Middag

Igår åt jag middag ute på trappan. Mycket mysigare än att äta inne!


Stranden

En dag på stranden.



Dunkehallaleden

Igår på eftermiddagen var vi på promenad vid dunkehallaleden. Helst skulle jag bara vilja hoppa i vattnet. Så fort jag hör vattnet skuttar jag till.

Nu är det dags för dagis! Puss



Bad

Hej kompisar!

Idag har det varit så konstigt väder. Jag och husse var ute på promenad i morse och då badade jag bara benen i Vättern, det hade inte blivit lika varmt då som det blev. När vi kom hem var jag jättevarm och kom inte till ro när jag skulle vila. Efter en stund kom lillmatte och då tog hon med mig till Västersjön så jag kunde svalka mig. Självklart simmade jag efter min avlånga tennisboll. Vi passade på att gå en promenad där också. Sedan åkte vi och hälsade på extralillhusse, mysigt!

Puss


Sockerbulle

I fredags när husse fyllde år fikade vi på förmiddagen. Jag fick sockerbulle och det var så smaskigt, speciellt vaniljsåsen inuti.


Plank

Idag har vi bytt plank på huset, varit på sortergården och på eickepickes jobb. Nu ikväll ska vi fira husse!

Puss puss


Husse

Grattis bästaste husse på födelsedagen!



Här är en gammal bild från i vintras när vi gosade i soffan.


Bikini

Kommer ni ihåg att lillhusse sa att vi skulle bada den 1 maj? Det gjorde vi aldrig för det var så kallt då.

Men igår när jag varit på dagis så ringde han och sa att jag skulle ta på mig min bikini och att vi skulle till Västersjön. Sagt och gjort! Det var 26 grader varmt i luften och lillhusse uppskattade vattnet till ca 7 grader varmt. Då skulle han ha badat med mig i vintras!

När någon människa är i vattnet med mig blir jag så nervös. Jag simmar runt personen och vill helst att alla ska stå där man bottnar.

Puss


Hong Kong

Idag kommer äntligen extralillhusse hem från Hong Kong. Det ska bli så skoj! Men han kommer ganska sent så vi får se om jag hinner träffa honom innan jag somnar vid 21, man får inte bryta rutinerna! Det kanske blir imorgon annars.

Men innan dess är det dagis. Hörs kompisar! Puss



Västersjön

Igår efter dagis åkte vi till Västersjön så jag kunde bada. Vi hade med min avlånga tennisboll som flyter fint i vattnet, den är så skoj! Så fort någon tar i den springer jag ut i vattnet och är redo att börja simma.

Puss


Kolasås?

Hej kompisar!

Igår när vi firade lillhusse höll matte på att bränna ner huset. Jag låg ute och vilade när jag hörde hur de började vråla inne i huset, då var jag ju tvungen att springa in och se vad som hände. Det var matte som skulle göra kolasås. Det hela slutade med ett rökfyllt hus och hemmagjord chokladsås istället.

På förmiddagen var vi som sagt och grejade lite sedan klippte vi gräs och åt glass. Det var ju så fint väder!

Idag är det dags för dagis! Puss




Grattis!

Grattis på födelsedagen lillhusse! Idag ska jag och husse greja lite hemma på förmiddagen, sedan ska vi ner till lillmatte, och ikväll ska vi fira lillhusse.

Hörs senare kompisar!

Puss


Emmas

Innan vi åkte hem idag var vi på ett fik här i Mollan som heter Emmas. Det ligger precis vid hamnen. Smaskigt!

Puss




Solbränna

I fredags hade vi toppenväder. Perfekt så jag kunde bättra på min bränna!

Idag är det dags att åka hem igen. Då ska jag leka med lillhusse och lillmatte. När jag busar vill jag att man går in för det som lillhusse och lillmatte gör. Vi är alltid på min matta och grejar. Husse och matte kan kasta någon boll då och då men det är bara skoj en eller två gånger.

Hörs senare! Puss


Frukost

Här käkas det frukost vid havet efter ett morgondopp!


