Slut på semestern

Idag är det slut på semestern och dags för hemfärd. Ihelgen har vi haft jätte fint väder så husse och jag har badat i havet. Det har varit en toppen semester och snart börjar dagis igen.

Puss



Lervik

Bad i lervik






Njuter

Här sitter vi och njuter av semestern


God morgon!

God morgon!




28 juli 2011

Idag har jag umgåtts med lillhusse igen, fast idag blev det inget jobb.

Dagen började med att husse körde ner mig till lillhusse och när jag kom fram låg han och sov så jag hoppade upp jämte honom. Sedan åkte vi till ett drive-in bageri som finns här i närheten och köpte lite fika för att sedan åka till Mullsjö där eickepicke och de andra var och byggde. Vi smaskade i oss wienerbröd och sockerbullar!

Där ute hann jag bada några gånger men idag fick jag inte jaga någon katt för lillhusse så jag fick sitta i en lina ett tag. Det gick bra, då hann jag ta en liten powernap när de grejade med huset.

När klockan blev 16 hämtade vi lillmatte på jobbet och så åkte de och lämnade mig hos husse. Idag skulle ju husse och jag åka tillbaka till matte i Mollan. Nu är vi i alla fall framme och jag har hunnit ta en promenad och kissa in det jag har missat!

Puss


27 juli 2011

God morgon!

Nu är jag med lillhusse på jobbet igen! Att det ska vara så svårt att gå upp på morgonen..


Jobb

Vilken dag!

Det började med att lillhusse hämtade mig vid 7 sedan jobbade vi fram till 14 ungefär. Efter jobbet åkte vi till McDonalds, lillhusse var hungrig och jag åt chickennuggets, smaskis. Jag hade ändå ätit frukost som Klara matade mig med på morgonen, tur att lillhusse har resurser på jobbet!

Sedan åkte vi till eickepicke och hämtade en kärra för att sedan åka ut till Mullsjö där han bygger hus. Under tiden de umgicks så hann jag bada två gånger och springa en sväng så husse fick gå genom brännässlor för att hämta mig, då var jag inte så populär!

När klockan slog 17 slutade husse och då åkte lillhusse hem med mig. Efter en fullspäckad dag ska jag nu gå och lägga mig!

Puss


Lillhusses jobb

Idag hämtade lillhusse mig strax innan 7. Jag som inte gått upp innan 9 nu på semestern. Husse och lillhusse fick tjata lite på mig sedan kom jag släpandes med tassarna.

Jag har svårt för att komma till ro på lillhusses jobb, jag har så mycket att hålla reda på men nu tänkte jag försöka ta en powernap.

Puss



Tvättat håret

I eftermiddags var lillhusse och lillmatte här och tvättade mitt hår. Jag ska ju hänga med lillhusse till jobbet imorgon så då måste jag ju lukta gott.

Först blev jag kammad ordentligt och sedan fick jag gå in i duschen. Lillhusse stod och matade mig med godis och lillmattis schamponerade mig med husses schampo, det är det bästa!

Nu är jag redo för en arbetsdag med lillhusse!


25 juli 2011

Idag är jag och matte hemma. Husse skulle jobba lite och sedan i eftermiddag åker matte tillbaka till Mollan med sina kompisar.

Nu ska vi åka och köpa lite grisöron och godis till mig!

Puss


Helgen

Här kommer lite bilder från helgen:








Borta bra men hemma bäst!

Tjenis!

Nu är vi hemma och allihop har varit här och ätit mat, idag blev det kinamat. Det var så skoj att träffa alla igen!

Vi har busat, ätit, gått promenad och så hittade lillmatte två fästingar på mig. Jag gillar inte när någon är och gräver i min päls och tar bort saker. Jag tvättar och fixar med mig själv så jag blir orolig när de är och pillar så jag måste alltid lukta innan de tar död på den.

Nu ska jag snart gå och lägga mig på min sköna madrass, borta bra men hemma bäst!




Lillhusse

Lillhusse, here I come!






Varmt

Varmt varmt..



Hemfärd

Hej tussar!

Imorgon ska jag åka hem med husse ett litet tag. Matte ska ha sina kompisar här i några dagar och då skickar hon hem oss! Det ska faktiskt bli skoj att komma hem och träffa allihop, speciellt att leka med lillhusse som bara jag och han kan.

Puss









Gäster

I helgen ska vi ha gäster här igen. Nu är det husse och mattes kompisar som kommer hit! Det är mysigt när vi är många i stugan.



Härliga sommar!

Härliga sommar!




Ibland får vi ta många kort innan jag fastnar ordentligt.

Båttur

Igår hade jag en jätte mysig idag, jag var bl a ute och åkte båt med Robinsson Micha! Jag satt längst fram i fören och öronen viftade i vinden. När de skulle lyfta i mig i båten var jag lite skeptisk, men det var så skoj!



Bad

Här sitter jag och kollar när en kompis badar, utan mig!


19 juli 2011

Igår åkte vi till Ellös och skulle gå en vandringsled över klipporna som vi var och gick på för något år sedan. Men nu var inte alla trappor kvar så det var jätte svårt att gå, så efter ett tag vände vi.

