Snyggt

Såhär snygg är jag i ögonen nu. Kollar man noga ser man mina stygn. Tråden är blå så det ser nästan ut som jag har målat mig med blå mascara.


Frukt

Kors i taket, kompisar! Idag har jag ätit frukt..


Vilat

Idag har jag och husse vilat upp oss efter helgen. Fast vi har hunnit med att jobba lite också.


Julmys

Hej kompisar!

Denna helgen har varit en riktig myshelg. Igår stöpte vi ljus med husses och mattes kompisar, extralillmatte var med en stund. Det serverades smaskig mat och jag fick massor med kel.

Idag har vi haft julmys. Vi har bakat pepparkakor och lussebullar, lyssnat på julmusik och druckit glögg. Jag har mest hjälpt till att städa golv men det spilldes väldigt dåligt.




Disk

Här hjälper jag matte att diska


Ingenting är omöjligt!

Kompisar, ingenting är omöjligt! Igår flörtade jag så med husse att jag fick ligga på hans sida i soffan.

Jag stod fint och blinkade extra sött med mina ögon men då sa husse först nej. Då böjde jag ner huvudet lite ledset och gick iväg. Sedan sa han att jag skulle komma och då skuttade jag glatt upp i soffan.

Husse mys!


Jul

Idag är det bara en månad kvar till julafton, det betyder att extralillhusse snart kommer hem!

Puss


Doktorn

Idag har jag varit hos doktorn och plockat två stygn. De andra fick vara kvar tills jag ska dit om två veckor igen.

Efter det åkte jag till dagis!

Puss


Pepparkaksdeg

Igår kom lillmatte hem med hemmagjord pepparkaksdeg till mig. Någon bättre efterrätt hade jag inte kunnat få!

Till middag blev det revbenspjäll.

Förra året gjorde vi ju det tillsammans men detta året kunde jag ligga hemma i soffan och muttra åt husse att jag skulle få ligga på hans sida. Men nu när lillhusse och lillmatte inte är här är det ingen sådan lyx. Jag fick ligga på min del.

Puss


Mossa

Igår var vi i Mullsjö och gick en promenad. Eickepicke har kommit så långt med sitt hus!

Vi gick i skogen där matte plockade lite mossa, det kändes som vi fick med oss halva skogen hem. Sedan hann jag med två dopp i sjön!

På kvällen åt vi västerbottenostpaj, kasslergratäng och lite efterrätt.

Puss


Axamo

Igår när vi var ute på promenad i Axamo mötte vi en newfoundlandshund som var ute på promenad själv, inte ens halsband hade han.

Det var en valp och han var jätte söt så
jag försökte få igång honom att leka, men det ville han inte. Han gick med oss på promenaden och sen hörde vi en matte ropa "Nisse" från ett hus och då stannade han där och så fortsatte vi vår promenad.

Puss


Jobb

När husse och jag jobbade igår undrade han vart jag hade tagit vägen.


VIP

Denna veckan på dagis har jag varit VIP! Jag har fått umgås med mina dagisfröknar istället för mina kompisar. De har pysslat om mig ordentligt och torkat fint i mina ögon. Jag har bland annat fått vara med i köket. Men det har inte serverats några kakor direkt men det har varit lyx för att vara dagis.

Idag är husse och jag lediga som vanligt, mysigt!

Hörs då! Puss




Paket

När husse fick paket på fars-dag fick jag också det. Men försynt som jag är vågade jag inte öppna det så lillhusse fick hjälpa mig.

Puss


Ögonen

Såhär snygg är jag i ögonen nu


Dagis

Idag ska jag till dagis för första gången med mina stygn. Husse tog med tratten men jag hoppas jag slipper att ha den på mig!

Puss


Fars-dag

Igår var det fars-dag och då åt vi älgstek, hasselbackspotatis och sås. Jag åt ris istället för potatis, det är godare! Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås.

Självklart var jag med och provsmakade vid matlagningen.


Bra dag!

Igår var jag jätte pigg! När vi gick på promenad skuttade jag hela vägen och åt hundmat (!), jag hann även med ett dopp i Vättern.

När vi kom hem fikade vi och jag åt wienerbröd för första gången på jätte länge! De senaste veckorna har jag inte velat äta någonting, men nu så.

Sen har jag även sovit min första natt utan tratten, äntligen!

Puss


Egen tur!

