfilé, hasselbackspotatis med beasås och lite annat gott till varmrätt och sen hade extralillmatte baka fransk marängtårta till efterrätt, utan choklad bara för att jag ska kunna smaka, visst var det snällt?

Den var så god! Hoppas matte bakar den någon gång.


Puss



Här grejar extralillmatte med marängtårtan.


Lördag

God morgon kompisar!





Fredag!

Ha en skön fredag kompisar!






Bilder

Här kommer lite bilder från Mollösund!





Det var tomt i hamnen men nu är det inte långt kvar tills det är sommar och det är fullt med segelbåtar.



Den gamla butiken hade påskpyntat.



Dålig bild men här har de skyltfönter med produkter som fanns i denna butiken förr.



De hade även en almanacka från april 1944.




Väntar på matte som är inne i mataffären.


Vi köpte fisk i fiskaffären.









Solstolen

Här grejar jag och husse med utemöblerna i Mollan. Det är solstolen som slipas och får lite olja på sig.






Extralillhusse

Nu är det slut på ledigheten så idag har jag varit på dagis. På torsdag kommer extralillhusse hem till Sverige!

Puss


Jacuzzi

I söndags skulle lillmatte bada i jacizzin när jag låg och sov. När hon drog igång bubblorna flög jag upp för att kolla vad som hände. Jag är inte så van vid jacuzzin och räddningshund som jag är gillar jag inte när någon är nära vatten och jag inte har koll och får vara med. Så när lillmatte låg där inne och bubblade satt jag som ett litet ljus utanför och väntade. När hon var klar gick jag in och var jätte stirrig och kikade på vattnet. Hade jag varit lite mindre och smidigare hade jag gärna skuttat i.






Hemma

Borta bra men hemma bäst! Nu är vi hemma igen.

På vägen stannade vi till på Lager 157 och shoppade lite. När jag kom hem sprang jag direkt till min leksakslåda för att se så att alla grejer var kvar och så busade jag lite innan jag kröp upp i min säng och slumrade till.

Puss på er!


God morgon!

God morgon!



Strålande sol

Hej kompisar!

Här i Mollan har vi det bra. Igår bakade vi och åt påskmat innan lillhusse åkte tillbaka hem för att kika på bilmässan.

Tidigt i morse var jag, husse och matte ute på en kort promenad och då skuttade jag i havet och skuttade lika snabbt upp igen. Det var -3 grader i luften så det måste varit ännu kallare i havet.

Sedan gick vi på promenad igen och då fikade vi på berget. Det var så mysigt att ligga och kika och lukta på berget och bara ta det lugnt. Sedan fortsatte vi ner till byn för att köpa lite fisk i i fiskaffären och lite bröd och så i matbutiken. Husse var i väg till Torp, ett köpcenter några mil härifrån för att köpa lite grejer så han var inte med på promenaden. Det har varit strålande sol men blåst kallt.

Puss

Här diskar jag





Vår i Mollan





Jag och lillmatte





Fika på berget



50 kg vilja!

Lillhusse hämtade mig redan klockan 10 på förmiddagen igår när jag hade opererats. Innan jag fick gå hem skulle de ta bort plåstet/kompressen eller vad det var, men då satt jag på svansen och vägrade att resa på mig. Veterinären fick då kalla in lillhusse för att se om han kunde få mig att lyfta på rumpan och när lillhusse kom reste jag mig på en gång. De ska inte tro att de kan köra med mig hur som helst, 50 kg vilja.

Jag har varit lite sur på husse för att han lämnade mig på sjukhuset så i morse ville jag inte gå ut på promenad med honom och när han kom hem efter jobbet ville jag inte ha något levis från honom heller men gav någon annan mig levis åt jag den.

Nu är jag framme i Mollösund och lillmatte och lillhusse har också kommit!

Puss


























Jag lever

Hej kompisar!

Jag lever, men just nu är livet lite besvärligt. Operationen gick bra, de behövde inte söva mig så jag mår inte lika dåligt som jag gjort efter de andra operationerna.

Om 10 dagar får vi svar på vad knölen var för något.

Nu ska jag åka till Mollösund och vila upp mig!

Puss


Mot sjukhuset!

Nu ska husse snart lämna mig på sjukhuset. Det blir lillhusse och kanske lillmatte som hämtar mig.

Under denna veckan som jag ätit medicin har de fått "lura" i mig den. De har stoppat in medicinen i små bitar i franska våfflor, de är ju så smaskiga, våfflorna alltså! När medicinbitarna var för stora spottade jag ut dem och åt upp kexet. Egentligen visste jag att de låg i kexet men känner jag inte smaken av dem slinker de ner. Så när jag hörde någon öppna medicinpaketet kom jag på en gång, då var det dags för kex!

Idag får ni hålla tummarna för mig! Mot sjukan.

Puss


Mediciner

Dags för dagis!

Idag är det förhoppningsvis sista dagen med mediciner för imorgon opereras jag.

Puss


Mullsjö

Igår började vi dagen med en promenad i Mullsjö. När jag kommer dit brukar jag skutta ut i bilen! Eller dagen började egentligen runt 7:30 när jag var ute och jagade katt. Jag brukar sitta i en lina på framsidan just ifall en katt skulle komma, annars brukar jag ligga snällt på gräsmattan. Men just igår gick linan sönder, så där sprang jag in på grannens tomt. Den grannen har faktiskt sagt till mig att jag gärna får jaga bort katterna på hans tomt för de ligger i hans trädgårdsmöbler, så jag måste ju ta mitt uppdrag på fullaste allvar.

Tillbaka till Mullsjö. Efter promenaden badade jag och så fikade vi med Eickepicke, lillhusse och de andra grabbarna som arbetade på huset.

På kvällen var vi ute i Hakarp och åt söndagsmiddag. Det var smaskigt! Undertiden vi åt kom det massor med snö så då var jag ute och smakade lite på den.

Puss


Lördag

Hej kompisar!

Igår var vi och grejade lite i lillhusses och lillmattes kök, snart är det klart! Matte hade köpt goda frallor och några wienerbröd så vi klarade oss i några timmar.

Lillhusse och jag hann busa lite och gosa i sängen. Det var länge sedan vi snusade i hans säng. På kvällen kom lillhusse med märgben till mig. Jag hade somnat och i vanliga fall hade jag inte rest mig men kom han med sådana smaskiga saker kunde jag gå upp en stund.

Puss


RSS 2.0