Sedan har husse tvättat altanen med högtyckstvätten, just när jag låg där och vilade. När han bad mig att flytta en bit lyfte jag efter mycket om jag men och la mig lite längre bort där han också skulle tvätta. Att man inte kan få vila ifred!

Annars låg vi bara och solade i det härliga vädret.

Puss


Mollans motorväg

Sitter man i hamnen här i Mollan ser man alla båtar som ska upp- och neråt i landet, lite som Mollans egna motorväg.



Här är det fyra båtar som passerar


Semester

Det är så skönt att ha semeter!



Solning

Idag har jag och husse legat på samma dyna och solat. Men tillslut tryckte jag ut honom så han fick ta den som låg jämte!


17 juli 2011

Idag ska det inte bli så fint väder så vi får se vad vi hittar på! Pussis



Powernap

Hamnen

Idag var vi nere i byn och gick. Det har varit varmt och skönt, så vi satt vid hamnen och kollade på alla fina båtar som åkte förbi. Påvägen hem stannade vi till vid den lilla hamnen så jag kunde ta mig ett dopp i havet.

När vi kom hem vilade jag en stund innan vi fikade. När det är varmt ute brukar jag lägga mig under trappan som går upp till ytterdörren, där finns det lite kall och mysig jord. Har jag badat innan så blir jag jätte fin i pälsen!

Sedan har vi ätit lite och varit ute några gånger till. Nu när lillhusse är här har jag passat på att busa massor med honom!

Puss







Trask

God morgon!

Nu ska vi ut och traska, hörs sen!

Pussis



Peppe

Hej kompisar!

Idag har vi varit och promenerat i Ellös. Vi badade, handlade lite fika och husse köpte trisslotter. Det är skoj att åka på lite utflykter!

När vi kom hem var vi hungriga och då gick vi ner till hamnen och åt lite. Jag var jätte trött men mattis var hungrig så vi fick trampa på och påvägen hem fick jag inte ens bada.

Nu ikväll kom lillhusse och lillmatte, då åt vi grillad entrecôte, det är nog min sommarfavorit efter jordgubbstårta! Efter maten gick vi en liten kvällspromenad och då träffade vi min kompis Peppe så vi busade en stund.

Puss

  










15 juli 2011

Nu ska vi börja laga lite mat för snart kommer lillhusse och lillmatte till oss!


Lillhusse och jag

14 juli 2011

Tjena!

I morse när vi var ute och gick vår morgonpromenad skulle vi gå förbi något ställe med konst. Påvägen hem gick vi förbi en trädgård där en schäfer var lös. Min matte som är så rädd för schäfrar gick hem på en gång för den började skälla och springa emot mig. I vanliga fall är jag lite reserverad när jag träffar hundar som är schäfrar eller någon som likar en.

Som tur var fick husse stopp på den så den kom aldrig fram till mig, hade den gjort det hade jag nog blivit uppäten. Sedan gick vi hem och fikade.

Annars har killen som gjorde vår markisväv till altanen varit här och lämnat den och så har vi mest slappat, det har varit lite sämre väder idag.

Till middag fick jag ris och skinksås, jag smaskade i mig jätte mycket. Husse och matte blir så nöjda när jag äter ordentligt igen.

Puss på er!


Smutsiga jag

Gräs


Något som jag gillar är att springa i riktigt högt gräs!

Varmt

Idag har det varit jätte varmt så jag har inte orkat göra speciellt mycket. Vi började i alla fall dagen med en promenad sedan blev det entrecôte till middag, smaskis!

På kvällarna får jag alltid lite mer energi, då det blir lite svalare, så nu blir det en kvällspromenad!

Puss på er.




Helgen

I helgen kommer lillhusse och lillmatte hit, det ska bli så skoj!



Henån

Idag har vi varit i Henån och handlat lite. Påvägen dit satt jag upp hela vägen och tittade på kor, hästar och rådjur. Det är så mysigt att åka bil! Jag "knorrade" under hela resan, när jag tycker något är riktigt mysigt låter jag nästan som en katt som spinner!

 

God morgon!

God morgon!

Nu ska vi gå på promenad. Hörs senare!

Pussis



Jaga katt

I förmiddags när vi var ute på promenad så var jag lös, oftast är jag jätte duktig och går fint jämte husse och matte men när det kommer katter så drar jag iväg. Jag vet att jag egentligen inte får det men de håller på att reta mig så jag måste ju säga ifrån, men jag kommer aldrig ifatt dem ändå! 

Sedan var vi på knutsbrygga och åt lite. När vi kom hem var vi så duktiga att vi slipade utemöblerna, jag låg mest och kollade på.

Idag blev det hemmagjorda hamburgare till middag och det var så smaskigt! Det slank ner en hel del i min lilla mage. Mätt och belåten gick vi sedan på en liten kvällspromenad.

Puss 



Uppdatering

Nu när lillmatte inte är här så brukar jag uppdatera henne lite då och då



Besök

Hej kompisar!

Ihelgen har extralillhusse och extralillmatte varit här och vi har haft det så mysigt! Vi har varit på lite utflykter, besökt fik, badat och gått promenader.