I morse gick jag iväg på en egen promenad. Matte hade satt fast mig i min lina på framsidan men så var inte linan fast spänd i något. I vanliga fall brukar jag ligga kvar snäll på gräsmattan men det var så att en granne passade en hund så jag var bara tvungen att kolla läget,

När matte kom och ropade oroligt på mig skämdes jag jätte mycket och gick och gosade vid hennes ben. Linan hade jag lyckats vira in bland rosenbuskar och bilar.


Mat

Igår började jag äta mat igen efter flera dagar på tom mage, det går åt rätt håll!


Första promenaden

Hej kompisar!

Idag mår jag lite bättre! Igår på morgonen skypade jag och matte med extralillhusse och när han ropade på mig genom datorn viftade jag på svansen.

Jag fick några smärtstillande tabletter som jag ska ta nu efter operationen men de är nästan lika stora som en sockerbit. Matte fick i mig en igår morse och efter det blev jag jätte kass i magen.

Annars har matte sovit på soffan med mig i vardagsrummet för jag traskar runt så på nätterna. Jag fick gå ut i trädgården hela tiden för jag var så dålig i magen. I dag har jag varit ute på min första promenad, fast jag orkade bara gå en kort sväng!

Puss


Stackars mig!

Såhär synd är det om mig. Nu har jag fått ta av mig tratten lite tillfälligt, den är hemsk! Jag är svag och ser inte så bra därför har jag gått in i några väggar och hörn och bakvagnen viker sig..

Puss


Operationsdags!

Idag är det operationsdags! Lillhusse kommer snart och ska köra mig till sjukhuset. Hoppas jag inte mår sådär dåligt av sömnmedlet som jag gjorde sist.

Hörs senare när jag har kommit hem och mår bättre!

Puss


Gammal bild i Mollan när jag var nyklippt

God morgon!

God morgon!

Idag är husse och jag hemma, vi har ganska mycket att göra nu när husse har varit på semester. Imorgon ska jag operera mina ögon, så jag kommer vara ledig från dagis hela veckan. Jag börjar bli lite nervös, jag kommer ju inte få ta med mig någon nalle heller, vem ska då pyssla om dem?

Puss


Äntligen!

Igår kom äntligen husse och matte hem! Nu är allt som vanligt igen, nästan. Jag har blivit skendräktig och bär runt på mina nallar och gnäller. När lillhusse, lillmatte och de andra kom för att äta middag här hann jag bara upp och säga hej sen gick jag ner till min koja under trappan och fortsatte tvätta mina valpar.

Puss


Maten serverad!

Såhär önskas maten serverad när husse och matte kommer hem också!


Trappan

När vi går promenad längsmed Vättern måste vi gå ner för en läskig trappa. Jag brukar alltid stanna till och kolla hur långt ner det är till marken. Idag passade vi på att ha en liten godisstund samtidigt!










Nallar

Hej kompisar!

Inatt jag har grejat med mina nallar/bebisar lite. Ett tag var vi många som låg i sängen och sov, inte bara lillhusse, lillmatte och jag som det har varit tidigare i veckan utan nästan alla mina nallar. Såfort lillmatte trodde jag sov och skulle lägga ner några på golvet hoppade jag ner och hämtade dem igen. Självklart fick alla en noggrann tvätt!

Annars har jag bara varit på dagis idag. I morse var jag inte sugen på frukost och inte speciellt hungrig när jag kom hem heller men jag har ätit så bra resten av veckan så jag klarar mig!

Puss


Tack!

Tack till alla er som grattade mig på min namnsdag!

Puss



I måndags badade jag i Vättern


Dagis

Tjenis!

Idag har jag varit på dagis. Jag undrade hur det skulle gå imorse egentligen när både lillmatte och jag är så morgontrötta och hon skulle köra mig till dagis innan 7. Men det gick bra, vi kom fram och hann gå en liten promenad. Husse hade gett lillmatte instruktioner om hur mina rutiner brukar se ut och att husse brukar släppa mig på en äng. Men det var så många ängar och alla var nästan plogade så lillmatte visste inte var jag brukar gå men det gjorde inget, vi tog en annan tur.

För husse och matte kan jag säga att jag till och med fick i mig frukost i morse! Ikväll med det kyckling med ris och sås med lite falukorv på. Igår började jag bära runt på en nalle och bädda åt den, det är ju ingen löpperiod på gång så det är nog att jag saknar er!

Pussis


Här ligger jag på din plats husse!


RSS 2.0