Söndag

Hej kompisar!

Inatt har jag fått sova ordentligt. Inga otäcka smällare har smällt.

Idag har jag varit på promenad, jagat katt och solat. Vi har haft så fint väder hela påsken. Imorgon är det dags att åka hem igen, tillbaka till verkligheten, men innan hemfärd blir det en sväng till Göteborg.

Sov gott! Puss


Glad påsk!

Hej kompisar!

Inatt har de smällt smällare och jag har sovit så dåligt. När en omgång smällare var i farten sprang jag ut på altanen och skällde. Inne var jag tvungen att vakta alla som sov så jag har gått upp och ner i trapporna och kollat att alla ligger i sina sängar. Därför sov jag lite längre idag.

Efter frukosten åkte vi på utflykt till Henån. Det var mycket att lukta på! Sedan har vi solat och självklart letat påskägg.

Glad påsk! Puss


Fisk

Igår var vi och handlade fisk hos fiskaren. När vi var där första gången hade han inte kommit i land än så vi fick gå tillbaka några timmar senare.

https://cdn2.cdnme.se/2320058/6-3/pic_5155a0f5e087c348b87554e2.jpg" class="image">


Havet

Det var inte varmare i havet än såhär. Det fick räcka med att bada tassarna helt enkelt.


God morgon!

God morgon!

Här ligger jag och lillmatte och snusar. Vi hade fönstret öppet och då kan jag ligga i sängen länge utan att bli sådär varm.

Puss


Denna teknik..

Här sitter vi i hamnen och väntar på att restaurangen ska öppna. Husse och matte har köpt en ny spis hit till Mollan. När vi skulle sätta in den imorse visade det sig att spisen var en enfas (som är vanligt i Norge) och inte en trefas. De sålde alltså en norsk spis till oss, hihi. Så här står vi utan spis och är hungriga. Husse och lillhusse är i Göteborg nu och försöker fixa med en ny spis. Vi som skulle lagat mat och bakat hela dagen tills de andra kommer ikväll.

Inte nog med spisen. Igår när vi kom med den nya tvn så hade antennen på taket lagt av. Så någon tv att titta på har vi inte heller. Eller jo, tvn funkar men inte kanalerna. Vi får se om de löser det i Göteborg också.

Glad påsk kompisar! Hoppas er teknik funkar...

Puss





Plats

Lillhusse och jag har bytt plats. Jag ligger i soffan och lillhusse sitter på golvet.


Fika

Fika på altanen.


Mollan

Hej kompisar!

Det blev lite ändrade planer så jag fick åka till Mollan redan i förmiddags och slapp dagis. Som tur var fick jag i mig lite frukost innan vi åkte för det tar ju en liten stund att åka. På vägen stannade vi i Stenungsund och där luktade och kissade jag.

När vi åker till Mollan brukar jag ligga ner hela vägen tills vi kommer till en viss sväng. Då vet jag att det bara är någon kilometer kvar och då sätter jag mig upp. När vi kom fram kissade jag in mitt revir och gick runt och luktade noga. Tur att jag inte kissade hemma innan vi åkte så jag hade mycket att markera med.

Nu har jag precis varit på en promenad i solen och tänkte ta och vila en liten stund. Puss!




Måndag

På måndagar brukar jag få sova ut men idag blev det dagis som jag berättade igår. När jag kom hem somnade jag som en stock. När lillhusse och lillmatte kom var det precis att jag orkade resa på mig. När jag hade fått i mig lite mat var jag igång igen!

Nu ska jag på promenad! Puss

https://cdn3.cdnme.se/2320058/6-3/pic_51508fd59606ee7d89ea180f.jpg" class="image">


Söndag

Hej kompisar!

Idag har jag varit i Mullsjö och kollat på huset. Helst ville jag gå ner till sjön och bada men isen låg fortfarande kvar. Sedan har vi köpt en ny tv till Mollan och grejat lite hemma.

I påsk ska jag åka till Mollan. Det ska bli så skoj! Därför ser min vecka lite annorlunda ut. Det blir dagis måndag-onsdag istället för tisdag-torsdag. Hoppas jag kommer upp imorgon!

Puss


Bagageutrymme

Idag har vi varit och promenerat i stadsparken. Sedan har vi tvättat bilen, både inne och ute. Husse har nämligen köpt en ny bil så då var vi tvungna att fixa i ordning den gamla. När vi fick hem den nya bilen mätte husse bagageutrymmet för att se om jag får lika mycket plats där bak som jag hade i den gamla. Tur att husse tänker på mig! Det var lite lägre i taket annars var det samma.

Puss


Prylar

Husse och matte har letat efter ett skydd att ha i bagagen på bilen. Det är som en filt som man kan vika ut så att jag inte behöver slå i mina tassar när jag hoppar upp i bilen. Vi har varit i flera djuraffärer utan att hitta något. När husse och matte kollade på nätet hittade matte några andra grejer hon tyckte var fina.
 
 
En vit säng hade kanske inte varit så bra. Den hade nog haft en annan nyans efter någon dag. 4 320 kr på petdesign.se
 
Eller denna soffan, 3 075 kr på petdesign.se.
 
 
 
 
Jag tyckte bäst om dessa skålar i silver, 1 440 kr på petdesign.se.
 
 

Helg

Trevlig helg!


