Sjukhuset

Igår var jag ju på sjukhuset. De tog prover på knölen och så ska jag opereras på onsdag. Husse frågade om de verkligen behöver söva ner mig under operationen, jag mår ju så dåligt efteråt när jag varit nedsövd. Vi får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta att äta antibiotika och så har jag en kräm jag ska smörja in knölen med fram tills på onsdag.

När jag kom hem tyckte lillhusse så synd om mig så då fikade vi allihopa på altanen i solen.

Puss



Leksaker

Igår fick jag två nya leksaker av lillhusse. Jag fick doppa ner huvudet i påsen och ta fram dom själv och när jag hittat båda stoppade jag in huvudet igen och undrade var resten var?

Puss



Prover

Här sitter jag efter dagis!

Imorgon ska vi till sjukhuset igen och ta prover.

Puss




Ledigt

Igår var jag och husse hemma. Husse jobbade hemifrån så då kunde vi vara lediga en dag extra.

På förmiddagen försökte husse gå ut med mig men då ville jag inte. När lillmatte kom på eftermiddagen, odå ville jag gå. Det var hela 18 grader varmt och jag har fortfarande lite vinterpäls kvar så det blev ett dopp i sjön.

Jag grejar fortfarande med mina valpar fast nu klarar jag av att gå på promenad utan att de ska med.

Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_195866782.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_195866782.jpg" class="image">


Balkongen

Igår mös vi på balkongen!


Söndag

Igår var vi på promenad runt rocksjön. Jag gick fort hela vägen, jag måste ju hem och sköta om valparna nu. Annars brukar jag alltid släpa tassarna den sista biten. Det var så härligt väder! På kvällen grillade vi när alla kom hem.

Puss



God morgon!

God morgon!

Dags för promenad.

Puss



Valpar

Hej kompisar!

Inatt har jag varit uppe och grejat hela natten. Jag har blivit skendräktig igen och sköter om mina "valpar". När vi var på promenad idag fick en "valp" hänga med mig i och bada. Matte var orolig för att den skulle flyta iväg och jag simma efter, men jag höll hårt om den. Annars har jag mest sovit idag och tagit igen min från inatt. Det är inte lätt att vara mamma på låtsats!

Puss




Vi plockade de första vitsipporna för i år.


Fredag

Härligt med fredag!



Torsdag

Idag blir det första dagen på dagis för denna veckan!


Tuppen

Idag har jag hjälpt tjejerna att plugga lite, sedan åkte jag och lillmatte till stadsparken och gick en promenad i det härligt vädret. Det var hela 15 grader, så jag passade på att bada tassarna i bäcken.




Lyssnade på hönorna,



och snackade med tuppen.





Något smaskigt?

Kan man få något smaksigt?



Avslappnad

Man ser mig inte så bra på bilden men här ligger jag på rygg och sover. Armarna åt varsitt håll, benen åt höger och ansiktet åt vänster. Avslappnad med andra ord.



Sjukhuset

Hej kompisar!

Idag har husse och jag suttit på sjukhuset. Lillhusse hittade en grej på min svans som var helt infekterad. Jag har haft en grej som stuckit ut på svansen ett tag men då har jag bara fått berättat att man kan ha det ibland, som en leverfläck på människor. Vi satt i två timmar för att få komma in på en akuttid och där konstaterade dem att den var infekterad men de vet inte vad det är för grej. Nu måste jag äta antibiotika i 10 dagar för att sedan ta prover och se så det inte är något farligt.

De har rakat bort hår på min svans och det är jätte obehagligt. Jag klarar inte av att gå utan jag springer dit jag ska för att snabbt sätta mig ner. Jag är jätte stirrig och flåsar hela tiden. När jag skulle dricka vatten hann jag precis fram till skålen när det var så obehagligt att jag sprang tillbaka till min matta och satte mig ner. Lillmatte kom med skålen till mig istället och satte den på mattan, och då drack jag upp nästan hela skålen.

Imorgon blir det inget dagis för min del. Jag ska bli ompysslad av fem pluggande tjejer!

Puss på er.


Söndag

Igår var jag först ute på promenad i regnet med husse och matte. Sedan åt vi frukost, jag tog en powernap och efter det åkte vi ut till Mullsjö med lite fika och kollade på Eickepickes hus. Därefter hann vi med att åka på lite ärenden. När vi kom hem låg jag kvar i bilen länge, det är så mysigt att ligga där och småsova när det regnar.

Men nu ska jag och husse jobba vidare! Puss

 


Gos

Lillhusse och jag gosar lite innan han ska jobba igen.


Diska

Här sitter jag och kikar på husses fika. Jag hade redan fikat klart innan husse hann sätta sig, men jag tänkte att om han inte kom kunde jag diska hans tallrik.


Godiset

Det var denna påsen med godis jag fick i julklapp från dagis, om ni kommer ihåg. I julas spottade jag bara ut dem direkt, det var inga leversnittar det där. Men igår när jag fick leta efter dem i en godisbana slank de ner. Fast de var inte så goda att jag städade upp det som trillade ur munnen när jag tuggade, men de funkade. Smulorna kanske ligger kvar om jag är sugen lite senare.

