Solen

I helgen åker husse och matte till solen igen. Då ska lillhusse och lillmatte komma och bo hos mig, mysigt!

Idag var jag uppe i god tid och åt frukost innan husse skulle köra mig till dagis. På tisdagsmorgnar brukar jag vara pigg för då har jag ju fått sova ut, de andra dagarna får husse tjata på mig innan jag går upp och i bland orkar jag inte ens äta frukost.

Puss


Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg hur korthårig jag blev förra våren när jag var hos frissan?



Axamo

Idag har vi varit i Axamo och gått en promenad. Jag gick inte ens ner till vattnet denna gången, jag har ju blivit av med all min päls så nu går det inte att bada.


Dop

Nu ska jag hem till extralillmattes föräldrar. De ska passa mig när de andra ska på dop. Det ska bli skojigt!

Puss

Här försöker lillhusse väcka mig innan jag ska åka.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2320058/images/2012/pic_186643531.jpg" class="image">


Vilodag

Idag har husse och jag varit lediga och jag har sovit precis hela dagen. Jag gick upp från min madrass som jag har under trappen vid 12 för att gå och lägga mig i lillmattes gamla, numera min säng.

Jag har bara varit ute lite i trädgården och kissat. När husse frågade mig efter lunch om jag ville gå ut på promenad la jag bara ner huvudet igen.

Nu ska jag äta oxfilé sedan blir det dagens första promenad.

Puss


Hårfix

Idag har vi haft några praktikanter på dagis, så vi var några stycken som blev kammade och ompysslade. Det var perfekt för lillmatte och jag skulle ha hårfix idag när jag kom hem, så då behövde hon bara kamma lite och sen blev det en dusch.

Det är så att jag ska bort på lördag och då måste jag ju vara snygg!

Här står jag och lillmatte i duschen. Jag går alltid in frivilligt men lillhusse får stå och mata mig med levisar så jag inte blir uttråkad och ska gå ut.


Tikar

Hej kompisar!

För någon vecka sedan började min löpperiod igen. När jag har kommit hem från dagis så har jag varit extra slemmig i min päls och helt slut. Vi är ju sorterade tikar och hanar för sig och jag är ju äldst bland tikarna så jag brukar bara behöva jobba lite extra när det kommer någon ny. Därför undrade husse och matte vem det var jag busade så mycket med nu.

Då berättade de på dagis att om en tik börjar löpa kan det hända att alla tikar drar igång med sitt löpande. Så det hade inte börjat någon ny utan jag busade bara med en annan stor tik.

Puss



Pyller

Jag och lillhusse äter pyller (läs hundmat) innan promenaden.


Trerätters

I dag har vi varit i Mullsjö och gått en promenad. Det var mycket snö. Jag fick stanna då och då så husse och matte kunde hjälpa mig att ta bort all snö som fastnade under mina tassar.

Annars har vi firat Eickepicke och ätit smaskig trerätters. Jag hoppade dock över förrätten, man får ju i sig lite mer efterrätt då!

Puss



Frukost

Frukost på sängen. I bland har man det bra!


Lördag

I natt väckte jag husse fyra (!) gånger för att jag ville ut. Jag brukar bara väcka husse och matte när jag behöver tömma kistan, så husse vågar inte säga att jag ska gå och lägga mig när jag väcker honom mitt i natten, i fall det är kris.

I dag har vi varit på promenad, handlat mat och lite annat helg fix. Sedan hann jag med en sväng till extralillmatte för att smaka på hennes smaskiga bullar!

Det har snöat hela eftermiddagen, så mysigt! Jag har legat ute i trädgården och njutit.

Puss


Här äter jag bulle hos extralillmatte.


Fika

Igår var lillhusse och lillmatte här med fika, så smaskigt! Sedan hängde jag med dem en sväng i bilen. Vi var bland annat och hälsade på Eickepicke på hans jobb.

Puss


Ögonen

Såhär fin är jag i ögonen nu. Man ser knappt att jag har opererat dem!



Lerig

Idag när jag kom hem från dagis var jag så lerig i frillan att matte fick tvätta av mig lite. Det syns att vi håller igång!

Till middag blev det rostbiff, kyckling och lite andra smaskiga saker.

Puss



Trött tjej!

Trötta jag efter dagis!


Stadsparken

Idag har jag haft en riktig vilodag. När Eickepicke kom i förmiddags orkade jag knappt lyfta på huvudet.

Nu ikväll var jag promenad med lillhusse och lillmatte i stadsparken. Då var jag jätte pigg och skuttade hela vägen. Imorgon är det dags för dagis igen, bäst att sova tidigt!

Puss


Buster

Hej kompisar!

Idag när vi var på promenad uppe vid Axamo träffade vi min kompis Buster. Det var jätte länge sedan jag träffade honom så vi busade en stund i skogen.

Efter promenaden gick jag ner till vattnet för att bada som jag alltid brukar göra men det var is på sjön. Jag slog med tassen på isen och undrade var vattnet hade tagit vägen. Sedan kollade jag frågande på husse så han hjälpte mig att slå hål på isen så jag kunde dricka lite i alla fall.

Puss


Skotta

I veckan när husse skulle skotta satt jag mitt på stenarna så han fick skotta runt mig. När han var klar reste jag på mig och gick in så han kunde ta den sista fläcken som jag satt på också.

Puss


Kvällsis

Ikväll blev det promenad/godis-runda med lillmatte.

Imorgon är husse och jag lediga som alla andra fredagar, men då kanske jag ska få hänga med honom till jobbet och hämta lite papper, och hälsa på dem han ersatt mig med såklart!

Puss



Lerig frilla

Igår när jag kom hem från dagis var jag jätte smutsig. Snön smälte och när vi busade hamnade leran i vår päls. Till och med min frilla var lerig.

Nu håller jag på att tappa min vinterpäls också så vi får nog ha lite hårvård snart.

Puss


Onsdag

Jag med mattes mössa.


Jobb

Här är jag igår när husse och jag jobbade.


Ut med julen

Hej kompisar!

I helgen städade vi ut julen. Det känns att våren är på väg, även att det har kommit lite snö. Det är ljust så mycket längre på dagarna.

Idag är extralillhusse här hos oss, mysigt! Annars har jag bara varit på promenad och vilat.

Puss


Frukost

Dagens frukost, grisöra! Jag hoppade över bacon och ägg som jag hade fått till frukost i morse och fick ett grisöra. Husse hade varit och köpt nya grisöron så då var jag ju tvungen att få provsmaka ett och se om de var godkända.

Puss


Mums med snö!

Mums med snö! Jag kan inte låta bli att äta lite snö.


Blöta jag i bilen

Nu har vi varit vid Axamo och gått en promenad. Det blev ett litet dopp i sjön även att det har kommit snö inatt. Fast jag stod och kollade på vattnet ett tag innan jag hoppade i.

Puss


Dagis

Denna veckan har det varit dags för dagis igen. Det är skoj att komma tillbaka och få busa, men jag är så trött när jag kommer hem.

Puss


Plastpåse

Den här gula plastpåsen blev jag jätte rädd för i Mollan. Det brukar inte vara något gult som prasslar på berget så jag ställde mig och skällde men vågade inte gå fram förrän husse gick dit och visade vad det var.

Puss


Blåsigt

Idag blåser det här i Mollan!


RSS 2.0