Husse

Matte glömde mig inte igår! Husse hade gett matte godis som jag alltid får när jag hoppat upp i bilen. Hon glömde inte dem heller!

När jag kom hem åt jag middag och sedan gick jag och lade mig i hallen med huvudet på dörrmattan och väntade på husse. Tillslut kom han hem från Stockholm och då satt vi och gosade, snackade och åt godis innan jag gick och lade mig. Först då, när alla var hemma, kunde jag sova ordentligt.

Puss


Matte

Igår tog husse och jag sovmorgon till kl 9. Det var länge sedan vi sov så länge. Sedan gick vi på morgonpromenad och så jobbade vi lite fram tills matte kom hem från jobbet.

Idag har jag varit och busat på dagis. Det är skojigt att komma dit när jag har sovit ut ordentligt dagen innan! Imorgon ska husse iväg och då ska matte hämta mig på dagis. Undrar om hon kommer ihåg mig? Det är ju alltid husse som hämtar mig på dagis.

Sov gott! Puss



Här är en mindre bra bild på mig. Det blir många sådana också.


Solen

Det är skönt här i solen! Nu är det inte mycket snö kvar men det ska ju komma mer i veckan..

Puss


Projekt

Igår kom jag hem först efter midnatt. Då blir jag ju så trött dagen efter. Vi tog morgonpromenaden runt Rocksjön och det gick sakta.

Sedan har vi grejat här hemma med våra små projekt. På bilden hade husse vikt bort min matta så den inte skulle bli smutsig. Då gick jag och lade mig på den lilla bit som fanns kvar.

Puss


Mullsjö

Idag har vi varit i Mullsjö och gått en promenad i solen. Nu var nästan all is borta så jag kunde gå ordentligt.

Sedan åkte vi och handlade lite mat. Nu ska jag sova en stund så jag är pigg tills ikväll.

Puss


Middag

Hej kompisar!

Här håller vi på och kammar mig för fullt. Jag fäller så mycket nu!

Imorgon ska jag få hänga med husse och matte på middag. Annars brukar jag alltid få umgås med någon annan när husse och matte är iväg, men imorgon får jag äntligen hänga med!

När matte kom hem efter jobbet idag gick vi på promenad allihop. Det var kallt och skönt!

Hörs imorgon! Puss


Fredag

Äntligen fredag!


Hej på er i snön!

Har det kommit massor med snö hos er också?

Imorse ville jag inte ha någon frukost. Även att husse lagar smaskig omelett varje morgon var jag inte sugen på det idag. Matte hade till och med toppat den med en bulle delad i bitar, bara för att jag skulle få i mig något innan jag åkte till dagis. Inte ens det ville jag ha.

När jag kom hem var jag så trött. När matte kom hem låg jag och sov. Jag orkade inte resa på mig men jag låg och viftade på svansen. Sedan vaknade jag till när lillhusse och lillmatte kom. Då slank det ner lite mat i alla fall.

Puss



Lillhusse tyckte det var kallt ute idag. Jag tyckte det var skönt.


Onsdag

God morgon!

Dags att gå upp och åka till dagis. Ha en bra dag! Puss


Måndag

Hej kompisar!

Idag väckte jag husse 7:15 även att vi var lediga. Jag är rädd att husse ska missa sin väckarklocka, därför är det bäst att kolla ifall vi ska gå upp eller om vi kan sova vidare. Sedan har jag varit ute på promenader.

Ikväll har vi även kammat mig och tvättat öronen. Nu är jag snygg inför dagis imorgon!

Puss


Stadsparken

Idag har vi varit på promenad i stadsparken. Sedan har min boxerkompis varit här. Då har vi fullt upp. Jag började till och med äta på mitt gamla ben jag har i leksakslådan som jag aldrig tuggar på.

Nu ska jag ta en powernap. Hörs senare! Puss


Den bästa platsen är i hörnet!


Liten

Det är inte lätt att vara liten...
 
 

Torsdag

God morgon!
 
Nu ska jag åka till dagis. Ha en bra dag kompisar!
 
Puss
 

Grisöra

Gott med grisögra!
 

Tvillingar

Här kommer en rolig film på två tvillingar.
 
 
 

Tisdag

Hej kompisar!
 
I helgen har jag passat på att sola en hel del nu när det har varit så fint väder. Det som husse och matte tycker är mindre bra är att jag drar in så mycket smuts när det är blött ute. Husse han går och städar här hemma hela tiden. I söndags bakade vi lite, gick några promenader och så följde vi vasaloppet.
 
Idag har jag varit på dagis, busat med lillhusse, gått kvällspromenad och ätit middag. Dags att sova lite! Puss
 
 
Här är vi på väg ut på promenad.
 
 
 
 
 

Svalkande

Idag väckte jag matte med en puss vid 7-tiden. Bäst att väcka dem så de inte sover bort hela dagen. Sedan gick jag och lade mig i hallen och väntade på att få gå på promenad.

På promenaden passade jag på att bada. Det var svalkande! Nästan all is hade försvunnit på Vättern. Sedan åkte vi på lite ärenden.

Puss


Fredag

Igår kom vi inte hem allt för sent men ändå var jag väldigt trött idag. Husse och jag var ute på morgonpromenad och sedan sov jag hela dagen tills matte kom hem.

Det har varit så fint väder denna veckan och idag var all snö på balkongen borta så jag kunde ligga där och sola.

Trevlig helg! Puss


RSS 2.0