Puss


Dagis

Trött efter dagis!



Trött tjej

Igår ville jag verkligen inte gå upp när husse sa att vi skulle till dagis. Jag reste på mig så han skulle bli tyst och gick och la mig i sängen i extralillhusses rum. Jag brukar inte ligga i den sängen därför kollade jag lite försiktigt på husse för att se vad han sa.

Puss


Fix fix

Nyklippt under tassarna. Att det ska växa så fort!



Havsuttrar

Visste ni att havsuttrar håller varandra i handen/tassen när de sover så de inte ska komma ifrån varandra?



Bullar

Idag efter dagis bakade vi bullar. När degen jäste tog jag en powernap och när bullarna kom ut ur ugnen reste jag mig på en gång och väntade på att få smaka en (eller fler).

Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_193799912.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_193800009.jpg" class="image">


Badat

Här har jag varit och badat benen. Varmare än så är det inte än!




Disk

Idag var det så härligt väder! När lillmatte kom hem lekte vi en stund ute och jag skuttade runt, riktiga vårkänslor.

Efter det gick vi in och lagade mat. Jag satt som ett ljus jämte diskmaskinen och fördiskade det jag tyckte behövde en extra disk (eller kanske det som var smaskigt, hihi). Nu på kvällen gick vi en promenad, det var riktigt varmt. Sedan låg jag ute en lång stund.

Dags att sova! Puss


Jag och diskmaskinen.


Hemma!

Nu är vi hemma från Mollösund igen, det betyder att det är slut på det härliga ett tag. Ingen mer smaskig entrecote eller honungsmarinerade revben. Fast det är ganska skönt att komma hem och kunna sova i min säng.



Såhär trött blir man efter en helg i Mollan.

 


Fisk

Här har vi varit och handlat fisk.


Mollan

Härliga Mollan!


Sömn

Igår sov lillmatte hos mig, så mysigt! Lillhusse och lillmatte gör om sitt kök och de börjar arbeta så tidigt så då tyckte jag att vi kunde ta sovmorgon. Lillhusse skulle dit och arbeta.

När jag vaknade vid 9 ville jag ut och lägga mig på framsidan men när lillmatte öppnade och jag såg det ruggiga vädret vände jag på klacken och gick in och la mig i sängen igen. Vid 13 tiden vaknade jag till och då gick vi på promenad.

Efter promenaden bar det av till Mollösund!

Puss


Trött på morgonen

Igår morse fick husse tjata på mig extra länge för att jag skulle gå upp. Han brukar börja när han går upp och pratar lite med mig så jag ska vakna till. Husse stod påklädd i hallen och sa att han åker utan mig om jag inte kom, och ensam hemma vill jag inte vara, så då släpade jag tassarna till bilen.

Det hade kommit snö också. Här står jag och smakar lite.


Working

Idag jobbar husse och jag. När han försvinner från skrivbordet tar jag över!




Hard working lady!

Kudden

Här ligger jag på min fina kudde.




Middag

Nu är jag hemma från dagis och har ätit middag. Dags att sova lite innan det blir en sista promenad för dagen.


Ny matta!

Husse har skaffat en matta till vårt kontor.


Det var mycket trådar på den när den kom och när husse skulle dammsuga av den satt jag mitt i vägen hela tiden.


Dusch

Jag har varit lite dålig i kistan i helgen så på nätterna har jag varit tvungen att gå ut i trädgården. Därför har jag mest vilat på dagarna, förutom varit på promenad då.

Igår var vi uppe vid Axamo. Isen höll på att smälta på sjön så den smällde och hade sig, jag som tycker det är så läskigt med sådana ljud. På eftermiddagen duschade matte mig, så nu luktar jag gott igen!

Puss






Hallå, kan någon släppa ut mig?


Powernap

Powernap med lillhusse!


Bad

Igår tog vi med oss fika på promenaden. Det var mysigt! När jag fikat klart gick jag i och badade benen och stod och njöt länge i solen.

Puss



God morgon!

God morgon kompisar!

Nu ska vi på promenad, sen blir det lite fika!

Puss



Fredag!

Idag är det vilodag! Igår var jag så trött på morgonen att husse fick tjata upp mig och jag orkade inte äta frukost. När jag kom hem gick jag och la mig i sängen direkt. Jag vaknade inte ens när lillmatte kom och öppade ytterdörren. Men nu ska husse och jag jobba (läs: jag sova)!

Puss



 





Revben

Igår fick jag revbensspjäll till middag. Det är så smaskigt! Jag låg och sov och när matte öppnade förpackningen vaknade jag på en gång. Det var så gott att jag till och med städade runt tallriken, det gör jag bara när det är något extra. I vanliga fall brukar jag lämna det som trillar av tallriken till matte, så städar hon upp det senare.

Puss




Mumsi!


RSS 2.0