Men de är så morgontrötta att jag var tvungen att väcka dem, man kan ju inte sova bort hela dagarna!


Powernap på balkongen

Grattis lillmatte

Grattis på födelsedagen lillmatte! Hoppas lillhusse sjunger fint för dig även att jag inte är hemma och hjälper till..





Stenungsund

Igår så var vi i Stenungsund för att handla och kikade lite, det var inte så skoj, bara massa bilar. Sedan åkte vi för att kolla på markisväv ute i ingenstans. Annars hade vi en riktig vilodag, när vi kom hem från vår lilla turåkning sov vi flera timmar och när vi vaknade åt vi lite lasagne, smaskens!

Nu ska vi gå på en promenad!

Puss


6 juni 2011

Igår gick vi ner till stranden för att sola lite. Jag och matte badade, husse tyckte det var för kallt. Nere på stranden träffade vi Sally igen, vi busade och badade en bra stund och sedan sprang vi upp till mig och fortsatte att busa runt huset med Julia och Sallys lillmatte.

Det är skoj att ha en lekkompis här! Nu när jag är så aktiv om dagarna äter jag jätte bra, i vanliga fall har jag ju lite svårt för maten men nu behöver jag all energi!

Puss


Hälsning

Här kommer en hälsning från Mollan


Bus

Igår hade vi strålande sol här i Mollan och jag hade en jätte skoj dag! Matte och jag började dagen med en promenad sedan kom Julia, en tjej som också har sommarstuga här och hämtade mig. Hon tog då med mig till hennes kompis och hennes hund, en dalmatin som heter Sally, vi har träffats några gånger innan, och lekte. Vi sprang runt på området, runt alla hus och busade sedan avslutade vi med ett dopp i havet! Det var så skoj, mattis busar ju inte så mycket med mig.

Sedan åkte vi och handlade lite blommor och så vilade vi lite innan husse kom. Nu ska vi gå på promenad!

Puss



Husse

Ikväll kommer husse hit till oss. Hoppas han har köpt med sig extra många grisöron som jag kan smaska på nu när vi har semester!


Extralillhussee, jag och extralillmatte

Katter

Lillmattis berättade för mig att det går katter på min tomt! Nu passar de minsann på när jag inte är hemma..


Vila

Här i Mollan har vi det skönt! Vi kom fram runt middag och dagen har bestått av promenader, vila och mys. Solen håller sig dock borta men det gör inte så mycket för min del!

Puss


Semester!

God morgon!

Idag åker jag och matte till Mollösund. Husse var tvungen att jobba någon dag till men sen kommer han också upp! Det ska bli så skönt med semester..

Hörs senare! Puss


3 juli 2011

Efter promenaden idag umgicks jag lite med extralillmatte och extralillhusse, vi gick promenad, fikade och vilade lite i deras säng, så skönt!

Sedan har vi firat extralillhusse. Det blev grillat, oxfilé som jag gillar så mycket men idag var jag inte riktigt sugen. Nu ska vi kika lite på tv innan det är dags att sova.

Pussis

 


Grattis extralillhusse

Grattis på födelsedagen extralillhusse!




2 juni 2011

Igår var vi uppe vid Axamo och gick, men det var riktigt åskväder. Jag blev jätte varm så det var skönt att avsluta med en liten simtur i sjön!

Sedan träffade jag extralillmatte och extralillhusse en liten stund för att sedan på kvällen fira lillmatte och extralillhusse tillsammans med familjen och kusiner. Det var mysigt men det var en 5-åring med så det var full rulle när han satt och pep med alla mina leksaker.

När alla hade gått somnade jag som en stock! Nu har vi precis kommit hem från en liten promenad, vi var ganska trötta idag så det blev inte så långt.

Puss


Äntligen helg!

Nu är vi vakna och ska snart gå på promenad, äntligen helg!

Puss


1 juli 2011

Idag har jag hjälpt husse jobba, umgåtts lite med lillhusse, varit på sortergården och så har vi varit på lite ärenden. När vi kom hem låg jag kvar i bilen till mattis kom hem!

Efter vi hade ätit middag gick jag på promenad. Även att jag hade gjort massor med saker idag var jag pigg så vi gick ner till vättern och tog ett dopp. Jag gick runt lös en stund och doppade mig flera gånger sedan fick jag helt plötsligt ett fnatt och sprang till något äckligt och rullade mig.

Då blev jag mindre populär när jag kom hem, då var det bara att hoppa in i duschen igen! Jag duschade ju nyss och så ofta behöver jag faktiskt inte tvätta håret så när matte släppte ut mej från badrummet var jag jätte sur. Jag ville inte ens ha grisöra som jag gillar så mycket..

Nu ska jag sova! Pussis


Powernap när jag och husse jobbar

Semester

Nu kompisar har jag checkat ut för sommaren. Igår var sista dagisdagen på ett bra tag. Dags för semester!

Hasta la vista kompisar!

Det ska bli så skönt, snart åker vi till Mollan igen och myser..

Puss


Sol och bad

RSS 2.0