Ellös

Hej kompisar!

Idag har vi varit på utflykt till Ellös. Det blev ett litet dopp i havet också, man får ju passa på medan man är här!


Puss




Här ser man Mollösund i bakgrunden.


Torsdag

Idag har vi bakat och träffat min tyska kompis Skipper som jag inte sett sen förra sommaren. Sedan har jag badat, husse kastade pinne och jag skuttade i och simmade efter den.

Det har blåst ganska mycket idag men så länge det inte regnar går det bra!

Nu har vi precis kommit in från en promenad. Dags att vila lite!

Puss


Mollan

Hej kompisar!

Nu är jag i Mollan och har det bra. Alltid lika skoj att komma hit.

Nu ska vi snart på promenad. Hörs senare!

Puss






Onsdag


Bilen

Hej kompisar!

Idag är det dags för dagis. Igår var jag en sväng på dagis istället för på torsdag, då är jag i Mollan! Sedan hämtade lillhusse mig hemma och då åkte vi hem till honom och lillmatte. Husse och matte skulle iväg.

Självklart var jag även inne hos extralillmatte en sväng. Denna gången var hon hemma! Sedan åkte vi en sväng i bilen och handlade och sedan hem till mig. Där lekte vi och åt hundgodis.

Puss




Här sitter jag i bilen och vilar huvudet på sätet.


Premiäråk

Igår var jag ute i solen nästan hela dagen, eller jag var mest i skuggan där det är behagligast för mig.

Vi solade, fikade och på eftermiddagen köpte vi en ny gräsklippare. Självklart hjälpte jag till att packa upp den. Jag gillar ju inte gräsklippare. Så fort husse och matte tar fram en sådan springer jag fram och skäller på den. När det var dags för premiäråk med den nya gräsklipparen skällde jag som vanligt, när lillhusse lugnat mig slutade jag, men jag gick ändå bredvid den hela tiden.

Puss


Kossor på grönbete

Igår eftermiddag/kväll var jag ute hos mina kompisar. Det var jätteskoj! Lillmatte sa att vi var som kossor på grönbete när vi sprang på ängarna.

Vi busade och markerade revir, först kissade jag sen kom båda pojkarna efter varandra och kissade på precis samma ställe. Sedan hittade jag en "bäck" som jag skuttade i, men de andra hakade inte på, de stod bara och kollade på. Efter det åt vi lite gräs.

Innan vi åkte hem fick jag duscha av mig lite inne i stallet. Jag är fortfarande lite resarverad mot hästar för jag har blivit biten några gånger som ni vet. Det går bra att gå in men jag går inte när närmare än 2 meter. När Lillmatte gick och klappade på dem blev jag så nervös och började backa och grymta lite, precis som att jag nästan skulle skälla.

Vi hann även busa med pinnar. Lillhusse kastade en pinne, och jag som i aldrig brukar komma först gjorde det denna gången men då kom Nitro (mastiffen) och tog den, snäll som jag är tog jag inte tillbaka den. Så varje pinne jag tog upp från marken tog han, men han är så trots allt bara 1 år, så det gör inget!

Puss puss


Snart långhelg!

Hej kompisar!

Nu är det helg igen. Sedan är det bara måndag-onsdag på dagis för att sedan åka till Mollösund över långhelgen.

Dags för promenad. Hörs senare!

Puss




Ben

Att man ska behöva jobba så för ett ben!


Avvisaren

Kommer ni ihåg att jag pratade om att kanske testa en ny fästingavvisare som inte var ett giftigt band utan hade ett ultraljud som fästingar inte tålde.

Husse och matte tyckte det verkade jättebra, men sedan kom vi på att avvisaren hänger man ju i halsbandet och på dagis har vi inga vanliga halsband på oss. Så tyvärr blev det ett giftband i år igen.

Jag fick min första fästning i helgen som lillmatte hittade i min frilla. Därför åkte bandet på i måndags. Jag har sagt till husse och matte att skaffa det tidigare men i affären de var på första gången var de stora banden slut, de på 65 cm. Så därför tog det lite extra tid. Men nu är det på iaf!

Puss




Mina hakor täcker bandet väl. Men som ni ser går pälsen in lite vid nacken, där sitter det!


Fluffig

Idag har det regnat nästan hela dagen. När det är så fuktigt väder så får jag en så "fluffig" frilla. Lite svårt att förklara men ni ska få se en bild någon gång!

När vi åkte hem från dagis mådde jag lite dåligt så jag spydde i bilen. Ibland gör jag det, precis som jag äter något konstigt på dagis. Får jag bara lite vatten i mig så känner jag mig bättre.

Idag blev det ris och rå köttfärs till middag, så gott! Sedan kom lillmatte och gosade. Vi lekte lite med min krabba också.

Puss




Kom ut till mig!

I helgen låg jag ute på gräsmattan i solen och åt grisöra när de andra fikade jämte mig. Så mysigt när alla kommer ut till mig!

Idag är det dags för dagis!

Puss puss


Fullt ös

Igår var jag som sagt och lekte med mina kompisar. Det är två hanar, en boxer och en mastiff. Boxern är 10 år och mastiffen lite mer än 1 år nu tror jag. Vi hade det så skoj! Vi gick i skogen, busade inne och ute och åt hundgodis. Jag var helt slut när jag kom hem. Tur att husse och jag är lediga idag!

Här kommer lite bilder på oss.

Puss på er!





Makeover

Hej kompisar!

Igår fick jag mig en makeover. Jag har tagit bort massor med päls på bröstet, magen och på mina "byxor" (skinkorna). Det ser ut som jag gått ner några kilo. Vi har några tovor kvar att ta under magen och vid ljumskarna, men det får vi ta senare för jag blev lite sur på lillmatte när hon följde efter mig med den där borsten när jag ville sova. Sedan var vi på en långpromenad i det härliga vädret.

Idag gick vi runt rocksjön. Det var tydligen en kanottävling där, så det var jätte mycket folk. Jag doppade mig 3 gånger, varav en gång simmade, för första gången i år. Sedan fikade vi hela familjen i solen. Äntligen är det vår och jag får lite sällskap ute!

Snart ska jag åka och leka med två av mina kompisar!

Puss


Ceasar

Idag har jag varit på dagis en sväng även att det är fredag. När jag kom hem käkade jag och var på promenad. Sedan var vi inne hos grannen och kikade i deras hus, de har renoverat. Där bor min kompis Ceasar, det är en varghund. Självklart hängde jag med in och kikade i varenda rum.

Ceasar och jag brukar ligga och kika på varandra när vi ligger på våra tomter. Ibland sätter jag mig mitt i gatan för jag vill gå över men Ceasar ligger alltid fint kvar.

Puss på er!




Helg

Då var det fredag igen, mysigt! Trevlig helg kompisar!



Puss




Gos med lillhusse.


Onsdag

Igår var det så varmt ute! När jag kom hem från dagis gick jag och lade mig i min buske och svalkade mig. Efter ett tag kom matte ut med middag till mig, det blev revbensspjäll, så smaskigt!

På kvällen kom lillmatte och hälsade på. Då gick vi på promenad, lekte med mina nya leksaker (mest krabban) och gosade lite.

Idag är det dags för dagis igen!

Puss


Nya leksaker

Igår när jag kom hem från Mollan hade lillmatte och lillhusse köpt tre nya
leksaker, självklart piper allihopa, det är ju lite utav ett måste, och så hade de köpt lite godis och ben till mig.

Som lillmatte trodde blev krabban favoriten!




Bildspel

Här kommer ett litet bildspel på mina 3 första månader. Ni har säkert sett några av dem.

2 månader


2 månader



3 månader



3 månader



3 månader





Fortsättning följer..


Sol

Hej kompisar!

Idag har vi varit på promenad och legat på altanen och solat. Under promenaden passade jag på att äta frukost vid havet.

Snart är det dags att åka hem för en ny arbetsvecka.

Puss


Idag hade allt vatten har dragit sig tillbaka.


RSS 2.0